Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Oh
Teljesen türelem játék / végjáték!
Kitartás, és próbálj pihenni!
Akár hányszor voltam uh-n mindig rendbe volt minden a nyálkahártyámmal. Többször mutatta a doki az érett tüszőt. A görbéim is mutatták az ovut stb.
Jövőhéten elmegyek szerintem megnézetni. Remélem nem lesz folyadék a hasüregembe...
Tudom nem szabad olvasgatni, de....
Endometriózis vagy mi... Kialakulásának oka, hogy a vér nem csak kifelé, hanem visszafelé is áramolhat. Ebből alakulhat ki ez a betegség, ami meddőséget okoz...
Igerem Annamari megnyugszom majd.:)
Ez a mensis dolog nagyon nem jó.
olyan nincs hogy nem folyik ki. viszont olyan van hogy nagyon keveset verzel. en akkor vereztem nagyon keveset amikor a nyalkahartyam iszonyu vekonyka volt. honapokig E vitaminnal kellett vastagitani. ezt egy sima huvelyi ultrahangon megnezik. nekem amikor peteerest kovettunk mindig a 10. 11 napon nezte a doki hogy van e eresben levo tuszo es milyen vastag a nyalkahartyam. amikor szep ketretegu es vastagabb lett akkor sikerult Alex :)
en azt tanacsolnam hogy nezzetek ti is ultrahangon peteerest es nyalkahartya vizsgalatot.
Köszi Annamari :) lehet még most fog jönni a bálna időszak
Szeplakisz gratulálunk, még egy kukis :) tök jó fej az orvosod
Zoknibaba minden rendben lesz, vagyis rendben van, szívverése is lesz !!!!
Nekem megint gyors mensim volt. Elmúlt. Délelőtt volt még néhány maszat, de ebéd óta semmi. Tegnap is leginkább csak mozgáskor jött. Lehet hülye vagyok, de lehetséges hogy nem folyik ki hanem benn marad?
Lehet az a folyadék gyülem a múltkor az a mensim volt?
Bakker jövőhéten lehet elmegyek sztk-s uh-ra hogy nézzék meg, meg hogy meg van-e még a cisztám.
Nem normális ez így.
Hihetetlen érzés volt. Minden rendben, a méretek megfelelőek. És a doki azt mondta, hogy 99,5%, hogy kisfiú. Nagyon jófej a doki, kedves, aranyos, megnyugtató és vicces.
A vizsgálat után mondta, hogy "na akkor most olyan képet kaptok, amin rajta van a kis pöcse is". :)
Tyűűűűűű! Még egy kukis! :)))
Gratulálok! :D
Én is túl vagyok a vizsgálaton. :)
Kukit láttunk. :D
Láttunk méhen belül egy kB egy centis petezsakot. Három hét múlva újra megyek.
Egy kicsit nyugodt vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban