Így dominózom! (beszélgetés)
Egy újabb 5let!
Érdekelne Butaszőke nictársunk asztal állása, de nem tudom megnézni, az eredményét igen, de az asztalt nem.
Miért nem publikus szerintetek?
Megnézhezném???? :-)))))
A tömjénfüst "csípi a szememet".
A 6/6 helyett van mit felrakni? Jaaa, nézzem meg magamnak, ha kiváncsi fáncsi vagyok. Igaz.
Ejnye - ejnye, vacak kis semmitmonsdó dominók jönnek és ha meghallják zsörtölődésedet még azok is elnaradnak. Jön helyette masnis dominó, melyben az áll, hogy a következő DominÓrán kapsz egy véletlenszerű dominót, a DominÓrán kapott mellett. :-)) Az jobb lenne?
Vagy "egyszer" nem kapsz dominót a következő DominÓrádra kattintva.
Na ne má!!!! csak viccőltem. :-DDDDDD
A képernyődön megjelenik a DominÓra, öntsél bele fehér festéket, mivel elfogyot a központi készlet, így lehet segíteni._:))
Oké. Mondom neki, hogy mi most a trendi.
A férfiak veszik föl éjjel a dominót, hagy aludjanak a nők :-DDD
Pontszámod: 123. Ezzel 1817. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 371. legjobb eredmény a tied.
Kata! Ez igen szűkszavú hozzászólás a fórumhoz!
Mi van veled? Hogy állsz a dominókkal? Semmi jókedv, se panasz!?
Jól mondod. Ilyenkor reggel nem az az első, hogy bekepcsolom a gépet a munkahelyemen. Mivel tudom hogy a következő dominóra 13-kor lesz. Előbb dolgozok és azután jöhet a Hoxázás :-)
Hogy vagy Lacikám? Tudtál azért valamennyit aludni? Mikor alszol?
Üdvözöllek!
Sokáig nem voltál. Van aki megcsinálja a gépedet és a netet? Mi a baja?
A rosszidővel meg ne is foglalkozz. Gondolj az esküvőre és máris jobb lesz a kedved :-D
Nálunk mis vacak az idő. Lehet kezdeni megszokni, hogy ez vár ránk. Sőt méghidegebb és még több szél.
Hát igen, Laci barátunk a legügyesebb. Igazi dominó manó :-D Éjjeli manó.
Kérdezte a párom: Laci barátod, hogy bírja az éjszakázást? Mondtam neki: Szerintem délután aludt, mert nem volt a fórumon :-DDD
Én is ittam már két kávét, most meg eszek egy szendvicset, mert az ebédig éhendöglicsélek, a lányom szavaival élve :-)
Igen szokott Hoxa és Speedz is dominókat felrakni az aukcióra. Jó látni a nevüket ugye?
Anyu meg apu :-D
Imádom mikor ilyen vagy! :-)
Háborogsz, vacak minden, de mégis lelkes dominóstárs vagy :-D
Én megint a béka segge alatt vagyok dominóilag!
Már kezdem azt hinni, hogy utál engem a dominó!
Van egy óhajom: hogy egyszer az életben én is fehér vagy jokeres dominót tehetnék aukcióra!
Nem tudom elképzelni, hogy lehet ilyen feltenni?
Milyen szuper dominókkal rendelkezik az, aki ilyet tesz fel? Nekem meg állandóan a kis semmitmondó vacak dominók jönek és nem haladok semmire. De haladok, visszafelé!
Nem miért kell mindig hetekig, van hogy talán 1 hónapig is várni egy vacak ajándékért? Soha nem jön semmi jó! Érdemes ezért éjszaka fent lenni, hát nem!!!
Halihó, itt is esett az eső, most éppen nem.
Olyanokat álmodtam, - bár nem emlékeszem rá - de sokat, és zavarosat.
Nekem nagyon jó éjszakám volt, szereztem iccaka 4 pontot, hiába aki ügyes az "ügyes"!!!!
Mindenkinek további jó domcsit kívánok.
Most lehet két kávét is megiszom, mert nézek, nézek, de nem látok ki a fejemből.
Pontszámod: 122. Ezzel 1826. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 371. legjobb eredmény a tied.
Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek! Megjöttem:)
Látom jó sok dominó volt az éjszaka:P
Hozzáfogott esni az eső mikor elindultam munkába, mostmár szakad, olyan borongós idő van.
Most akkor délig pihi, legalább is dominó szempontjából, lehet dolgozni!
Kellemes napot mindenkinek!
Regeli után, a "fogpiszkálás", csak jól el kell húzni.:-)))
Jó munkás hétköznapnak nézünk elébe, már aki dolgozni indul, legalább a munkára lehet figyelni, nem kell az órát nézegetni, hogy már megint DominÓra lesz és felvegyem ám. Így leszel osztán "sztahanovista" elöbb-utóbb.
Szép napot kívánok Mindenkinek.