Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Hát ez gáz :-(
Akkor megkérdezem a férjem, megadja a fogorvos számát, és ha felhívjátok biztos tud valamit mondani...ha más nem csak ajánl szájsebészt.
:-( húha...hát most hirtelen nem tudok..nekem is kéne fogorvos, hogy megnézzen. Most helyben megyek, de ha más baja van a fogamnak, nem tudom még hova megyek.
Esetleg a férjem tudom megkérdezni, ő egy nagyon speckó helyre jár pesten, nagyon felszerelt, mondjuk az nem túl olcsó (a cégük egy részét fizeti), de ha gondolod megkérdem...
Tudom :-(, hogy megjártad...
Remélem minden oké lesz.
Sziasztok!
Jó reggelt!
Annamari! Én is látom a csíkjaidat, szorítok, hogy minden rendben legyen. Orvossal nem tudsz konzultálni?
Honey?
Hogy vagy?
Akik nyaralnak!
Jó szórakozást, és sok pihenést kívánok nektek.
Én dolgozom:-(
Megvagyok, semmit extra...még mindig nem érzem, hogy mozogna :-(..jó lenne már...szerdán hívom a védőnőt ha addig nem mozog, hogy adjon dopplert...
Lehet kellett volna szednem az utrót.
Kb 20 perce szúr a bal petefészkem, ott van a ciszta még szerintem. Nagyon fáj most, főleg ha megmozdulok.
Jó reggelt mindenkinek!
Szerintem Annamari még lehet ebből pozitív is, addig jo míg nem jön meg, szorítok!
Virág sajnalom h fáj a fogad de azert érezd jol magad.
Ma megyünk 4D-s UH-ra. :)
Fájdogál a pocim :(
Ti hogy vagytok!?
Jó reggelt!
Ma is dolgozom, hőm még fenn van. Tegnap este csináltam egy 25-s one stepet, halványan, de egyértelműen kijött a csík. Nehezen tudom fotózni, és nem is sikerül olyanra mint amilyen élőben.
aztán ma reggel csináltam egy intimedet, még talán hamarabb kijött rajta a tesztcsík mint a kontroll. Igaz ez is halványabb még mint a kontroll, de a tegnap reggelihez képest erősebb.
Ha valóban 9.-én volt ovum akkor holnap lenne esedékes a menstruációm, ilyenkorra már mindenkinek erős pozi a teszt nem? Én nagyon félek attól, hogy ez így kevés lesz megint...
sziasztok! nagyon jo a balcsi! 3 napja iszonyuan faj a fogam :(
tegnap furodtunk a balatonban. nagyon fincsi . babacskank is elvezi mocorog de nem rug szet :)
olvastam hogy mar csuklanak meg kohognek es erezhetem ilyenkor.
Annamari mizu? remelem hozol pozi tesztet :)
Olyan szép is lenne/lett volna...
Ugyan még nem jött meg, ez a 35.-ik napom.
Reggel óta szédülök, ettem-ittam mégsem múlik el. Emellett hőhullámok is gyötörnek, félő ez már a menstruáció előjele.
Nem tudom meddig kell még várnom, hogy másodjára is átéljem azt a csodát, amit Endivel is átélhettem...
Az az egy tartja bennem a lelket, hogy mikor a fiamra nézek kárpótol minden rosszért ami velem történik nap mint nap, újra és újra... Hiszen Ő maga a CSODA! :)
Kívánom mindegyikőtöknek ugyanezt az érzést!
Jó reggelt!
Kicsit szédelgek, de szerintem csak az izgalom miatt. Nem lett ma sem erős csíkom. :( Attól félek az lesz mint eddig, szóval készítem magam a legrosszabbra. Direkt kebeset ittam tegnap, hogy koncentrált legyen a minta, mindhiába.... Képet munkahelyről töltök fel ha beértem.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban