Induljon a banzáj! (beszélgetés)
Hát.. legyek? :D
Amúgy, fáradok, de még urazok gépen. :D
Így bizony! :D
Te figyi...nem vagy véletlenül álmos? :D
Nyilván azért mondta, mert a barátnőm és kötelességének érzi, hogy a legőszintébb legyen velem, és ha látja, hogy hülyeséget csinálok és rossz irányba haladok, akkor megrángasson. Ezért hálásnak kéne lennem...szeretetből teszi.
Csak túlérzékeny vagyok és makacs. Szeretem a saját igazamat és nehezen viselem a kritikát :|
Hát az nem jó, nálunk is megesik, de szerencsére, csak nagyon ritkán.
Nem tudom, mi a konkrét téma, de ha tudod, hogy min kell változtatnod, akkor próbáld úgy alakítani, hogy mindenkinek jó legyen. Az meg pont, hogy a javadra válhat, ha őszintén elmondja, mi a hibád, úgymond. Csak ne veszekedés legyen belőle. Ha meg be is látod, akkor meg kérj tőle bocsit. :) Gondolom, ő sem rosszból mondta meg az igazat.
Ma veszekedtem egy nagyot barátnőmmel...sok olyan dolgot vágott a fejemhez, amiben igaza van, de pont ezért esett nagyon rosszul :(
És tudom, hogy változtatnom kell a hozzáállásomon, de nem megy egyik napról a másikra :| És bizony sajnos pont az a fajta ember vagyok, aki sokszor az utolsó pillanatban döbben rá a megoldásra és kapja össze magát, illetve, akit folyton rugdosni kell :\
Ja, Dr. Zwack! xDxD
Jó éjt! :):)
Akkor meg jól van! :D:D
Nekem Mici leszel! xDxD
Köszi-köszi! :,( xDxD
Otthagytam, majd ha megint lesz meló, akkor visszateszem! xD Addig minek, csak zavarna?! xDxD
Jó éjszakát, és jobbulást! :) Mici! :P
♥
óóó te szegény :DD
de remélem sikeres volt a visszarögzítés? manapság már rutin műtét XDDD