Ikerbabák (beszélgetés)
Szia:) Nem most már próbálkozunk jó ideje,de mostmár komolyabban kell, mert januártól ovisok leszünk:D Igen állítólag a fiúk később kezdenek bilizni, mert hát pasik fő a kényelem:D De nem görcsölöl nagyon rá mert akkor biztos,hogy még nehezebb és még kevésbé fog sikerülni:S
Gratulálunk mi is. Én 8-9 hónapos korukban vettem ezt a buzogányt, de mosni csak pár hónapja mossuk a fogunkat. Már minden fogunk kint van, kivéve a hátsó négy, de az majd csak 2 éves koruk körül kell, hogy kinőjjön.
Most kezdted a biliztetést? Mi most vagyunk 16 hónaposak, vagyis holnap leszünk:) én nyár végére tennék egy próbát. Lehet, hogy túl korai lenne? A bölcsibe azt mondta a vezető, hogy a fiúk nehezebben lesznek szobatiszták.
gratula!! Mi még sehogy még várok pár fogacskára :D
Jó reggelt, lányok! Nálunk megvannak az első fogacskák. Ti mikortól és hogyan ápoljátok?
Szia:) Délutánra hanyagoltuk a bili témát mert a fiúk 11-kor elaludtak és félháromkor keltek fel, Dominak 37,7 volt a láza . Persze én rögtön rosszabbul éreztem magam mint ő,de panadol, bágyadtság volt"csak" jön a hátsó foga ez tutti, de a nagyobb baj,hogy szorult helyzetben volt,de hálistennek megoldódott , most megint lefeküdt a mamiéknál tévézni, mert éjjel nem aludt túl sokat, gondolom már akkor is poci baj volt, de a lényeg ,hogy jobban van:D Én meg bűvölöm a gépet közben mert a papa újra húzta rajta a windowst, úgyhogy szedegetem le a cuccaim:D
Üdv itt is hachi83!
Nekem is simán fogantak az iker csajok,6 hósak múltak 30-án.Tüneményesek!
A nagy az 2,5 éves,ő januártól megy oviba szoktatom én is le a pelusról.Nálunk jelenleg a wc szűkítős a nyerő,ma már 2x mondta h pisi,mondta h alváshoz sem kell pelus,de ráadtam:-)Biztos ami biztos alapon.Ja s van zenélős bilink is az is bejött neki,de nem annyira,inkább bevizezi s akkor zenél:-)
Most már egyre jobban azt hiszem tényleg nagymama koromig fogok pelenkázni:D De hátha nem mert akkor januárban no ovi:D Mondjuk Ricsikének mondtuk,ha pelusos lesz nem mehet oviba, erre azt mondta akkor nem megyek.... :D Nyilván nagyon megérintette:D
:D ja hát most nem írtam egy darabig... itt volt anyós veszedelem aztán ha gép előtt ülök akkor úgy néz rám mint a véreshurkára... meg pár napig klavim se volt :D:D nekünk ilyen tök jó puha párnázott volt és szerintem azért is tetszett neki :D:D
Igen a lányokat tudtam, mert rendszeressen olvaslak:)) Van nekünk wc szűkítő is mintás, sima...meglátja akkor már sikítva távozik:D Pedig elkísér nehogy ott vesszek el a klotyóban:D
Nekem lombik babák, viszont elsőre sikerült. Na ezen meg is lepődtünk nagyon:-) Úgy terveztük, hogy teszünk egy próbát nyár elején, legalább majd tudni fogom mire számítsak, amikor majd ősszel nekifutunk "élesben". Erre sikerült! Dokim szerint az is benne volt, hogy nem görcsöltem rá
:-)
NÉha nagyon nehéz két babával -de hát ti ezt tudjátok- de ha éppen nem hisztiznek egész nap, sokkal kevésbé fáradok el, mint amikor napi 10-12 órát dolgoztam:-) És már el sem tudnám képzelni, hogy ne ketten legyenek:-)
:D nem baj az előbb utóbb belejönnek :D bár keresztlányom is ilyen volt. Neki jobban bejött a wc deszka szűkítő és egyből arra kapott rá. Nekem 10 hónaposak a csajaim és nekem is spontán lettek :D
Szia! Nekem spontán lettek ikreim:)) Bár mikor a dokibácsi, aki tényleg nagyon "kedvesen" közölte ,hogy kettőt látok...hát hírtelen meglepődtem ez fix:)) Jó fiúk ,néha kicsit hisztisek, akartossak ,de hát kicsit talán azért is ellettek kapatva,mert egyedül nevelem őket:$ Tudom elég nagy hiba..de nem tudok ellene tenni:D A napjaink nagy része mostanában a bili körül forog na nem azért mert használjuk...hanem azért mert nem akarják használni, legalább is nem rendeltetés szerüen:D
Köszönöm! :) Ez a dolgom ,de mindentől függetlenül imádom őket:) Bár mostmár azért könnyebb is meg nem is :D Mármint önállóbak,de ennek is meg van az ára:D
Szia! Üdv "minálunk"! :) Nagyon édesek a fiúk! Gratulálok!!! Nekünk 8 hónapos vegyespáros ikreink vannak. Minden tiszteletem a tiéd, hogy egyedül elbírsz a fiúkkal! Le a kalappal!!! :)
Szia, üdv itt. Én is új vagyok, nekem öt hónaposak a lányaim:-) Mesélj magatokról!
Sziasztok:) Nekem ikerfiaim vannak most lesznek 2,5 évesek:) Ha nem bánjátok "beköltöznék" :))
KÖszi!Egy-két éjszakát már voltam egyedül a csajokkal, akkor nem volt semmi gond, de heteket még nem. Meglátjuk...
Szomszédunkban 15 hónaposak az ikergyerkőcök, most jöttek haza Hollandiából, asszem két hétig voltak. Kocsival mentek és semmi gond nem volt. odafele kicsit nyűgösködtek, mert éjszaka mentek és tankolásnál, megállásnál felébredtek, de sem kinn, sem hazafele nem volt már probléma. Úgyhogy hajrá Etesz, biztos nálatok is rendben lesz minden.
Akkor nem lesz könnyű dolgod, úgyhogy majd drukkolok! És ha tudsz, akkor majd számolj be a történtekről, mi is készülünk nyáron utazásra! :)
Ada! Lelkes olvasója vagyok a naplódnak, gyönyörűek a gyerkőcök. Minden tisztelem a tied, engem néha a két kis boszi is az őrületbe kerget..
Remélem minden rendben lesz, különösen azért mert nagyizás után egyedül leszek a manókkal hetekig, párom elutazik.
Én is féltem annak idején, mikor Petivel Bp.-en voltunk a kórházban, hogy itthon majd felborul az alvásrendje, de szerencsére nem így történt.Pedig 2-szer is voltunk 1-1 hetet, de utána hamar visszarendeződött az itthoni alvása...
Köszi a válaszokat, és ha megengeditek, én is csatlakoznék hozzátok immár aktívan is. Igen, én is elsősorban az elalvástól félek. Pontosabban attól, hogy utána itthon hogy fognak aludni. MOst nagyon ügyesen elalszanak egyedül: jóéjt puszik, lámpaoltás, utána még max 1x kell bemenjek, ha valaki elhagyta a cumiját. Attól tartok, hogy a környezetváltozás után itthon is nehezebben megy majd az alvás. Vagy tévedek?
Kedves napló olvasóim!
Beneveztem egy blogger versenyre a naplómmal a NIVEA honlapján.( [link]
Ezúton kérek mindenkit, hogy ha tetszik neki a naplóm, akkor szavazzon rá!(3 ördögfióka babanaplója)
A szavazás ma déltől indul, és a hónap végéig tart.
Minden nap lehet szavazni, és a szavazók is nyerhetnek!(Hetente 10 ajándékcsomagot sorsolnak)
Szóval:
Kérlek SZAVAZZATOK ránk!!
Köszönöm, a fiúk nevében is...
Mi négy hónaposan, de az elalvás katasztrófa volt. Nem vittünk ágyat, volt. Reggel már jól ébredtek, de a mai napig másképp viselkednek a nagyival otthon, mint idegen helyen. Négy óra autókázás volt, tarcsi tejjel, de a hordozóba kötöttséget nehezen bírták, nem tudtak mozogni, böfizni, többször meg kell állni.
az enyémek alig voltak 4 hósak, végig aludták az utat... ott meg volt kiságyuk igy csak az ágyneműjüket vittük.
a csajaim meg ma 10 hósak :D tényleg gyorsan megy az idő....
Sziasztok!
A kezdetektől olvaslak benneteket, de most kédezni szeretnék. Öt hónaposak a lánykáink, és két hét múlva mennénk anyukámékhoz vidékre egy hétre. Ti mikor vittétek először a picurokat nagyobb útra, és hogy bírták? Ez kb 2,5 órás autókázás lenne. MIkor aludtak először nem otthon? Vittetek nekik külön utazóágyat, vagy hogy aludtak? Elggé izgulok, hogy hogy fogják bírni, illetve nem tudom, h érdemes-e külön utazóágyat beszerezni. Nyilván kis plédijüket, rágókáikat, játékaikat visszük, meg a járókát is, de az alvásban bizonytalan vagyok. Megköszönném, ha megosztanátok a tapasztalataitokat.
Sziasztok Lányok!! Kivel mi újság van? Mi holnap leszünk 8 hónaposak. Te jóó éég! :) AMúgy én szerencsére rendbejöttem, az antibiotikum segített.
Ti hogy vagytok? Hogy bírjátok az özönvizet?