Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Igazad van, es még több mint 2kgot kell nőniük, úristen elég ijesztő már várom a végét :)
Itt is nagy zuhé volt, most kellemes az idő :)
Lekvárt fogok ma főzni.
ne aggodj. nekem neha ugy nyilal ugy erzem szulok. :) gondolj csak bele hogy kozel 1 kg os babo rugdossa az idegeket es a szerveket a testben.
nekem tegnap dagadtak a labaim a melegtol. itt olyan zuhi volt egesz ejszaka. leesett egy halom eso.
Jó reggelt!
Annamari remélem minden rendben lesz, várjuk az infot!
Nektek nem szurkál a hasatok, hol oldalt, hol elől, persze nem állandóan inkább csak reggel. Vagy én fekszem rosszul vagy a gyerek meg rúg vmit ott bent, mert iszonyú aktív volt tegnap is meg már ma reggel is rúgdos jókat. Meghogy most fog még sokat nőni vagy ennek tudjam be!?
Ne aggodjak úgye!?
Ki hogy van!?
Endi szűz, az uram oroszlán, én meg kos. Mindenki akaratos, de szerencsére nincsenek konfliktusok. Mindent szépen meg tudunk beszélni, ami a szívünkön, az a szánkon...
Délelőtt megyek a klinikára. Kíváncsi vagyok meg van-e a cisztám. Majd jelentkezem!
Kisfiam oroszlán én skorpió férjem szűz.:) Mint egy olasz család sose unatkozunk.:)
Zsuzso Szélnek igaza van az én kisfiamnak is ezek jellemzőek.
Annamari ez már a finis a költözés kitartás.
Lányok egész nap rosszul vagyok semmi nem esik jól de ha nem eszem rosszabb.
Sziasztok!
Én vízöntő vagyok, férjem ikrek, a babóca skórpió lesz ÁÁÁÁÁ !!!!
:)
en is bak vagyok :) a ferjem nyilas.
huuu Zsuzso minden elismeresem egy oroszlan es meg egy bak a csaladban :) hugom oroszlan nagyon akaratos. a bak meg kulon fogalom :D neha sajat magammal is osszeveszek :P
Az biztos...nagyon makacsok tudnak lenni.
De! Nagyon baratkozosak, jo szivuek es talpraesettek.
Ja! Es nagyon kozlekenyek. Annanak egesz nap be nem all a szaja. :-) nem lehet mellette unatkozni. :-)
Hétfőre :)
Azt hogy oroszlàn lesz a habitusàból lehet érezni :) meg abból hogy annyira makacs hogy hiàba kérleljük nem jön ki :)
Hát...sajnos az első gyerkőcnél simán előfordulhat. én is irigyeltem azt akinek beindult magától.
Anna sem akart kijönni, terminus után 6 nappal indítottak.
Nem baj! Legalább már látod a végét!
Milyen vicces! 1 hét különbség (na jó meg 4 év lesz) a te babád és Annám közt. :-)
Oroszlán kislányok :-)
nem fogtok unatkozni mellette :-D
Sziasztok!
Előbb utobb vége lesz a költözésnek,kitartás Annamari!
Ma én nagyon nyügös vagyok!
Hát..lassan csak vége lesz a költözködésnek, de tudom, hogy utána is még bőven van mit csinálni...
Majd írj, hogy mit mondott a doki!
Kismamaik! Ne idegeskedjetek azon mikor mennyit mocorog a baba, sokminden befolyásolja, szóval nyugi!
Zsuzsó! Azt hittem mire feljövök már babázol! :)
Zoknibaba! Valószínűleg a méhszájsebed miatt pecsételhettél, de ha legközelebb is előfordulna nézesd meg a dokival!
Sziasztok Lányok!
Bocsika, hogy ritkán vagyok, de a ház átadás miatt rengeteg a dolgom. Most is egy csomó helyre kellene mennem ügyet intézni, közben meg pakolnom is kellene... Ááááááá, a pihenés csak álom marad, bár kora esténként ágyba zuhanok és elalszok. Nagyon fáradtnak érzem magam. Emelett a gyomrom is rossz, gondolom az idegeskedés miatt.
Tegnap megcsináltam este az utolsó tesztemet, halvány, de egyértelműen kétcsíkos lett. Hogy mi a fene okozza azt nem tudom. Holnap ha minden jól megy megyek a klinikára és megnézetem magam.
Sziasztok!
Tegnap már nem volt a pecsételés se előtte se utána már többet. A kórházas dolgot azért kérdeztem, mert végül nem Kalocsán fogok szülni, hanem Dunaújvárosban. Ott már ismerem a dolgokat és lehet szülésznőt fogadni ami Nekem nagyon fontos.
Szyl ezt az időjárást Mi is nehezen viseljük, a kánikula is jobb ennél.
Annamari merre vagy?
Sziasztok!
Jo reggelt!
Hat igen a 4d szerintem a 24-28. Het kozott a legjobb, utana mar eleg nagyok hozza. :-)
Tegnap megint ruhakat fotoztam es tettem fel. Persze mindezt meg munka utan. Hat mit ne mondjak...nem unatkozom. :-)
Viszont olyan jot aludtam! Most kellemes az ido, de mar elore felek hogy milyen lesz napkozben. Kibirhatatlan ez a napok ota tarto fulledt ido....
Zsuzso baba bent meg nem maradt.:)
Florina osztom a többiek véleményét a 30 hét után már nem fér bele az arcuk a képbe.
Virág jó sulyban vagy.:)
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban