Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Induljon a banzáj! (beszélgetés)
jaa. .én azt hittem tényleg :)))
Ja,nagyon szar kép lett.
De nem mutogatom:D
Ez csak egy számban volt:-)
Első Emelet
A szopott gombóc az én fejemhez képest szilvás batyu:-)
ne aggódj. az enyémre azt mondják 10 év szigorított de kis enyhítéssel 5 év felfüggesztve :)
Látnád az enyémet!Tökre cigónak nézek ki rajta,naon gáz!
Nagyon gáz a kép, amely majd az új személyimbe lesz..
Pasi mondta, nézzem meg a monitorban, hogy jó e? Magamban azt mondtam: Jessszus ki ez a nem én valaki fúúj. Neki mondtam, hogy okés, nem tudok magamból többet kihozni:-P
na azokon röhögök a legjobban. néha nem tudják anyámék szerintem hogy mibajom mert hangosan felnevetek :D
Álmomban egy angyal voltam..
mittomén. passióból XD hogy stílusos legyek.
Ritám.. csak ők téríthetnek? :) promózom a másik oldalt is. csak az egyensúly kedvéért.
Ismerlek,én is ilyen vagyok.
De sokan itt vérkomolyan veszik magukat.
Andi, minek foglalkozol hülyékkel? :D
a keresztényes fórum.. emberek.. nem értik meg az angyalokat :))))))
szegény még most se. na mindegy. azt hiszi hogy tisztán hülyéskedek. pedig ha tudná hogy nem mindenbe. de TE ismersz. általában direkt lüke vagyok :)
Ismerem az érzést.Ki az aki kérdőjelet küldött neked és miért?
most már legalább le tudok ülni :D eddig azt se. mikor behúzta felpattantam mint a bolha :)
grrr.. görcsöl a lábam és nem tudom kiszedni :/
Most mar tenyleg mennem kell...
Majd bekukk kesobb...
Igazad van,én is így próbálok lenni:)
Szia Mosti!! :)
En nem akarok, de mikor naponta hivogatnak a bankbol, meg az aranszolgaltao szerelmes levelei...:((
Mostinak igaza van. de ez tudom könnyű mondani..
Ne is törődj velük.:)
Én sem törődöm.:D
F@szat!!!!
Ez a rengeteg gond ami rajtam van!!!!!!!!!!!!!!
ajjaj :( lehet a front mi?
További ajánlott fórumok: