Így dominózom! (beszélgetés)
ja , bocsi, :))
elaludt a kisfiad?
az adatlapodon az aqvárium ! :))
kapcsold be a hangot a gépeden :))
megnéztem a kisfiad, mekkora. hát tündéri.
de ettől a vízcsobogástól... na nem írom ki :)))
hát majd éjjel nem hallgatom :))
kry, te megint bele aludtál !!
így leelőz a párod !!:)))
Téged elfelejteni??? :döbbent angyali arc: Azt nem tudom elképzelni sem és persze, hogy ott vagy a kedvenceim között: gyakran látogatom a halacskáid és Ildikó pintyőkéjét is! :-))) Csak nem akartam offolni, (tudom, hogy itt az tilos :DDD) és átirányítani az ünneplő fórumozókat az én témámra! ;-) :-)))
Férjed pedig ápoljad, kényeztesd, ahogy minket is itt a fórumon! Mielőbbi jobbulást kívánok Neki! :-)
Jó pihenést mindenkinek és szép álmokat!
Majd éjjel matatunk a géphez! :)
Pontszámod: 356. Ezzel 1168. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 138. legjobb eredmény a tied.
Eddig 396 dominót raktál le, 445 DominÓrával találkoztál, az aukcióra 106 dominót raktál, 75 dominót vásároltál onnan, 9 dominódat dobtad el, és 13 ajándékot váltottál be.
nem olvastam át, a fejemben van ! és nem a dominón
futottunk össze békés idilli csevejre!:))
még kedvencnek is bejelöltél !! hát elfelejtetted?
már nem vagyok kedvenced?? :((( én őrizlek szívemben!!:))
a késésem oka: drága kedves férjemet fürdettem, két hete jó pár bordája tört el,szinte az összes a bal oldalon. 4 napja van itthon. igazán ki akarja élvezni a kényeztetést,amiben egyébként is része van !:)))
Kedves Fórumtársak.
Sajnálattal észrevételezem, hogy egyesek nem olvasták el maradéktalanul az első 10000 kommentet.
Én csak 4 napja vagyok, mégis mindet olvastam. Nem vinne rá a lekiismeretem, hogy csak egyet is kihagytam volna belölle.
Tudásba sokat gyarapodtam általa, sőt a szemléletemet is sokban meg változtatta. Az itt olvasottak nagy hatással vannak rám, egyesek magvas gondolatokat fejtenek ki, pedig semmi alapjuk nincsen hozzá.
A mellé beszélés tudományág művelői is itt megtalálhatóak.
Vannak gondolat olvasok, kinem mondott mondatokat értők és nem értők.
Tehát mindenféle egyede az emberi fajnak itt megtalálható.
Nehéz és verejtékes munkával létrehoztátok a magatok szórakoztatására ezt a fórumot, hát most vessetek is magatokra, hogy ilyen, amilyen.
A létrehozók álmaiban nem szerepelt, hogy ilyen érdeklődés fog majd lenni, a másik dominózási szokásának megismerésére, de hát tévedtek.
A közösség tagjainak közlendője van a másik felé, hát kihasználja a DominÓra szüneteket arra, hogy ezt a nagyvilág felé leírja. Úgy látom mindig akad valaki, aki nem bírja ki, hogy ne válaszoljon a felvetésre, így az elindult folyamat szinte lácreakció szerüen terjed.
De meddig? :-)))