Ikerbabák (beszélgetés)
Elkezdtem beírni az adatokat...remélem nem tévesztettem el semmit.
Mit írjunk a megjegyzés oszlopba? Az orvost, kórházat, vagy azt, hogy ki hol lakik...stb. Ötlet?
Még egy kérdésem van. Ez egy ilyen nap...
Jár valamelyikőtök babatornára? Én nagyon szívesen mennék, de olyan nehezen indulok el két manóval.
Ja, még valami. Ti minden nap levegőztök/sétáltok a babákkal?
Igen, egyelőre nálunk is szivacs van a földön, azon pléd, azon babák :)
Tettem fel pár új képet!!! :) Jaaaj, nagyon imádom őket!!! :)
Köszi a válaszokat!
Hmmmmmm.... akkor valakivel megvetetem. Próbálok hinni benne!!!
Szia!
A nagylányunknak van,kb 3-4 etes volt mikor megkapta,egyedül a lapát fogát érékeltük hogy jön,a többi fogával n em kinlódtunk szerencsére csak fojt az orra,s betegse volt eddig max megfázás s 1 kis láz,mert immunerősítő is.Az ikreknek nincs még sajna,mert mi nem vehetjük meg nekik a babona szerint,mert akkor nem hatásos,kapni kell,de nem igazán erőltethetem senkire sem...Remélem tudtam segíteni!
Lányok!
Mi a véleményetek a borostyánkő nyakláncról?
Most ebben gondolkodom, mert Hunort nagyon megkínozza minden fogacska, meg úgy egyébként is sok jót olvastam róla. Pl. nyugodtabb alvás stb...
Sziasztok!Remélem meggyógyultatok Márti!Az orrvérzés bármitől lehet,elpattanhat egy hajszálér amikor hapciznak,de nem akarok okoskodni...
Mi jól vagyunk,a csajok 8-9 körül esznek utoljára s aztán meg 3-4 körül legközelebb:-)A helyzet változatlan,apa még mindig a nagylánykával alszik,amit csak azért nem bánok,mert ő is aludhat éjszaka s nem kell nagyon felkelnie:-)Bár hiányzik is mellőlem,de az ikercsajok alszanak vele helyettem,bár ismét elszúrom,mert a kiságyba lenne a helyük,de lássuk be ez nekem is kényelmesebb...a nagylány tegnap sem aludt ebéd után,de hamarabb elaludt az este,de reggel 6kor már fent volt...uh ma bizti alszik ebéd után:-)
Az ikercsajok csípőszürése jól sikerült,nincs bajuk:-)2-án megyünk 2 hós oltásra ill. a pneuptococcust is megkapják,uh bizti belázasodnak majd,de oltás után kapnak is egy kúpot hogy ezt elkerüljük:-)Ti belázasodtatok?
Akik szoptatnak s kell a pótlás mellé:Adtok nekik teát vagy vizet inni?Ha igen akkor mikor?Gondolom a 2 etetés között ha nem alszanak?Én multkoer adtam nekik,de lehúzott belőle 50 ml-t,s nem tudom,hogy mennyi lenne az a mennyiség ami jó lenne s utána ugye enne is...
Most megyek etetni,de jövünk még:-)
Nagyon cuki!És milyen ügyes!
Látom nálatok is a műszaki cikk a sláger.
Mitől vérzett?
A láz azért remélem nem vészes. A picúrok is lázasak voltak?
Szia!
Jobban vagytok már! Néztem a naplód, szép nagyok a Te babáid is! Sőt! Majdnem akkorák mint az én lányaim, pedig majd 3hónappal idősebbek :)
Betegek vagytok még?
Egyébként nálunk is a sütőtökös bébiételek voltak a kedvenvek, na meg a paradicsomos burgonya. Van 4 és 6hós kortól. Nagyon szerették.
Megnéztem.Gyönyörűek!!!Nagyon formás srácok!
A bébiétel sütőtök sertésmájjal.(azt hiszem Kecsk..)
A naplómba tettem fel videót.
Egy kicsit tényleg dunduska,de anyukám(és a fényképek) szerint én is pont ilyen husis voltam.Szerencsére nem maradtam az! :-)
Milyen fajta bébikajákat próbáltatok?Májasat még nem láttam!
Tettem fel az iwiwre új képeket!Puszi
Szia!Az igen!!!Nimró jól belehúzott,szép nagy legények:)))
Csirkés és sertésmájas bébiételt már mi is próbáltunk,nem aratott nagy sikert:(
Sziasztok!
Tegnap óta vége a vega korszaknak,csirkés zöldségpürét ettek a fiúk!Ti,hogy álltok a hozzátáplálással?
Tegnap volt a mérlegelés
A paramétereink félévesen;
Nimró:9060g 70cm
Barni:7660g 67cm
Márti jobbulást nektek!