Így dominózom! (beszélgetés)
Szép estét kívánok! :-)
Most van egy kis szabadidőm, és olvasgatom a bejegyzéseket...
Szerintem, nem jól tetted akkor, hiszen nagyon olcsón adtad a három dupla Jokert, mert kaptál érte egy fehér dominó értékét, azaz három pontot: két hét múlva már nagyon hiányozni fognak a dupla Jokerok... Természetesen, nem szeretnék beleszólni, hiszen "mindenki másképp csinálja". Én nem adtam volna oda a három dupla Jokert három pontért, mert a józan paraszti logika alapján, 3 pontot bármikor lehet szerezni, de ha még Karácsonyra is terveid vannak, akkor a három dupla Joker nagyon fog majd hiányozni! Szerintem; (és ismét hangsúlyozni szeretném!), hogy ez az én véleményem és taktikám, de ez a vonat már úgyis elment. További sikeres játékot, minden jót kívánok!👍 Üdv!😊 Imre. 😆
.
DominÓrák: 0, 6, 7, 9, 13, 16, 17, 23. :-)
Tegnapi 8 DominÓra. Aki aludni ment, jó éjt, szép álmokat! :-)
.
DominÓrák: 1,
Tegnap 23 órával zártunk.
Jól összerázódott a társaság a 28 napos dominó listában, 6 fő 20. helyezett van, de a 14. helyen is négyen osztoznak, valamint az 1, 5, 7, 12, 18 helyeken is 2-2 személy található.
Az egyes helyezések közt jó pár esetben nem csak 1 pont különbség van. A 26. helytől viszont már csak 1-1 pont választja el a játékosokat a sorban (egyre többen osztoznak ugyanazon a helyezésen / vagy nem).
Ha valakit érdekelne:
Hétfő délelőtt 9 órától (ma) új játék a Hoxán!
Hoxa válasza:
"Kártyagyűjtögetős, -variálós játék lesz."
9 órakor egyszerre lesz DominÓra, és indul az új játék is. :-)
Nehéz lesz egyszerre két helyen lenni. :-)