Így dominózom! (beszélgetés)
Átfutottam a neveket a fórumodon az utolsó 5 oldalon.
Rosa azaz Tündét ismerem. Ő nagyon rendes. Sokat fórumoztam vele. Én garantálom, hogy ő nem kavarna. Trimama szintén fórumtársam, ő is nagyon korrekt nő. Ott azok a hunyók akiknek az adatlapjuk nem valódi. Na de ezt csak tényleg Hoxa tudja kinyomozni.
Akkor van a fórumonod rendesen élet! :-O
igen, ez történt.de mesélje el Imre.
az eleje viszont " békés"
Imre nem lekicsinyíteni akartam a fórumodat, hanem Ildit megnyugtatni, hogy hamarabb végez ! :))
Te Kati! Én most beleolvastam a fórum utolsó három oldalába ( tuti-tui-s fórumba ). Ott valami vita volt? Még Hoxa is írt hozzászólást.
Valami olyasmit vettem ki belőle hogy három személy összefogott és provokálták Imrét? Ti meg egy páran megvédtétek!?
B. Mária most büszke lenne rám.
lassan az összes "ovis " olvasni fog!
miért is nem lettem pedagógus??:)))
:-DDD
Igen. Nekem 270 kell elolvasnom :-)
Ezt meg is teszem a jószomszédság érdekében :-)))
Ez a szó nagyon tetszik: arhívum :-DD
De már valóban az :-) jól megfogalmaztad egy szóval a fórum történelmét :-)
Imre barátom! Én mindent mosolyogva olvasok :-)
Sosem sértődnék meg semmiért. Értem én a poént. Magamból indulok ki. Ha én így gondolom, akkor mások is mosolyognak mindenen :-)
Azért próbálok részletesen válaszolni hogy érthetőbb legyek. Meg ha megmagyarázunk dolgokat, azzal újabb témát adunk a fórumnak. Jó kibeszélni dolgokat, még ha először nem is tűnik fontosnak. Lesz egy jó téma belőle :-)
Ezért imádom az OFF-olást. Olyan jó kis sztorik alakulnak ki egyik másikból :-)))
te most vissza akarod szorítani Ildikó fórumát??
olvass gyorsabban!!:)
Erről is írtam.:-)
Nem tudod, hogy mire vállalkoztál.
Igen, most mindenki felturbózva ír! Megígértem, h elolvasom az 1. hozzászólástól a fórumot, de arról nem volt szó, hogy ilyen tempóban növelik a munkámat! :-)))
Én is csak benéztem a saját témámra és mire visszaértem, már lapozni kellett az előző oldalra! Így még ezt sem győzöm majd elolvasni, nem az archívumot!!! :DDD
Én soha senkit se nem cikizni szeretnék, Téged is csak a kezdetre emlékeztettelek! :-) Remélem itt már ismertek annyira, hogy nem kell mindig "" jel közé tenni, vagy külön hangsúlyozni, hogy mi az amit viccnek szánok?! :-)
Különben nekem is kék! :-))) Mármint, a kedvenc színem! Kaptam meghívókat, köszönve Hoxa portálnak, olyan portálokra, ahol előbb fel kell építeni a saját oldalt: háttér, színek, online rádió, TV, kábeltévé... :DDD Mégis, itt ragadtam le: annyira emberi és mozgalmas a fórum, nem hidegülnek el az emberek egymástól és nem a kis "honlap váraikat" építgetik, hanem pörgősen csevegnek! Már aki szóhoz jut mellettem!!! :DDD
Most egy picit pihentetem a szemem,fejem,meg a ....mindenem.
Ha nem teszem,most itt lecsuklom a fotelből.
Nem rossz! De nem elég a tanár,mert gyakorlatban is el kell sajátitani a mindennapi élethelyzetben is.
Ajánlhatnék valakit...?
Dobjad be, ha 1 hónapon bellül nem tud megtanulni angolul, akkor Te indulsz "angoltanárt" keresni, aki elkisér a külföldi utadra, hogy nyelvi probléma ne legyen.:-))
Attila csak a költségeket állja.:-))