Hydrogén peroxyd méregtelenítő kúráról hallott valaki? Tapasztalatok? (tudásbázis)
Huuuuu! Köszönöm:-) Ettől könnyebbet vártam.De amúgy jól hangzik, csak rá kellenne magam szánni. Nagyon ügyes vagy, és kitaró(belőlem ez hiányzik)
Pusz
Pont holnap kezdem!
Ma ettem szilárdat utóljára,este kíméletes hashajtó,3dllangyos citromos víz(cukor nélkül)Holnap éhgyomorra szintén langyos citromos víz,és remélem dolgozik a hashajtó:))Napközben csak gyümölcs vagy zöldséglé gyümölcstea ,vagy ásványvíz és a napi 3 citrom leve arányosan elosztva!Este kamillatea.
Hétfőn ugyanez,még csak sok-sok folyadék csalántea és citromos langyosvíz de már hétfőn frissenfacsart narancslevet is beiktatok.A citrom lúgosít,a narancs savasít.Kedden saláta és laza pürék Plussz folytatom a citromosvízzel Szerdán már némi könnyű szilárd kaja de csak délben este csak folyadék és így tovább két hét ami mozgással kiegészítve egy kíméletes fogyókúra is!Plussz fellélegzik a bél a bőr és a teljes tápcsatorna kiürül a káros salakanyagoktól!Ha nem bírod a koplalást natúrjoghurttal bűnözhetsz,de csak két nap után:))
köszi, rendes vagy
Ari
egyébként ha lenne pénzem megvenném a colonixet, csak hát........
köszönöm a hozzászólásokat
igaz, ma mesélte a kollegám, minden apró részletét.
Hát hallani fura volt, de tény
és erre képzeljétek a napokban találtam egy oldalt ami ezzel foglalkozik, csak a 3 hónapos kúra 18 e ft. ez meg 141 ft volt.
www.drnatura.hu
képzeljeétek a kollegám olvasta egy újságban, egy népi gyógymód volt régen. egy pohárb 5 csepp H. P kell csepegtetni, reggel, dében , este.
A feleségének 10 nap múlva a kollegámnak 14 nap múlva lett eredménye. (ha érdekel leírom).
Sokkal jobban érzi magát, megtiszultnak, a levegővétel is tiszább, könnyebb neki
Szia!
Én ilyesmiről még nem hallottam, azt tudom, hogy sebbe öntve pezseg mint a csuda, roncsolja a sejteket.... A hajat is eléggé tönkre teszi... Akkor hogy lenne jó az igen érzékeny nyelőcső- gyomor-bél- nyálkahártyának? Szerintem ez nem jó ötlet... bár lehet, hogy van olyan készítmény, amiben nincs roncsoló hatása, de akkor meg minek?
Nem tudom.... Sajnos segíteni sem tudtam....
Szép estét
Zsuzska
További ajánlott fórumok:
- Próbálta-e valaki a Dr. Steinberger-féle ötnapos méregtelenítő kúrát?
- Hasznaltatok mar beltisztitast es meregtelenitest? (Colonix Program)
- Juharszirupos méregtelenítő kúra
- Mik a tapasztalatok a spa méregtelenítő készülékről?
- Őszi méregtelenítés léböjttel
- Tervez mostanában valaki méregtelenítést, így az ünnepek után?