Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Virág sajnálom, majdcsak leszokik róla.. lassacskán már lelassít a hízással szerintem, úgy tudom a nagyevő babák később lassabban gyarapodnak.
Nálunk fordított a helyzet, örülök ha bele tudok diktálni egy kis kaját, sokat nyűgösködik, sír, evés közben, átlag 4-5 büfivel esetleg fél óra alatt belediktálok 100 ml-t… Holnap felhívom a gyerekorvost és kérek tőle vérvételt hátha tényleg vérszegény. Azt is meg fogom kérdezni hogy székletmintát küldhetek-e valahova kivizsgáltatni mert szerintem már ideje lenne megnézni hogy mi miatt fáj a hasa..
Már tegnap estére én is kipurcantam a sok evéstől. :)
Most végeztem a holnapi menü 80% val.:)
Elliana most már nagyon szép kerek pocakod van.
Megmutatom Nektek Márti babát, aki másfél héttel nagyobb a terhességi kornál és egyenlőre farosan fekszik. A szonográfus szerint a bátyó születési súlyából kiindulva lesz vagy 4 kiló. Most a gép szerint 1200 gramm.
Gratulálok Annamari :)
Honeyval mi a helyzet egyben van még?
Hogy vagytok lányok?
Gyilkos ez a karácsony.. alig bírok enni kipukkadok.
Tettem fel friss fotót, látszik is hogy jóllaktunk :D
Szia!
Az nem baj hogy a 2-est használjátok, ahogy neki jó úgy kell. Mi is a Mülleresből az 1-est használjuk és ezt jobban szereti, pedig a chicco is 1-es de azt már nem szívta csak küzdött vele.
Remélem az alvás így is marad. Én szoktam ölben ringatni mert az olyan jó :) de nemcsak így alszik el.
Vitaminokat, vasat is szedek én is a szülés óta, nem árt.
Tegnap is ölben volt, beszéltem hozzá és elkezdett mosolyogni és még gagyogott is hozzá, olyan édes volt nekem meg csak potyogtak a könnyeim, ő meg csak mosolygott és beszélt nekem. Olyan megható volt.
Jók legyetek!
Puszi
Emma!
Kitartást! Az én babám is picike volt, koraszülött. Egy hétig nem szopizott, mondták is a csecsemős nővérek, hogy koraszülött babától nem is várják el, de aztán egy hét után a szopizást is megtanulta.
Azóta meg egyfolytában csak enne. Olyannyira, hogy már sokszor kevés neki a tej és pótolni kell.
Időre született a baba? Mennyire picike? Remélem amúgy minden rendben és jól vagytok! Puszi nektek!
Annamari gratulálok! :)
Emma mennyivel született a kislányod?
Én most csinálom a beiglit meg ragulevest és harcsa paprikást holnapra, mert jönnek a szüleim.
Sziasztok Lányok!
Először is nagyon boldog ünnepeket kívánok mindenkinek!
nagyon nem tudtam jönni sajnos mostanában. megszületett a kislányom, sajnos picurka lett és most kínlodunk az etetéssel, nincs egy szabad percünk mellette, de igyekszünk, talán lassan javul a helyzet.
Remélem mindenki jól van!
Boldog Karácsonyt MIndenkinek! :)
Vettem nagyobbat de az meg mintha túl erős lenne, így néha a 2-es erősségűt használjuk, néha egy teljesen más fajtájúból erősebbet. Tegnap azt kaptam Karácsonyra Kristóftól hogy 8.5 órát aludt egyhuzamban :))) És ilyenkor már fent szokott lenni, de evés után visszaaludt. Fárasztó napja volt tegnap, körbenyüzsögte a család rendesen.. :)
Elkezdtem vasat szedni mert nagyon aluszékony Kristóf, 1 óránál tovább nem tud ébren lenni, borzasztó nyűgös lesz és dörgöli a szemét. Ártani nem tudok vele szerintem, ha kicsit kap anyatejen keresztül..
Irigyellek hogy Árpádka így elalszik egyedül, ez nekünk szinte sosem ment :) Max. délelőtt, ahogy telik a nap, egyre többet kell ringatni. De így sem tragéida, egyik ismerősömnek is ekkora korú babája van és épp tegnap írta hogy porszívózajra kell éjjel visszaaltatni..
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!! :)
Tegnap megvolt az uh nagyon jó élmény volt. Rakok majd képet is és mesélek majd.
Sziasztok lányok!
Mától végre szabad vagyok! Nagyon rám fért már.
Honey! Nagyon sok sikert kívánok és könnyű szülést! :)
Mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt kívánok!
Sziasztok Lányok!
Boldog karácsonyt mindenkinek :)
Honey szurkolok :)
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban