Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Induljon a banzáj! (beszélgetés)
Szia! Képzeld, én utálok bótba járni, ha tehetem elküldöm a páromat! :)
Zöldparadicsom lekvárt... Húsokhoz öntetnek. De nagyon szar! Asssszem ki fogom borítani. Meg nem is valami egészséges. Kipróbáltam, mert mesélték, hogy ez milyen jó! Persze, ha egy mázsa cukrot beleteszel, lehet, hogy egy zöld-takony-cukorszirup, de cuki nélkül, kis mézzel szar.
Kell néha egy kis
... ja igen, van egy ilyen mondás: Kell néha egy kis eső, hogy megismerd a szivárvány szineit... Valami ilyesmi!
PusssssssZ
Te nem jársz sose a bótba? Nálunk nincs messzi a bót.Mi is igy neveztük egyszerüen,hogy csak bót:)
Aha, persze, kaptam tüdősavanyút azt ettem, meg dolgoztam délelőtt....:D
Szia!!!!
De reg utkoztunk!! :((
Hol vagy elveszve??
Nem hala az egnek....
behordtuk oket a foliaba, garazsba....meg nem volt veszes, csak -1
És reggel kifejezett tél-illat volt. Még örül a szívem, aztán mikor meggebedek, majd biztos lesz nyiff-nyaff.
Mennem kell, csóközön mindannyiótoknak! :)
Holnapig tartsatok ki, és öleljétek meg az őszt! :)
Nekem meg izzad, annyira meleg van, ezerrel süt a nap.... ma nem főzök, minek mindíg enni? :D
Veletlenul....csak azert mert fol az ebed, meg mar befagyott a fenekem!!! :PP
Mit főzöl be? én arattam, dísztököt...:D
Jó-jó, tudom!
Nálam tárva-nyitva minden, még élvezem a kinti mimindent...
Nálam a begóniák is elfagytak, meg a tök is...:D
Szia Éva! na végre hogy itt vagy! :)
sajna nem. :) száradó ruhák...
Sokat lihegsz! Ez lehet a baj... ;)
n most nmár kilátok az ablakon. eddig a párától nem lehetett.
Igen. Reggelre elfagyott az összes erőspaprika odakint. Már fent figyel a mélyhűtőben.
igen mar :))viragok nem fagytak meg?
Szia :)))
Kienghedtel mar??? :PP
További ajánlott fórumok: