Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Így fogadott ma Anyám fórum

Így fogadott ma Anyám (beszélgetés)

tegnap 03:49
én sem mennék
19. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:57
Helyedben nem mennék hozzá
tegnapelőtt 15:45

Mi baja van?

Ha ilyen veled, nem kell menni hozzá.

17. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 07:59

Lehet, hogy nem tud jól reagálni a váratlan eseményekre, és ilyen faramuci helyzet lett belőle.

meglepted, esetlenül kérdezett, te erre nem a legszerencsésebb választ adtad. És kész...

Legközelebb esetleg hívd fel, és beszéld meg vele, hogy mikor látogatod meg.

16. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 6. 22:14

A Macskám anyja bolond lett egy ideje. Rekalamalta miért nem megy, aztán mikor ott volt egyik napról a másikra kitette. Magyarázat nélkül.

Ha ő beállítana az én szüleimhez, megkérdeznék meddig marad és hogy kajált-e már.

Ha én jelennek meg, akkor csak azt kérdeznék miért nem szóltam, hogy jövök. Akkor lenne egy nagy fazek húsleves és egy sütött kacsa párolt káposztával.

Ha szóban sem szívélyes, talán nem jó ötlet beugrani.

Én meg ilyen környezetben nőttem fel, így ha a Macska kiboki, hogy holnap valaki nálunk aludna, akkor olyan kaját főzök, amit szívesen fogyaszt.

júl. 6. 16:19
Ez most mellé ment, nincs vőlegényem az örökség pedig nem érdekel :-) Jó hazudnék ha azt mondanám hogy nem érdekel, de jelenleg erről szó sincs.
júl. 6. 15:51
Te vagy az egyik kollégám aki hónapok óta az anyjára panaszkodik meg az olasz vőlegényére? Ha igen, akkor totál igaza van, apád örökségét joga van neki elrendezni, de te meg akartad tőle fosztani, érthető hogy rideg veled, ezt most megkaptad, úgy kell neked. Ha nem te vagy az, akkor vedd úgy hogy nem írtam semmit, mert az alapján amit leírsz tényleg ellentmondásos hogy magányra panaszkodik, és nem akar látni. Ebből nem lehet megmondani a választ, mert több tényező is számít, majd te eldöntöd hogy leírod e, de ha csak ezt nézzük, egyelőre úgy tűnik neked van igazad.
13. pötibaba (válaszként erre: 12. - Amaunet)
júl. 6. 15:49
Ez a kötelező törődés nagyon sok gyerek-szülő kapcsolatot leír.
12. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 6. 15:23

Rossz választ adtál. Az "eljöttem megnézni" olyan kötelező törődést sugall.

"Erre volt dolgom és van egy kis időm. Gondoltam, beugrok egy kávéra, kicsit beszélgetni."

Nem kell, hogy érezze a törődést.

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Bozsu55)
júl. 6. 15:08
Ebben van valami, őszintén már nem annyira érdekel. Igazából most egy darabig nem keresem, kíváncsi vagyok Ő mikor kezd el keresni.
10. Enissa (válaszként erre: 7. - 55Judit)
júl. 6. 14:49

Gondolom a szülő szerezte, így vagy úgy, arra íratja, akire akarja.

Amibe nem tettem bele, arra sosem fájt, fáj a.fogam.

9. Enissa (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 6. 14:45

Akkor? Tudod, hogy ilyen, miért csodálkozol?

Ami nem megy, nem kell erőltetni!

8. Biciklis_ (válaszként erre: 7. - 55Judit)
júl. 6. 14:34
Amiről már esetleg nincs mit beszélni.
7. 55Judit (válaszként erre: 4. - Bozsu55)
júl. 6. 14:25
Esetleg ráírathatja az ingatlant másra.
6. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 6. 14:24

Vannak ilyen anyák.

Az enyém amikor majd megpusztultam a kemoterápiától azt mondat jól van pihenjék, ha jobban leszel majd elmegyek nyaralni. Mást nem is tudtam mondani neki mint hogy akkor jöjjön amikor hívom.😀 És milyen sok ilyen van!

júl. 6. 13:46
Hány éves ?
júl. 6. 13:18

Fel kellene tenned magadnak azt a kérdést szükséged van ilyen megaláztatásra?

Függ-e valamennyit az életed attól,ha megszakítanád vele a kommunikációt?

júl. 6. 13:05
Fogalmam sincs, nem beszél róla. Soha nem voltunk nagyon jó viszonyban.
júl. 6. 12:44
Valami miatt haragudhat?
júl. 6. 12:13
Elmentem meglátogatni Anyámat, mikor kinyitotta az ajtót ezt kérdezte: Mit akarsz? Mondtam csak eljöttem megnézni. Nem értem, állandóan arra panaszkodik hogy milyen egyedül van, erre én elmegyek hozzá és így fogad. Miért viselkedik így velem, ha felhívom is akkor sem szívesen beszélget, olyan mintha teher lennék neki. Egy darabig most nem keresem, kíváncsi vagyok Ő mikor fog keresni. Nagyon elszomorít ez a helyzet.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook