Így dominózom! (beszélgetés)
Természetesen ez csak akkor igaz, ha mindig azt a gépet használod, illetve az első belépéskor a számítógéppel megőrizteted a jelszavadat is.
Ha sokan használják nem ajánlott, mert bármikor beléphetnek a Te jelszavaddal felségterületedre.
Féltékeny párok esetén pláne nem ajánlott.:-)))
Lányok, fiúk figyelem.
Itt legyen egyéb témákról szó, mert Ildikó nem tekinti offolásnak, de esetleg a játék fórumán, panaszkodhatnak Hoxának és bizony akkor könyörtelenül ránk szól, hogy hagyjuk abba. Tiltás is lehet belölle.
Ezért ide írjátok.
Józsikám milyen lagzi az, amely után három napon bellül ki lehet józanodni. Tán nem érezted jól magad, vagy csak egy kis délutáni "babazsúron" voltál, ahol tea volt a legerőssebb ital?
Így a kutyák még a szádat sem tudták egy kicsit se nyaldosni. Azt igérted, hogy a diófa alá kifekszel pihenni, de már haza is érkeztél, ez meglep.:-)))
Azért addig forgattam, mig szépen elfogytak az asztalomról a dominók, azt az 1 maradékot, feltettem aukcióra.
11:00-ig csak az aukcióra kell figyelni, hátha....
SZép jó reggelt! Elkiabáltam, reggel nem indult a fránya masina:( le is maradtam 1-ről.De a héten sokról e is fogok, mert ha a fiam visszamegy Debrecenbe viszi a leptopot és nem a rendszer szenvedett ezek szerint, hanem a gépnek van valami baja, szerelőt kér:( sajnos, most meg nem kap v. 2-3 hétig.
Lassan már csak a munkahelyen tudok lopva bekukkantani, na de ez van.
Mindenkinek jó dominózást.
A Kata188 dominózási szokásából arra következtetek, hogy az eldobott dominók, meg a kapott ajándék között a legszorosabb az összefüggés.
A négyes fogat, így tud minden listán, valamelyik tagjával első lenni.
Tehát az ajándékkal a veszteséges dominózókat segiti a gép.
DE akkor is jó, ajándékot kapni! :-)))
Jó éjszakát kedves dominós társaim!
Szép álmokat!
Ébresztő beállítva 00:50-re.
:))köszi.Egyszer már én is elkezdtem,de akkor abba is hagytam,mert nem nagyon értettem a lényegét.De mikor másodszor elkezdtem,a rabjává váltam:)))
Jó éjt mindenkinek!
Engem juniusban csaklizott be a nővérem, azóta szenvedélyesen, ezelőtt eszembe sem jutott volna.
Először még azt sem tudtam mit kell csinálni, ez nem nagyon változott, de itt van nekünk Laci és Ő segített, és segít mindenkinek, mert ő nem irigy mint én. :D)))))
Látod, a gép viszont komolyan vette, hogy sírtam és féltékenykedtem. Kaptam egy ajándékot, de még nem tudom nyitni mert érvényben van a másik 23.40-től.
Most várom az éjfélt, mikor lesz a kövi domi, és már tudom nyitni ajándékot is, bár elég rizikós, mert ha olyat kapok, hogy Plusz 4 óra domi, akkor jó éjszakázom, de ha olyat, hogy 12 óra hosszáig valami előnyt, akkor nem jó, mert egy dominóm van, éjszakázhatok én akkor, ha nem kapok ujat, vagy mi van? Már magam sem értem. De mindegy.
Annyira nem lehet "jó" a géped, hogy mostanába emiatt nekem ressssszketni kellene. :-))))
Nem is lenne jó, de az időfelelősnek ne szóljál légyszíves, hogy nem resssszketek és tegyen róla, mert akkor inkább reszketek, de nagyin.
Például én ma reggel 00:00 kor kezdtem és még mindig nem voltam képes a 8 dominót begyüjteni. Mondd, nem bosszantó?
Az elején nézegeted csak, hogy hogyan is állsz, majd megszokod, hogy miközben szorgos méhecskeként begyűjtöd a dominóidat, szépen sorodba illeszted, a pontjaid száma gyarapodik, de még sem jutsz elöbbre. Képzeld közben az elötted lévők is úgyan ezt csinálják, a napi 1-3 pont eltérés, nem számít annyit, hogy 1 hónap alatt behozd a 1,5 éves lemaradásodat.
Nézegesd az új 4 hetes listát, mert az jobban tájékoztat arról, hogy a felvett taktikád, hozzáállásod, kitartásod, felveszi-e a versenyt a többiekével. Ezen a listán, mindenki csak az utolsó négy hét "termésével" van jelen, már ha van 4 hete, hogy elkezdte.
Ez a lista mindennap egyszer frissül, általában 22-23 óra között. Mikor az egynapja nézegetett eredményedben változást észlelsz, na akkor történt a frissítés átvezetése.
Pontszámod: 52. Ezzel 2386. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 947. legjobb eredmény a tied.
Eddig 264 dominót raktál le, 214 DominÓrával találkoztál, az aukcióra 30 dominót raktál, 90 dominót vásároltál onnan, 4 dominódat dobtad el, és 16 ajándékot váltottál be.