Így fogadott ma Anyám (beszélgetés)
Mi baja van?
Ha ilyen veled, nem kell menni hozzá.
Lehet, hogy nem tud jól reagálni a váratlan eseményekre, és ilyen faramuci helyzet lett belőle.
meglepted, esetlenül kérdezett, te erre nem a legszerencsésebb választ adtad. És kész...
Legközelebb esetleg hívd fel, és beszéld meg vele, hogy mikor látogatod meg.
A Macskám anyja bolond lett egy ideje. Rekalamalta miért nem megy, aztán mikor ott volt egyik napról a másikra kitette. Magyarázat nélkül.
Ha ő beállítana az én szüleimhez, megkérdeznék meddig marad és hogy kajált-e már.
Ha én jelennek meg, akkor csak azt kérdeznék miért nem szóltam, hogy jövök. Akkor lenne egy nagy fazek húsleves és egy sütött kacsa párolt káposztával.
Ha szóban sem szívélyes, talán nem jó ötlet beugrani.
Én meg ilyen környezetben nőttem fel, így ha a Macska kiboki, hogy holnap valaki nálunk aludna, akkor olyan kaját főzök, amit szívesen fogyaszt.
Rossz választ adtál. Az "eljöttem megnézni" olyan kötelező törődést sugall.
"Erre volt dolgom és van egy kis időm. Gondoltam, beugrok egy kávéra, kicsit beszélgetni."
Nem kell, hogy érezze a törődést.
Gondolom a szülő szerezte, így vagy úgy, arra íratja, akire akarja.
Amibe nem tettem bele, arra sosem fájt, fáj a.fogam.
Akkor? Tudod, hogy ilyen, miért csodálkozol?
Ami nem megy, nem kell erőltetni!
Vannak ilyen anyák.
Az enyém amikor majd megpusztultam a kemoterápiától azt mondat jól van pihenjék, ha jobban leszel majd elmegyek nyaralni. Mást nem is tudtam mondani neki mint hogy akkor jöjjön amikor hívom.😀 És milyen sok ilyen van!
Fel kellene tenned magadnak azt a kérdést szükséged van ilyen megaláztatásra?
Függ-e valamennyit az életed attól,ha megszakítanád vele a kommunikációt?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek azokról a szülőkről, akik a fogadott lelkiismeretes orvosnak nem adtak borítékot, csak szóban köszönték meg és hazamentek?
- Szülés fogadott orvossal vagy anélkül?
- 3. napja keservesen sír a fogadott kölyökkutyánk, ha nem lát minket. Mi tegyünk? Már 3 napja nem alszunk és a kutya is egyre inkább szenved.
- Hova kell mennem varratszedésre császározás után, ha nem volt fogadott otvosom?
- Szülés fogadott orvos nélkül
- Te mennyit adtál, vagy fogsz adni a fogadott szülésznődnek?