Igyekszem jó ember lenni, senkit sem bántani. Sajnos nem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
14. WitchDoctor
okt. 20. 17:42
Ezzel én is így vagyok.
13. ildi992
okt. 8. 16:32
Mindenkinek nem lehet megfelelni.
12. Kacsahercegno (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 8. 13:57
De minek? Teljesen felesleges, csak magadat hergeled. Inkább magadat ne bántsd azzal, hogy meddő vitákkal idegesíted fel magad. Árt a szépségnek...
11. Érdekes73 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 8. 13:29
kit bántottál meg ?
10. birebora (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 8. 12:18
Majd alakul az.
9. Andi61 (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 8. 10:33
Hát azaz igazság, hogy valóban vannak olyanok, akik úgy néznek ki, mint az emberek, de a lelkük nem ember, mert gonoszak. Erre mondjuk, hogy gyíkok, érzelmileg hidegek, nem tudnak szeretni, szándékosan csak félelmet és problémát csinálnak az embereknek. Ezek főleg a globális hatalom látható és láthatatlan emberei, akik nem szerepelnek a médiákban, de kezük bármeddig elér. Ez már a spiritualitás témaköre. Ha nem vagy benne járatos, akkor ne állj bele a vitába, mert mondhatsz te is olyan dolgokat, amit a másik fél hülyeségnek tart.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - 55Judit)
okt. 8. 10:18
Nem gondolnám, nem irigyseg, vagy ha igen, a megalapozatlan önbizalomra irigykedek, mikor teljes mellszélésséggel ostobák és agresszívak az emberek.
Pl. mikor a napkitöres okozta sarki fényre azt ordítják, hogy a gyíkemberek csinálják. Ilyenkor ahelyett, hogy hagynám, beleállok a vitába.
7. Andi61 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 8. 10:12
Ha az igazságot mondod, azzal nincs baj. De azt is lehet finomabb formában mondani. Gondold el, ha neked is valaki nyersen odadöf valamit, még ha igaz is, az neked is fáj. Próbálj finomítani a szavakon, persze először a hirtelen érzést, a felindulást kell magadban lecsillapítani. Nehéz, de lehet vele próbálkozni.
6. Amaunet (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 8. 10:02
Talán, ha a belső békédet megtalálod elmaradnak ezek a döfködések.
5. 55Judit (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 8. 09:38
Van valami a kis lelkedben, ami megoldásra vár. Nem vagy békében magaddal. Tudod hogy hol a probléma? Dolgozol a megoldáson? Tudom, nem könnyű ez. Pl. van aki elégedetlen az életével és ahelyett hogy ennek a jobbátételén dolgozna egyhelyben toporog, mert tanácstalannak érzi magát. Ezért irígy másokra. Lehet hogy az odaszúrásokkal véletlenül te is ezt hozod felszínre?
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - 55Judit)
okt. 8. 09:30
Nem vagyok agresszív, csak néha odadöfök szavakkal.
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 8. 08:43
Agresszív vagy, vagy csak véletlenül néha rosszul jönnek ki a dolgok?
2. boldogzokni
okt. 8. 08:25
Az igyekezet is fontos. A bántás pedig sokszor nem szándékos. Ilyen előfordul mindenkivel. Ne rágd magad ezen.
okt. 8. 08:25
További ajánlott fórumok:
- "szem"-es szavak /pl.:szembogár, igyekszem stb./
- Miért kell bántani azokat, akik nem írnak helyesen?
- Mondjátok el, miért kell bántani Schobert Norbit?
- Piszkál a család, mert ökotudatos igyekszem lenni a babámmal
- Akármennyire igyekszem jó ember lenni és kedves lenni,...
- Bármennyire is szeretném vagy igyekszem, nem tudom...