Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Imádok olvasni fórum

Imádok olvasni (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
331. szugyi
2012. okt. 11. 14:20

Eladó 1000.-Ft-os ALEXANDRA könyvutalvány 20% kedvezménnyel 800.-Ft-ért!!! Több darab!

Levásárolható 2013. December 31-ig.

Ajándékba kaptam, de most nincs rá szükségem

Postán küldöm, előre utalás után vagy utánvéttel de az drágább.

Tel: +36 20 9315930

330. 6ecff55bc6 (válaszként erre: 329. - Ditti74)
2010. jún. 19. 17:22
Szerintem az eslő a legjobb :) De a többit sem tudtam letenni - az első hármat már kiolvastam, a négy majd most jön. Tényleg pár nap és kész :) Teljesen magával ragad :D Igaz sok más regénnyel is így vagyok.
329. ditti74
2010. jún. 15. 12:46

Sziasztok!

IMÁDOK OLVASNI!!!

most épp Stephenie Meyer:breaking dawn cimü könyvét olvastam el 3 nap alatt:))

nagyon jó volt,engem is elkapott az alkonyat láz,mindegyik rész nagyon tetszet kivétel nélkül:))mindenkinek csak ajánlani tudom

2009. júl. 25. 09:52

Sophie Kinsella: Kétbalkezes istennő


Elolvasva: 2009. 07. 21

Már akkor felfigyeltem az irónőre, mikor az Egy boltkóros naplóját megvettem. Már akkor eldöntöttem, hogy ha tehetem, akkor veszek vagy szerzek tőle több könyvet is. Ezt a könyvet a Romantikus Írók Tárházának a fórumán vettem 900 Ft-ért, mivel egy picit el van ázva a vége. De az az ázás kutyafüle, és én meg jól jártam vele!

A könyv romantikus, vicces; a történet pont nekem való. Samantha egy híres jogászcégnél jogász, aki egyik pillanatról a másikra egy nagy hibát követ el. Pedig már éppen teljes jogú partnernek akarták bevenni a céghez, de a hiba miatt elbocsájtották. Felült a legelső vonatra, majd leszállt egy állomáson, bement egy házba vizet és gyógyszert kérni. És egyik pillanatról a másikra házvezetőnő válik belőle. Előtte még azt sem tudta, hogy mi az a porzsák. Egy sor zűrbe keveredik, rátalál a szerelem, és a cégnél is rendeződtek a dolgai.

Aki szereti a könnyed, romantikus, szórakoztató regényeket, amik olvastatják magukat, az ezt e hagyja ki!

2009. júl. 25. 09:52

Patrick Süskind: Parfüm - Egy gyilkos története


Elolvasva: 2009. 07. 17

Hát mit is mondjak (vagyis írjak) erről a könyvről. Tudnék jót is meg rosszat is. Az biztos, hogy itt is a bevált receptet tudnám írni, vagyis a könyv jobb volt, mint a film. Sokkal részletesebb volt, sokkal jobban át tudtam élni magamban a helyzeteket, mint a filmben. Viszont egyet sajnálok csak, de nagyon nagyon, hogy nem érezhettem meg én is az összes illatot / szagot, amit leírtak a könyvben. Igaz amilyen kifinomult szaglásom van, ez lehet nem volna jó ötlet. :)

A főszereplő Grenouille iránt sokszor nem tudtam, hogy mit érezzek. Volt mikor szerettem, volt mikor sajnáltam, de volt olyan is, hogy undorodtam tőle, vele örültem, mikor megkapta az állását. Egy olyan világot teremtett magának, aminek a középpontjában az illatok állnak. Ő így volt szerelmes is, az illatok által. A hőn áhított nőnek is az illatát vette feleségül. És végül az alattvalójává tette az egész világot, majd nagyot bukott. Sajnos ez a mai világban is így van, hogy a magasról nagyon mélyre lehet zuhanni. Ajánlom mindenkinek, aki csak teheti olvassa el.

2009. júl. 25. 09:51

Stephanie Meyer: Új hold


"Elolvasva: 2009. 07. 13

Már egy pár napja elolvastam, de csak most volt időm postolni róla. És már tegnap azt éreztem, hogy én még akarom, akarom..... :) Olyan ürességet éreztem, pedig van itthon egy pár könyv. Nem tudtam mit olvasni, nem tudott mi lekötni. Olyan izgalommal voltam, igaz csak a könyv második felében. Az első fele, amíg Jacobról nem tudtuk meg, hogy mi lenne, nekem olyan depressziós hangulatúnak tűnt. Lehet, hogy nem jó passzban olvastam az elejét (apu halála), de szinte átéreztem Bella érzéseit, és mintha nekem is fájt volna. De mikor kiderült, aminek ki kellett derülni, pörögtek az események. Már bent a munkahelyen is ezt olvastam. :) Beültem az olvasóterembe, feltettem a lábam a párnás székekre, és csak olvastam. Most is csak ezt akarom olvasni! :)))))))))))"

2009. júl. 7. 11:50
David Osborne: Vadászidény.- rettentően lebilincselő, izgalmas kalandregény egy személyes bosszúról.
324. Saro
2009. júl. 7. 11:23
Szabó Magda Für Elise nagyon jó, mindenkinek ajánlom!
2009. júl. 7. 10:34

Stephanie Meyer: Alkonyat


"Elolvasva: 2009. 07. 06

Sokunkat utolért az Alkonyat láz, és közülük engem is. Pedig ha tudnátok, hogy mennyire hadakoztam ellene kézzel - lábbal! Sokkal jobban, mint a Harry Potter láz előtt. És mégis elcsábított, és mostmár nagy hiányt éreznék, ha nem olvastam volna el, vagy nem láttam volna filmen. Minden testrészem beleremegett egy - egy résznél, és mindvégig azon izgultam (pedig jól tudtam, hogy nem teszi), hogy tegye már meg Edward. :) De én azt várom, hogy a legvégére megteszi valaki, és Bella is átváltozik a hideg testű emberkének. De ez csak az én agyszüleményem, senki ne vegye biztosra.

A könnyvel egy picit nehezebben haladtam, mint mások (ahogy olvastam a többieket), de nem bánom. Minden mondatot, minden oldalt alaposan végigrágtam, végigélveztem. A nagy olvasás közepette a filmet is megnéztem újra, és BELESZERETTEM! :))) A könyvebe is, a filmbe is, és Edwardba is! :)))

Este veszem a kezembe a következő részt, és az elejétől a végéig kiélvezem minden mondatát. :)"

2009. jún. 29. 08:41

Marcello D'Orta: Én, reméljük, megúszom


"Elolvasva: 2009. 06. 24

A sűrű heti napjaim közben jó volt egy kis kikapcsolódás esténként ezzel a könyvvel. Magyar tanárként egy kicsit rosszul estek a helyesírási hibák a könyvben (ami ugye direkt volt benne), és legszívesebben kijavítottam volna, de nem az enyém a könyv, ezért nem tettem. Amúgy nem is rossz ötlet, hogy a frappánsan sikerült dolgozatokat össze kellene szedni, és megtartani. Biztosan elég muris oldalak jönnének össze. Gyorsan lehet olvasni, és nem kell hozzá tiszta fej."

2009. jún. 29. 08:41

Sohonyai Edit: Engem szeress


Elolvasva: 2009. 06. 19

Sajnos erről az ifjúsági regényről nem tudok jót írni, sőt egyáltalán nem tudok mit írni. Két este alatt végeztem vele, nem nagy durranás. Pedig nagy reményeket fűztem hozzá, mivel én nagyon ifjúsági regény párti vagyok. Ráadásul napló formában íródott, ami másik nagy kedvencem. De csak úgy haladtak a lapok, a szöveg és nem volt jó. :( Ritkán írom ezt egy könyvre, mert általában mindig megkeresem a jó oldalát. De sajnos most ez tényleg nem volt jó. :("

2009. jún. 29. 08:33

Lawrence Block: A betörő, aki parókát viselt


"Elolvasva: 2009. 06. 18

Ha jól emlékszem először Amadea blogján olvastam először Block-ról, és a regényeiről. Átfutottam, majd tovább is mentem. Rá egy pár hétre szembe jött velem a könyvtárba, és gondoltam kihozok két kötetét, hátha megtetszik. Nos az elején még úgy voltam vele, hogy leteszem és nem olvasom tovább, de utána egyre jobban belejöttem, és az utolsó 50 oldalt sebtében olvastam el este, mert muszáj volt tudnom, ki a gyilkos. ÉS úgy döntöttem a másik kötetet is olvasom. :))"

2009. jún. 29. 08:32

Ernyey Béla: Curva Pericolosa


"Elolvasva: 2009. 06. 11

Hát, mit is mondjak erről a könyvről. Most olvastam másodjára, elsőnek még főiskolás koromban, mikor megjelent a könyv. Akkor nagyon gyorsan végig kellett rajta rágnom magam, mivel a csoportunkban ment körbe - körbe. Most azért alaposabban odafigyeltem.

A könyv Vikiről szól, akiről annyit tudunk az elején, hogy bemegy az Viktória hotelbe, és a 13-as kádas szobát kéri. A portás fiú Marc, aki régebben a barátja volt. Beszélgetés után rájönnek, hogy lány egy volt barátja miatt (Szemét) öngyilkos akar lenni. A fiú próbálja lebeszélni, és alkut kötnek, hogy ha végighallgatja a következő egy héten belül az "egy kilóját", ami az élete mindennel együtt, és jó útra térül, akkor minden jobb lesz, és nem menekül az öngyilkosságba. A könyv teli van erotikával, túlfűtött szexualitással."

2009. jún. 29. 08:32

Meg Cabot: Hogyan legyünk népszerűek?


"Elolvasva: 2009. 06. 05

Egy újabb tipikus Cabot ifjúsági regény. Szintén napló formában írott kis regényke, amit gyorsan el lehetett olvasni. Stephanie-ról szól, aki az egyik nyáron úgy dönt, hogy a következő tanévtől kezdve népszerű lesz, mivel addig még nem adatott meg neki, egy öt évvel ezelőtti baklövése miatt. Ami nem is volt igazán nagy dolog, mivel csak málnaturmixal öntött le, egy népszerű leányzót. Végül is befogadták a népszerűek, mivel volt egy nagyon jó ötlete a végzősök utolsó kirándulásának pénzbeli megteremtéséhez. De az utolsó kérésüket nem akarta teljesíteni, ezért a fő ellensége már nem fogadta be tovább. De a vége happy end, és a nagy szerelem is megtalálja. Üdítő kis kamaszregény a megszokott Cabot stílusban. :)"

2009. jún. 29. 08:31

Hú, jó régen nem voltam már erre! Azóta pedig nagyon sok könyvet olvastam már el, megpróbálom őket ide beilleszteni. :)

Mindenkinek csak ajánlani tudom Celia Rees: Bűbájos Mary könyvét. Aki teheti olvassa el!


"Elolvasva: 2009. 06. 01

Nagyon sok blogon olvastam már erről a könyvről, és mikor velem szembe jött a könyvtárba muszáj volt kivennem. Viszont nem bántam meg, egyáltalán nem! Sőt!!! Ma újra mentem a könyvtárba határozott szándékkal. A farkasszemet vagy valamelyik másik könyvét keresve. És sajnos szomorúan tértem haza, mivel semmi mást nem találtam. :(

A könyv elejének az olvasásakor még volt egy kis fenntartásom vele, de utána ezt teljesen levetkőztem. Olyan érzésem volt, mintha már én ezt a történetet láttam volna már filmen. Mary a címszereplő egy fiatal leány, aki nagymamájával él. A mű elején a nagymamáját boszorkányság miatt elégették, és Maryt az édesanyja közbenjárásával egy hajón Amerikába küldik. Itt a hajón megismerkedik Martha-val, aki pártfogása alá vette. Így jutnak el Salembe, majd onnan tovább. Megismerkedik Szajkóval, aki az erdőben él a törzsével, és még a nagyapjának is bemutatja Maryt, ami nagy ritkaság volt. Végül is elég szomorú vége lesz a műnek, vagyis szakad meg a napló. Nagyon sajnálom elolvasgattam volna még a történetét."

316. hjaniko (válaszként erre: 313. - Csókica)
2009. jún. 28. 14:26
Gratulálok, mindegyik jó választás!
315. 707655fba1 (válaszként erre: 313. - Csókica)
2009. máj. 30. 20:35
Csak ajánlhatom mindenkinek! Nagyon jó regény, a második kötetet szaggatom, az első rongy lett annyiszor elolvastam!
314. arany52
2009. máj. 29. 10:41
Az nagyon jó könyv, kétszer is olvastam.
2009. máj. 29. 06:14
Én tegnap fejeztem be John Steinbeck-től Édentől keletre c. könyvét.Lehet,hogy a következő Jane Eyre lesz Charlotte Bronte-tól:))
312. arany52
2009. máj. 28. 19:32

sziasztok. Tegnap befejeztem Nora Roberts egy házban az ellenséggel. igazi könnyed olvasmány

ma viszont elkezdtem catherine Anderson Tiszta szerelem c. könyvét. Eddig remek. Ronantikus, de azért kicsit mélyebbek a jellemrajzok.

2009. máj. 28. 16:18

Ma befejeztem Lowry másik könyvét, ami szerintem Az emlékek őrének a folytatása. Íme amit a blogomban írtam róla.

"Még aznap elkezdtem Lowry másik könyvét, amikor befejeztem Az emlékek őrét. Bevallom őszintén, hogy ugyanolyan szürke hangulatú regényre számítottam, de nekem ez a rész nem tűnt olyannak. Elsőnek azt gondoltam, hogy egy teljesen mág világba csöppentem, mint amiben Jonas volt. Itt a főszereplő a tinédzser Matty, aki egy vak öregemberrel él

együtt, és meglehetősen nagy elszántsággal közlekedik a búja erdőben.

Általában ő viszi az üzeneteket a különböző Falukba. A falu élén (ha lehet így mondani), akkor Mentor áll, aki az előző regényből ismert Jonas, mint amire később rájöttem. Gabriel is megjelenik egyszer a műben, aki már 8 éves. Furcsa dolgok is vannak ebben a faluban is, mint pl.: a cserepiac mibenléte. Nem tudom felfogni, hogy hogyan képesek az emberek odaadni gyermekük egészségét valami olyanért, ami nekik jó; vagy a saját értékeiket odaadni egy szerencsegépért. Ezeket a dolgokat sajnos vagy szerencsére mi nem értjük meg. A mű vége nagyon szomorú, és sajnos nem is lesz jó. Matty utolsó feladata, hogy vigye el a környező Falvakba a hírt, hogy bezárják a falut. Közben felkeresi Látó lányát, akivel együtt kelnek át az Erdőn, de sajnos Matty nem élhetet addig, amíg megkaphatta igazi nebét, ami a Gyógyító lett volna. Ugyanis minden embernek volt egy különleges képessége a Faluban, Mattynek a gyógyítás a kezeivel. Érdekes olvasmány, érdekesen ír az írónő, kíváncsian kajtatom a többi könyveit."

2009. máj. 27. 17:35
Egy Kurt Vonnegut kötet vár arra, hogy végre elolvassam. Már én is vágyom rá... .-)
2009. máj. 27. 14:07

Elolvastam Az emlékek őrét, íme amit a blogomban írtam róla.

"Ezt a könyvet a kolleganőm ajánlotta szintén. Első ránézésre tipikus ifjúsági könyv, ugye az Amerikai Gyermekkönyvtárosok ajánlásával, már a borítón látható. Na, és kb. ennyi, amit egy gyereknek szerintem tudnia kell erről a könyvről. Legalább is olyan 14 éves korig. Ahogy utána olvastam az írónőnek, meg a könyveimnek mindegyik ilyen hangulatú. A hangulatát úgy tudnám leírni, hogy szürke. A főszereplő Jonas, aki egy olyan világban él, ahol teljes a harmónia a családok és az emberek között. Vannak A és B nemű egyének, és az életkort is úgy számolják, hogy hatos, tizenkettes. Mindenkinek ugyanakkor van a születésnapja, ami egy beavatási szertartás. Meg van szabva, hogy mikor mit kaphatnak; biciklit pl.: kilencesként. Tizenkettesként döntenek róluk, hogy mi lehet majd belőlük, ha nagyok lesznek. És Jonas lett a kiválasztott, az Emlékek őre. Engem még az is meghökkentett, hogy pl.: senkinek nincs emléke, nem látnak színeket, és a halál sem megválasztható, hanem mindenkinek megvan, mikor lehet elbocsátani. Kicsit érdekes, furcsa, elgondolkodtató."

2009. máj. 25. 13:10
Tegnap délután kezdtem el a legújabb Leslie L. Lawrence könyvet olvasni, már az első kötet felénél járok.
2009. máj. 25. 08:48
Már 3 napja olvasom Lois Lowry Emlékek Őre című könyvét. Nagyon izgi, gyorsan lehet vele haladni. Ha végzek írok beszámolót róla!
306. ea9bff1b44 (válaszként erre: 305. - Csókica)
2009. máj. 20. 08:06

Ez a legkedvesebb könyvem!

Én most fejeztem be Deborah MAcomber-Susannha kertje c. könyvét

2009. máj. 20. 06:21
Louis Bromfieldtől olvasom:Árvíz Indiában
304. kanawiosta (válaszként erre: 302. - Hjaniko)
2009. máj. 20. 06:14

Szia!


Hol tudom megvenni a könyvet?:D

2009. máj. 20. 06:13

Nora Roberts Könyvét olvasom,2 regény van benne,de nagyon jó!

nem is tudtam,hogy a Briget Jones könyvben is megjelent?

302. hjaniko
2009. máj. 20. 06:11
Most Bridget Jones naplóját olvasom Helen Fieldingtől. Persze nem kéne a filmet kereseni benne, tudom:)mert más. De nem rossz...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook