Így dominózom! (beszélgetés)
Olyan nagy problémám van, hogy alig tudom leírni. A sorvégi dominóhoz kaptam egy összekötőt a fehérhez, de csak meg kell várni a 21 órát, mert lehet, hogy most egy ajándékot kapok: "minden lerakott dominóért kap még egy plusz pontot". Ki tudja? :-)))
DominÓrák: 0, 2, 5, 8, 13, 17, 18, 21.
Nem olyan nagy érték volt, többet ért a Dominó! :-)))
Van összekötő, de sajna nem olyan, ami nekem kellett volna. Sebaj, van még két DominÓra, az asztalomon pedig ott lapul a dupla Joker. :-)))))
De gyors voltál... :-)
Jöttem én is, de kerestem összekötőt, olcsón. :-)
Felháborító, hogy fehér dominók helyett már csak sárgát kaptam, az is dupla... :-))))
DominÓrák: 0, 2, 5, 8, 13, 17,18,
Ez is ritka,hogy ilyenkor 1 pontos dominót lehet venni és még összekötő is van közte.
Így aztán úgyis kaptál pénzt, hogy nem lehetett aláírnod. Akkor akár le is tagadhatod, mi majd igazoljuk, hogy itt voltál, így nem lehettél ott.:-)
(Persze csak vicceltem).-)))
Köszönöm a DominÓrák beírását!.:-)
Én elszámoltam az időt: a pénztár előtt még volt időm felvenni az előbbi dominót, de írni már nem lehetett... :-)))
DominÓrák: 0, 2, 5, 8, 13, 17,
DominÓrák: 0, 2, 5, 8, 13,
Nekem fehér, fehér, dupla Joker nélkül.:)
DominÓrák: 2, 6, 7, 12, 14, 15, 18, 23.
Ismét fehér! :-) Az asztalomon: fehér, fehér, dupla Joker... :-))))
DominÓrák: 2, 6, 7, 12, 14, 15, 18,
Ahogy nekem sem. Ha akar majd küld fehér dominót, ajándékot, vagy dupla jokert, de ha nem összekötőt kell venni, akkor estére alvás, vagy vmi más... :-)))
Fehér 3/4 nem sorbaillő.
Venni nem érdemes, a dupla Jokerom pedig "vésztartalék".
De az éjszakai dominózást én mától abbahagyom, nem éri meg!
DominÓrák: 2, 6, 7, 12, 14, 15,
DominÓrák: 2, 6, 7, 12, 14, 15.
DominÓrák: 2, 6, 7, 12, 14,
Igen, olyankor elbambulom.
Remélem, a melóban, ami miatt ébren maradtam, nem néztem el dolgokat. Alszom kicsit és majd kiderül.
Már megint? Neked nem szabad éjszaka vásárolnod.
Már három fórumban tippeltek.
Én meg jöttem panaszolni, hogy csúfosan elnéztem egy vásárlást. :(
DominÓrák: 5, 9, 11, 17, 18, 19, 21, 22. Ennyi. :-)
DominÓrák: 5, 9, 11, 17, 18, 19, 21,