Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Egyéb témák » Információk az anonim fórumokról cikk

Információk az anonim fórumokról


Új fejlesztésünkkel a felhasználói neved megjelentetése nélkül indíthatsz új fórumot vagy írhatsz ki tudásbázis kérdést.
Információk az anonim fórumokról

Mi a célja az anonim fórumoknak?


Vannak témák, amelyekről szeretnének beszélgetni az emberek, de a nevük vállalásával nem mernek ilyet felvetni. Bárki életében felmerülhet olyan probléma, amelyről jó volna írni, szeretné magából kiadni, de a kilétét nem szívesen fedné fel mindenki előtt. Erre a célra hoztuk létre az anonim fórumok funkcióját. Természetesen nem kötelező kényes témát nyitni, ha név nélkül szeretnél általános kérdéseket feltenni, vagy hétköznapi témákról beszélgetni, nyugodtan megteheted.Hogyan nyitható anonim fórum?


A Fórumok oldalon az "Új fórum" gombra kattintva lenyílik egy felület, ahol az új téma típusának, kategóriájának megadása után kiválaszthatod, hogy a neved nyilvános legyen, vagy inkább anonim módon szeretnéd létrehozni.Mi fog látszani az általad nyitott anonim fórumból?


Az anonim fórumban a nyitó hozzászólásban is és minden általad írt későbbi bejegyzésnél is a felhasználói név helyén az fog szerepelni, hogy "Fórumnyitó (anonim)". A többi felhasználó neve, akik a fórumodhoz szól természetesen nyilvános lesz, csak a tiéd lesz rejtett.

Ez a fórum és az ebbe írt hozzászólásaid az adatlapodon nem jelennek meg, törzspont sem jár értük. Ez az anonimitás csak erre a fórumra vonatkozik, minden más helyen a szokásos módon jelenik meg a neved. Ha több anonim fórumot is nyitsz, azok között semmilyen összefüggés nem látszik.Szabályok


Ha a fórumnyitó ezt a funkciót visszaélésre, trollkodásra, mások provokálására, szidalmazására vagy más, a szabályzattal ellentétes célra használja, a fórum törlésre kerül. A moderátorok látják a felhasználói nevet az anonim fórumok esetében is és a szabályzatot megszegőkkel szemben figyelmeztetéssel, korlátozással lépnek fel.

Nem tudunk felelősséget vállalni azért, ha a fórumnyitó valamilyen módon mégis felfedi a kilétét egy anonim fórum kapcsán.


A többi felhasználótól kérjük: Az anonim fórumot kiíró felhasználó személyére vonatkozó találgatásaidat ne tedd nyilvánossá (sem az érintett anonim fórumban, se más fórumokon)! Tilos nyilvánossá tenni anonim fórumnyitóval kapcsolatos nem publikus információkat. Tiszteld a másik embert! Ha ő név nélkül szeretne beszélgetni valamiről, ne a kilétét, korábbi fórumait firtasd, hanem kizárólag a témához szólj hozzá, segítő szándékkal!
Írta: Hoxa, 2019. december 2. 11:08
Fórumozz a témáról: Információk az anonim fórumokról fórum (eddig 17 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook