Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Indiai ragu recept

Indiai ragu recept

Az Indiai ragu hozzávalói:
60 dkg sertés vagy pulykahús
20 dkg gomba
30 dkg rízs
8 dkg mazsola
olaj

kurkuma(esetleg currypor)


Az Indiai ragu elkészítési módja:
A húst és a gombát koskákra vágjuk és kevés sóval olajon megpirítjuk. Közben sóval és kurkumával ízesítve félig megpároljuk a rízst. Belekeverjük a pirított húst, gombát és a mazsolát és készre főzzük.


Kategória: Húsételek receptjei


Az indiai ragu elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook