Így dominózom! (beszélgetés)
Szép estét!
Viktorom boldog szülinapot:-))
Holnapi tippjeim:
3, 4, 6, 9, 12, 16, 19, 22
A szülinapos baba megérkezet!!!
hali kedves dominós barátnőim!!!
Sziasztok!
Kedves Viktor! Nagyon sok boldog születésnapot kívánok Neked!
Drága Barátnőm! Teljesen igazad van. Ennyi!
Mi értjük amit írtál és veletek izgulunk mi is.
A többivel ne törődj, lehet, hogy az oktatási államtitkár látogatott meg minket, hiszen Ő tudni véli az érettségik időpontját. :-)
Bár nem hiszem, hogy van olyan ember még a szakmában sem, akit ha éjjel felébresztek megmondja, hogy mikor ki milyen tárgyból milyen érettségit tesz.
Szép napot Mindenkinek!
Kedvesem,ez nem zártkörű fórum,az egyszerű kérdésedre meg is kaptad az egyszerű választ,de utána Te írtad a megjegyzést,amire csak reagáltak.
Nem vagy rossz helyen,ezt senki nem írta,és nem mondta,csak máskor nem kell olyan embert lereagálni,akit nem ismersz.Ennyi.
Csak azért írtam,mert már tegnap is szívesen reagáltam volna,de Ani és Viki írt,hiszen velük beszéltél,de most a hajón vannak,és szülinapi parti van,ezért engem kértek meg a beírásokkal,és a esetleges megjegyzések ismételt huzavonájára,mert nem lesznek csak este.
És mivel ők voltak azok,akik kiálltak mellettem akkor amikor lehazugoltak egy másik fórumon,most én érzem kutya kötelességemnek azt,hogy helyettük válaszoljak.
Ezer bocs,de itt tényleg valami igazság kéne,mert mindenki másról beszél,te is olvass vissza,és láthatod az egyszerű kérdésedre,megkaptad az egyszerű választ,majd te kezdted a megjegyzést,amire ismételt reagálásokat kaptál.
Domika-Tyúk DominÓrák 1, 2, 3, 14, 15,
ahogy megbeszéltük Viktor,írom az órákat
puszika,és remélem nagyon jól érzed magadat szülinapos baba a hajón
Kedves Watermiller!
Bocsánat, hogy bármit is kérdezni mertem Tőled, Tőletek, de nem tudtam, hogy ez egy zártkörű fórum.
Én csak egy kérdést tettem fel, amire csak egy egyszerű választ vártam. Már látom, rossz helyen.
További kellemes dominózást kívánok!
Sziasztok Mindenkinek! Jó dominókat kívánok!
Viktornak itt is nagyon sok boldog születésnapot kívánok! Sok puszi!
2011. Június 20-ig
Az "A" tippelés eredménye:
Tippelés 750. napja
Első DÓ: 02:00, eltalálta:
Utolsó DÓ : 23:00, eltalálta:
Arany tojást nyert:
ausztrália1992
Butaszőke
bvildikó
Enissa
Fáradt*
hotdog68
jhjazmin7
jjhmarta
kry84
Marosi Zita
Maruszja
mesterem
oszlej
Ritus40
scherman kati
Tilly
tuti-tui
vekvik
Viky0621
zizi68
2011. Június 20-ig
B tippelés 586. napja
Második DÓ: 06:00, eltalálta:
Utolsóelötti DÓ: 22:00 eltalálta:
Ezüst tojást nyert:
bvildiko
Csupacsokicsók
Enissa
Fáradt*
Ritus40
Sziasztok. ♥
Holnapi tippjeim: 3, 4, 7, 8, 13, 14, 21, 22
Köszi, ma még nem kaptam jót. Ja, de reggel a férjem kapott sárgát.
Nektek is jó domikat kívánok. Ha bár Viktor már alszik biztos, hiszen nagy dolog előtt áll.
Holnap ünnepel a kis drága, tudod, hogy imádom!
Sziasztok!
Holnapi tippjeim:
5,6,9,11,12,17,21,22
Pusza,és tudom jól,és ebben is csak az volt az érdekes milyen érettségi,hiszen ma már 5 féle van,és előrehozottak,középszintűek,emeltszintűek,normál időben,stb.Hiszen ezt csak azok képében van,akik benne élnek,tanítanak,vagy ennyi idős a gyerekük.
honnan is tudná más egyszerű halandó,amikor mi még bementünk a végzús évfolyammal,és volt egy féle,aztán vége,de ma már egyik a másik után überel.stb
...de az,hogy számomra idegen ember..aki soha még be sem köszönt ebbe a kis családba,akik itt vagyunk,megállapítsa nekem,hogy én izgulok vagy aggódok-e valamiért,merőben érdekes számomra.
cupppp Marcsika,jó domit,szupi ajándékot,tudod egyszerre 4 et nyomok:-)))
Szia Anikám!
Igen, tényleg érdekel a gyerekeidnek a sorsa, mindig is olvasom, amit írsz, no meg, amit priviben írsz nekem. Tudom, hogy a maximumot szeretnéd minden gyermeked számára és ez érthető. Te mindenben maximalista vagy és ezt várod el a gyerekektől is. Remélem, hogy minden úgy sikerül, ahogy szeretnéd! Puszika
Kedves Panni !
figyelj rám kedves,nem szeretném,hogy most elkezdjünk azon vitázni,hogy ki miért izgul.
nem hiszem,hogy az lenne,az érdekes számomra,hogy másokra az én izgulásomat,átterjesszem.
Továbbá,sokszor megígértem magamnak,hogy nem írok semmilyen fórumra,mert mindig jön egy idegen,számomra ismeretlen emberke,aki kiforgatja a szavaimat,és úgy érzem,tök hülye vagyok,hogy itt írogatok.
Űgyhogy itt és most le is zárom,mert nem hiszem,hogy ezt a dolgot neked írtam volna,mert vannak itt olyan emberek,akiket ez érdekel,és ismerem őket,tehát akiknek ez szólt,a Maruszja,az Ágota,a Ritus,és még azok akik tudják ki vagyok,ismerik a gyerekeimet,személyesen is,és talán úgy túnik nekik,hogy izgulok.
Na pont van a mondat végén:-)))
Komszomol!!!
egymás között cserélgetni?
???nem értem mi ez,ez
nem a cserebere játék,mindenki
önmaga játszik.
de hogy is lenne ez,
én átadom neked ,te
meg kicseréled
szerintem ez egy nagy marhaság
már bocsi,de ez lehetetlen
van egy játék
szabályzat
ez van
más nincs
Semmi probléma! Nehogy kötözködésnek véld! :)
Csak úgy érzem, nem vagyok tisztában a közép és az emelt szintű érettségik időpontjával. :)
Dominó:
Ti nem örülnétek, ha valami módon lehetne egymással cserélgetni a dominókat? Lehet, hogy csak számomra tűnik jó ötletnek? :)
most mi is a probléma
azzal,amit az anya mondott??
nem értem,de szólok neki
Köszi! :)
De akkor se értem, én nem úgy érzem a hozzászólásból, mintha előrehozott érettségiről beszélne az érthető módon izguló anyuka.
A tesi emelt szint a 11.seknek most kezdődik,egybe a gyakorlat és a szöbeli
tesiból.
A 12 és a 13 ok nak volt akkor
pusszantás.
Halika
Milyen jó is már 2.napja ez az idő,én állandósítanám,kell a francnak az a nagy meleg.
Utálom:-)))
Már csak a csütörtököt kell túlélnem,mikor a nagy és okos fiam érettségizik emelt szinten tesiből,és töriből.nekünk csak a 91 % feletti 5 jó,mert a testnevelési Egyetemen 8x túljelentkezés van,az alső ponthatár meg 367 pont.Szeretném,ha ezt egy 50 ponttal túlszárnyalnánk,és nyugodtan alcsikázhatnék már.
....és az idegeim sem lógnának a kocsányom.
Nos még 3 nap,inkább végighallgatom mind a 20 tétel A és B ontját magyarul és németül is 50x,csak betonbiztosan menjen.
Továbbá sokan azt hiszik,hogy a tesi érettségi egy lófütyi,handa banda,majd egy kis ugri bugri,aztán vége...Én is csak most éltem át mekkora ez a tananyag,és mi mindenen kell bizonyítani,a szertorna gyakorlatok,a talajtorna,a labfajátékok,és az atlétika,..hát nem semmi!!!!-soha a büdi életben nem vállalnám be,mert képtelen lennék rá,mindenzt pontozva százalékolva...hát tudjátok,de nagy marha volt az,aki ezt kitalálta,persze 30 fokban és 60% os párában...na erre mondjátok,hogy KOMSZOMOL:-)))
Domika-Tyúk DominÓrák 2, 6, 7, 8, 10, 18,
nagy szűnet lesz 18 ig
szép napot mindenkinek
Sziasztok!
Szép napot Mindenkinek!