Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Induljon a banzáj! (beszélgetés)
dehogyis:)Fejlődsz!:)
Elárulom neked hogy én is csak akkor lettem otthon a konyhában mikor férjhez mentem.Előtte nemigen érdekelt a dolog.
Aszem a dragam elvesztette a cimet. Elkuldttem hozzon meg 2 kocka elesztot, de azotta mar 5 x is megkelet volna erkezen
Na látod,milyen ügyes vagy?:)
Szi Tündi! :* Nektek is Kellemes Húsvétot! :*
szia Cilu! :* ♥ képzeld most kóstoltam meg a krumplisalátát és egész ehető lett. :D pedig mennyi ideg van benne. :D
Szia drága,mi is neked:))
Szép napot KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDEN KEDVES BARÁTOMNAK......
Ha esetleg vallaki nem tudna: ha aludt tejjel dagasztol puhabb , omlosabb a teszta. Kiprobaltam
ott van ott ni. :) én tegnap a krumplipucolót tettem le úgy hogy nem találtam. :D
Segitsen mar vallaki, nem talalom a sot, pedig biztos majd kiveri a szemem
En nem tudok rola. Zelert , karalabet , sarga repat, meg hagymat is petrezselymet, de retket nem halottam. Mi csak sozva vagy salataba hasznaljuk.
Egy virag amit kut tisztitasra es ha jol halottam a szentelt viznel is hasznaljak
jol masolok: ez lenne a tisza virag
[link]
Azt is hallottam,hogy Romániában retket is tesznek a húslevesbe!:)
Mikor Amerikában voltam,ott is tettünk.Nem volt rossz:)
Pedig fékezzél be néha!:D
De nem tudom mi az a tiszavirág!
Hivatalosan itt,az egy rovar,ami csak egy napot él,és a Tisza felett rajzik!:D
Ilyenkor eszembe jut kisocsem: mikkor kicsi volt mondta a sofornek"bacsi tegye a legnagyobb zsebezsegbe". Kb en is igy vagyok.Azttan meg ugy felporgok hogy nem kapom a feket
Igen , angyon jo izt ad neki.Viszont borsot a csoda tudja miert nem hasznalok. Mikor meglet a kicsi kiiktattam a konyharol es leszokttam rolla mint a leves porol is. Nagyon ritkan veszek ,es legalab felet takaritaskor ellokom mert megromlik egy ido uttan
Nem , en nem teszek belle.Itt nem teszik. Maskep csinaljuk mint Erdely azon a reszen ahol en nottem fel.
Szia Cilu!
Én meg nemsokára megyek dolg!:)
Hatodikos lehettem,amikor egy nagyon szeretett tanárnőnk a gyakorlati órán főzni tanított bennünket!:)
Összesen négy óra volt az egész.
Becsinált levest és krumplis fánkot csináltunk!
Itt használtuk a saját magunk,kézzel vart kötényét!:D
Én ezzel kezdtem a főzést!
Nem paprikás krumplival!:)
Minden megmaradt bennem!Amikor férjhez mentem,apósom nem nagyon akart elfogadni,de a krumplisfánkommal a szívébe zárt!:)
További ajánlott fórumok: