Induljon a banzáj! (beszélgetés)
Hello Mona :)
Itt minden oké, és ott? :D
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd
nagyon jó!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezzel tisztában vagyok Brigim..
Értem én csak fel nem fogom :DDD
JaaajjTe! :D
Hiszen az emberek ma már mindenben ilyenek :) Semmiért nem szólnak, mert nem mernek! Félnek! Félnek attól, hogy még ennél is szarabb helyzetbe kerülnek, ha ki merik nyitni a szájukat bármiért! Inkább kussolnak, tűrnek, droid módjára bambulják az ertéelt meg a másikat és butulnak :DDD
A többi meg azért nem szól, mert annak meg tökmindegy, hiszen jól él...akkor meg minek is bontsa meg tökéletes kis életét, nem igaz? :D
Én benne lennék!
az is dühít hogy más is észreveszi de ugyanúgy nem szól, nem MER szólni.. ez a totális közöny teljesen érthetetlen számomra...
az a baj hogy tehetetlenségbe fullad az ilyesmi.. mert hiába jelenteném a kerületi jegyzőnél nem fognak foglalkozni vele.. :S
az állatvédők segítségét meg "csak" állatkínzás és hasonlók miatt lehet kérni.. :S
én nem nagyon tudok. most böngészem az állatvédelmi törvényt...
nagyon tud dühíteni ha valaki állatot tart de nem foglalkozik vele.. idegesítő a kutya ugatása is de jobban idegesít a "gazda" hozzáállása... grrrr
Hátööö...erre mit mondjak?
Én ezt már lezártam...
Kellemetlen :D
Én meg lehet, hogy most fogok ágyba bújni, mert beálmosodtam...
Na szóval rájöttem hogy egy régebbi ismerősöm haverom innen vagyis inkább a kukisból mára az ellenségem lett és én csak ma jöttem rá hogy ki ő.
Ti is ismeritek végülis:)
Járt már itt:)
Dejó Neked! :D
Én még sötét vagyok! XD