Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ingyen elvihető dolgok fórum

Ingyen elvihető dolgok (beszélgetés)

márc. 1. 11:44

keresek valakit aki Győrből megy Budapest irányába az M1 vonalán és elhozna nekem onnan valamit.

célállomás Biatorbágy.

csak padlábról lenne szó.

Ha valaki tud segíteni, az írjon rám.

köszi

febr. 8. 10:00

Nekem is vannak beton oszlopok a kertemben amit valamikor a nagypapám arra használt hogy rögzítse rá a szőlő tőkéket tartó drótokat de ma már csak üresen méretezik a kertbe nekem nincs már rá szükségem de ha valaki esetleg tudná használni elviheti teljesen ingyen.

Budapesten lakom

7. Amaunet (válaszként erre: 6. - 55Judit)
febr. 7. 21:03

Judit, ha nem vagy fb-on egy ismerősöd is feladhat egy ingyen elvihetó hirdetést a balatonvilágosi csoportban.(biztosan van ilyen, a mi kis falunknak is van)

Ma már hatékonyabb, mint az újsághirdetések.

6. 55Judit (válaszként erre: 5. - Kalmanka511)
febr. 7. 16:46
Köszi. Majd nézek ingyenes hirdetőújságot ha itt nem lelnek gazdára. Nyárig nem szeretnék várni, mert a veteményest féltem.
5. kalmanka511 (válaszként erre: 1. - 55Judit)
febr. 7. 16:42
Nagyon jó helyen van. A Balaton környékén mindenki építkezik és fejleszt. A Facebook Marketplace-re kellene feltenni és a Jófogásra is. Biztos akadna érdeklődő bár lehet, hogy nem most télen, de tavasszal/nyáron tutira.
febr. 7. 16:02
Van a Face-n az ingyen elvihető fórum. Ott lenne érdemes meghirdetni.
3. 55Judit (válaszként erre: 2. - Szömörce)
febr. 7. 15:57

Hátha kevesebb lenne a fuvardíj mint megvenni az anyagot és fizetni a plusz betonozást. Csupán a betonvas is nagyon drága. Én csak egy 2x5-ös betonrácsot vettem 10.000 ft-ért 5 éve. ma már biztos több az is.

És elírtam, nem 8 hanem 9 db.

2. szömörce (válaszként erre: 1. - 55Judit)
febr. 7. 15:43

Sajnos nagyon messze laksz.

Nekem igazi kincs lenne akkor is ha munkával járna.

febr. 7. 15:32

A kertemben áll 8db vasbeton oszlop. A régi kerítésdrót ezekre volt kihúzva és most útban vannak. Kb. 2.5 m hosszúak. Ház alapba, terasz alapba, hasonló helyekre be lehetne rakni, ezzel megtakarítható sok pénz és munka. Viszont koromnál és testi erőmnél fogva én nem tudom kiszedni ezeket a földből, ezért aki elviszi, számítania kell egy kis munkára is.

A lelőhely Balatonvilágos.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook