Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Igen most szopi utan vagyunk. Fekszunk egymas mellett. Nekem sok vitamint kell szednem. Kiurult a raktar. Meg mondta a vedono meg s doktorno hogy sok pihenes es egyek, mert sok a tejem es ki ne szaradjak. Igazsag szetint ha a gatseb meg a varrasok nem fajnanak en tuti indiantancot jarnek. Akar mennyire faradt az ember annyira hajt az orom :)
Marci olyan lesz, mint Alex :) nekem is mindig aktiv volt.
:-(
Megértelek!
Kitartás! Próbálj arra gondolni, hogy azért most jobb ott nektek!
Szia!
Állítólag az Aldis pelenka és a Liberos a legjobb...olvastam róla egy felmérést :-)
Én is azt fogok venni.. :-)
Kitartást!
Tudom, hogy milyen nehéz...mi is átestünk ezen Annával...Annyit tudok tanácsolni, hogy amennyit tudsz pihenj, és ha ő is alszik (és persze te is tudsz, mert nekem pl. nem nagyon ment napközben), akkor te is aludj egyet...
NÁlunk volt olyan, hogy annyira kimerült voltam, hogy éjjel nem ébredtem fel rá, hogy sír, csak a férjem :-(
Szóval megértem...de jobb lesz!
Neki is szoknia kell az otthonlétet...Anna 2 hétig sírt, és utána már jobb volt
Nekem sem egyforman jott az elotej amit tapasztalsz. Meg volt , hogy az egyikbol sarga kolosztrum jott a masikbol atlatszo .
Megfakasztottam a tejedet? :D
nekem olyan sok van mar hogy fejnem kell es fagyasztjuk le. Doktorno mondta szoljak , mert sok baba fog most szuletni es kell a tej.
:)) Egy kicsit tudatlan vagyok, de gyűjtöm az infókat.
Ez egyébként jobb így, legalábbis nekem, hogy van kifejezetten nekik tea :)
Csajok nemsokára indulok az orvoshoz. Ha nem lennék kismama nem mennék el, de így....
Emma kitartás sajnálom, hogy fáj a torkod. :( Gyors gyógyulást kívánok!
Jó Reggelt Mindenkinek!
na, én sem aludtam ma éjjel egy percet sem:( eldugult az orrom és megfájdult a torkom csak tudnám megint mitől... fantasztikus napom lesz így
Jszyl, szerintem most mozognak a legtöbbet a babák, a 30-32. hét között, aztán majd kezdenek szépen belassulni. örülök, hogy Anna jobban van
Diszi, kitartás, szar kórházban lenni nagyon, meg ilyenkor érzékeny az ember. elhiszem hogy otthon jobb lenne, de az jó ha már nincs panaszod és az UH is rendben lesz. mondjuk ha az ember egyedül van otthon és bármi van, akkor a mentőt is lehet hívni, hogy vigye be.
Virág, szerintem a tegnapi tejcsis híred miatt lehet, de ma éjjel nekem is elkezdett "tejezni" az egyik cici, csak azt vettem észre hogy egy haralmas folt van a hálóingemen:) rendesen meglepődtem. kár, hogy a másik cici semmit nem csinál, remélem nem azt jelenti hogy valami baj van vele.
Annamari mikor fogsz majd tesztelni?
Férjed akkor most volt orvosnál vagy most megy? Biztos írtad ne haragudj nagyjából visszaolvastam.
Szia
Meg volt a reggeli vizit, kérdik h van mondom h szúrkáll a hasam mintha meg se hallottak volna.
Aztan mondja K. doktornő h S. doktor úr volt bent es kérte a maradáson, erre hát jó, mit beszéltek meg, mondom h ma UH-t, erre de hát az penteken volt, meg lehet nezni azóta nem változott sokat, igen nekem nem mondták (súly becsülve biztos nem volt). Szörnyen lekezelő volt az orvos.
Mindegy majd jön az orvosom és rendezi, mégis csak az a jo h ő nézi meg h mi a helyzet, amugy meg nem mondanak semmit. Szörnyen íze volt ez a vizit es ezen mindennap át kell esnem.
Szívem szerint hazamennék! Olyan érzékeny vagyok!
Ebben a témában mindig kivácsi voltam valamire (tudom még kicsit korai, de mind1).
Szóval, ilyenkor sima a bármelyik boltban kapható fűszerköményből kell csinálni?
Meg mennyi vízhez, mennyi köménymag kell?
Köszi :)
Nektek pedig kitartást!
Sziasztok!
Már jobban vagyok és nem voltam lázas. Tudtam végre aludni is.
Virág sokat zuhiztasd a sebed hidd el jó lesz tőle nem fog annyira feszülni. Én Mikinek komenyasszonyi teát adtam az segített picit.
Díszi rossz a kórházban de ott,biztonságban vagy.
Szyl Anna már akkor túl van a nehezen? Mert
Szia!
Kitartást a picihez!
Köszi, most kicsit megnyugodtam emiatt a vizes boka miatt! :)
Remélem, azért hamarosan tudsz aludni, nem jó, ha nem alszol, kell a tejtermeléshez is a pihenés. Jó lehet már otthon.:)
Aldis pelusra kíváncsi leszek, hogy válik be hosszútávon, gondolom, olcsóbb, mint a többi.
Éreztem tegnap a frontot, nagyon is...
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban