Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Imádom a műszempillám🙂🖐️🙂 fórum

Imádom a műszempillám🙂🖐️🙂 (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

aug. 23. 17:45
Én is felpakolom őket időnként. Nekem extra hosszúak vannak. Ragasztom őket. A szemeim is bírják, viszont mikor le kell őket venni kicsit szenvedni szoktam, ahogy húzódik a bőr a ragasztótól :))
aug. 23. 16:15
Amelyik pilla szolid, diszkrét, igazán szép tud lenni. De vannak visszataszító változatok is. A kis kolléganőnek folyamatosan véreresek a szemei, nem bírja, de mégis viseli, mert szerinte olyan szép! Ő tényleg az, de a pillája nem. Ha neked jól áll, és így jól érzed magad, akkor viseld egészséggel!
aug. 23. 14:39

Viseld egészséggel. Szerintem egy bizonyos fokig nagyon szép tud lenni.

Aztán van amikor már átesnek a ló túloldalára és seprűt tesznek oda, 5-6-7-8 dimenziós vastag, mű valamit. Az már számomra inkább nevetségesnek tűnik, de nem szépnek.

Nem értem a sok kukoricát miért kaptad, a te arcod, a te szemed, a te örömed. Egyáltalán semmi gáz nincs ebben. Ha 8D seprűd van, az is oké, a te választásod, a te külsőd. Szóval én nem adtam kukoricát!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook