Influenza elleni védőoltás pro és kontra. (beszélgetés)
Mit szóltok az új influenza elleni védőoltáshoz????
Nekem két gyermekem van, a nagy 3 és fél a kicsi kettő lesz decemberben.A kicsi tavaly is sokat betegeskedett, csak úgy úsztuk meg az influenzát, hogy a nagylány nem járt két hónapig oviba, szinte karanténban voltak orvosi ajánlásra.
Most erősen gondolkodom, hogy beoltassam-e őket.Nem vagyok az oltások híve, de a tavalyi év után már akkor is megéri, ha csak egyel kevesebbszer lesznek betegek.Másrészt viszont tartok egy kicsit az oltástól, az esetleges mellékhatásaitól.
Vélemény?Ti mit tesztek?Nekem mindenki ajánlja...
sziasztok!
én fölöslegesnek tartom...
Engem is érdekelne hogy hasznos vagy jótékony hatással van a szervezetünkre ha beoltatjuk magunkat?
Én pl minden télen vagy 3x beteg vagyok. Lehet hogy gyenge az immunrendszerem. Asztmás és allergiás is vagyok....
A védőoltásokat fémvegyületekkel tartósítják. Állítólag a higanyost már kivonták. Az újban alumínium van.
Szóval én nem vagyok védőoltás-párti.
További ajánlott fórumok:
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Influenza elleni védőoltás:ti beadatjátok gyermekeiteknek? 1,5 éves a kislányom és nem tudom beadassam-e vagy sem?
- Terhesen kértétek az influenza elleni védőoltást vagy nem? Mik az érvek, ellenérvek?
- Influenza elleni védőoltás után miért vannak fájdalmaim?
- Influenza elleni védőoltás beadása után tapasztaltatok valami mellékhatást gyerekeknél?
- Mikortól lehet beadatni az influenza elleni védőoltást?