Ide írj, ha máshoz nem tudsz hozzászólni! (beszélgetés)
Mármint a szőkeségnek?:D
Az csak egy jópofa vicc, engem is néztek itt annak (igaz, Adri?:D)
Szia!
Te tetted az asztalomra? Nagyon kedves tőled, köszönöm!
Akkor hát, kávézzunk!:)
A fotóból gondoltam, amit feltettél:)
Szép:)
A gép elől vagyok küldve ! Osztozok a lánnyal a gépen!
A Dekameronból iidéztem,bepötyögtem....
hihihi...előkerestem,na jó, most nem idézek belőle,de rájöttem miért nem tettszett! A régies nyelvstílusa miatt!
Mégis csak idézek belőle:
".....ifjú hölgyeim,mikor minden erőmmelabban fáradozom,hogy tetszésteket megnyerjem,és hogy túlságosan nagy kedvemet lelem bennetek.Eme dolgokat én teljes őszinteséggel megvallom,vagyis,hogy tetszetek nekem,és hogy igyekszem megnyerni kedvetek;és kérdezem én tőlök ,mit csodálkoznak ezen,hiszen nem is szólván arról,hogy ismerik a szerelmes csókokat,a kéjes öleléseket és a gyönyörűséges összeolvadásokat,melyekbe tőletek ,édes-drága nők részesülnek..............csábító szépségteket,elragadó kedvességteket és ezenfelül női tisztaságotokat......"
Megállapítom ezt a könyvet nem szabad férfi kezébe adni,mert az ilyen szöveggel biztos ledöntene a lábamról!
És most még csak felcsaptam hírtelen valahol a könyvet,mert lassan elküldve vagyok innen.
Szia!:)
Te szőke vagy?:)
További ajánlott fórumok:
- Adj hozzá mindig annyit, ahányadik a hozzászólásod lenne!
- Elgondolkodtál már azon, hogy a fórum hozzászólások alapján bárki részese lehet az életednek?
- Legyen a Tiéd az utolsó hozzáSZÓlás
- Szerintetek már nem vagyok neki olyan fontos? /Bővebben az első hozzászólásban/
- Hogyan lehet a hozzászólásba sziveket beilleszteni?
- Bosszant, mert olvashatatlan egyesek hozzászólása. Vagy...