Induljon a babaprojekt 2018 (beszélgetés)
Pszfk, nagyon drukkolok!!!!!!!!! A cici az egy nagyon tuti tünet, főleg, ha elviselhetetlenek.:-)
Hát ez nagyon biztatóó! 😊 drukk, drukk 😊😊🍀
köszönöm, és igyekszem... :) ♥
Mindneki nagyon szorít, aztán gyere és terjeszd köztünk :D
Kivancsian varom a csak is pozi teszted😉
Megy a drukk🍀🍀🍀😙
illetve még 14.én volt egy olyan erős szurkám, hogy meg is szédültem, sose éreztem ilyen erőset.
5.-én és 7.-én néztem meg a nyákom. Az 5.-i még épp hogy kicsit vizes, kicsit nyákos volt már. De a 7.-i az pont olyan volt mint amilyennek a nagy könyvben megvan írva, a két ujjam között szét tudtam húzni, és nyúlt, teljesen tojás fehérje volt. Más alapján nem néztem, mert sem időm, sem figyelmem nem volt rá ebben a ciklusban. Ami ugye bíztató, hogy tünetmentes szoktam lenni, de a cicimnél korábban semmi tünet nem volt soha a 25.évem alatt, most meg elviselhetetlen a cicim. Erre a kettőre alapozok, a többi dologra rá lehet húzni, hogy csak beképzelem, direkt produkálom. És igen, tegnapra nem vártam, de legbizarabb esetben is csak mára nem.
Nekünk ez az 5. próbálkozós hónapunk. Már van egy kislányunk. A férjem 38, én 36.
A cikkus 22. napján és a 3. Dpo. vagyok. Jelenleg semmi tünetem nincs, még bármihez korai lenne.
De jó!!! Szorítok!! :)))))
Ez már két napos késés???? Nagyon bíztató! A peteérésed időpontját biztosan tudod? Szorítok!
délben kíváncsiságból lázmérőztem. szereztem egy higanyost is. Egyik a szájban, másik hónom alatt, 4 tized különbség :D Aztán a szájból átraktam a hónom alá, ott is lett 2 tized differencia. Tovább nem kísérletezgettem.
Ez a mostani negatív teszt semmit nem jelent. A nemvárt napján tesztelj szerintem!
nekem még mindig nem jött meg...
amíg nem jön meg bármi lehet, de a 8. dpo-n még a beágyazódás sem fejeződött be, szóval HCG se nagyon van. türelem! :)
hát igen...ki vagyok velük segítve :D az egyik pl változott 1-1 tizedet a napokban, a másik konstans :D:D
Sziasztok,
Eddig csak olvasgattam benneteket, most szeretném megosztani az eddig tapasztalt dolgokat. Jan. 14-én volt a peteérésem (nyúlós nyák, és aznap reggel volt hasszurka is a bal oldalamon). Előtte pénteken, és vasárnap is együtt voltunk. Múlt hét péntek óta érzek menzesz-szerű görcsöket, hol jobban, hol kevésbé, tegnap óta fájnak a melleim, ma már a derekam, és a közérzetem is rossz, iszonyatosan fáradt vagyok, mint akit vertek egész este :D. A ciklusom általában 28 napos, néha 29. Ha 14-én volt valóban a peteérésem, akkor elvileg ma vagyok a 8. dpo napomon. Mivel ez az első hónapunk, és nem bírtam magammal ma reggel csináltam egy tesztet - tudom, hogy barom korai, de azért na. Természetesen full negatív. Szerintetek? Menzesz előtt szokott görcsölgetni, de nem egy héttel előtte, és nem is minden nap.... A mellem is szokott fájni, de a derekam nem, és a közérzetem sem szokott rossz lenni. Elvileg jan 29-re nem várom.
Olvastam már a hozzászólásaidban, hogy időnként a mért eredményeknek nem sok közük van egymáshoz :D
nekem kettő is van, és nagyon furák :DD
Köszi Lányok! Nagyon aranyosak vagytok 😊
Na ez az, nekem is olyan van, ami pittyegés utàn kikspcsol magátol.
Másik hőmérőt már nem veszek, mert tiszta agyrém amilyen mániákusan figyelem magamat :D
Koszonom a biztatast😊
Neked egy kalappal🍀🍀
jujujjjj! nagyon megy a drukk lányok! :)
Sajnálom 😏 de azért ne add fel, amíg nem jön meg, van remény!!!!
Nekem a hőm még ma is magas volt, holnapra nem várom. Hát kiváncsi leszek nagyon. 🍀🤞🏻👶🏼
én úgy tapasztaltam (6:00-ás ébresztő alapján mérem), hogy 20 perces előtte utána eltérés lehet, akkor még nem változott nekem. tehát 5:40kor is ugyanannyi volt mint 6:00kor, illetve 6:00kor és 6:20kor :) nekem sem mér pittyegés után :D ezt nem tudom másnap esetleg más típusúja van?
További ajánlott fórumok: