Hüvelygomba (beszélgetés)
Hát,erősen töröm a fejem melyik dokihoz menjek,valószínűleg maszekhoz megyek,az jobban figyel rám mint a szakrendelés "futószalagján".Ott még a cisztámat sem vették észre,majdnem béltükrözést csináltak miatta,mert nem tudták miért fáj a hasam.Ha csinált volna komplett vizsgálatot,(ultrahangot is) akkor meglátta volna.Mikor a sebészet kért ultrahangot,ott mondták hogy 6cm-es ciszta,menjek vissza.Akkor egy másik nődoki volt,azt mondta még kézzel is érzi.
Gondolom így van mindennel,egyik látja,másik nem tudja,szép... :S
És még az a tuti jó,ha egy "egyszerű" gombás fertőzés miatt lesz meddő egy nő,mert össze vissza kezelik,vagy félre,mert nem is tudják mi a baja.Ez dühít.míg fiatalabb voltam,azt mondtam ráér a gyerek,most mire meg szeretném,jön minden car meg macera.
Ne add fel azért légyszi,olyan rossz ezt olvasni. :(
Igen,azt szoktam.Két egy hónappal ezelőtt,utána volt egy kis tünetmentes időszak,örültem is neki.De menzesz alatt azt hiszem nem szabad használni,nekem meg most pont egy időben van a tünetekkel együtt..
De majd megmondja a doki mi miért van.Még sosem viszketett ilyenkor. :/
Krémem még van,azzal kenegetem,de az csak kívülre jó..
Vááá síírok :(
Egy hónapig örültem,nem volt semmi tünetem.
Most viszont tök érdekes,nem volt ilyen még.Legtöbb esetben menzesz előtt vannak tünetek,de nekem nem volt semmi.Menzesz második napjától viszont ég meg viszket.No ezt nem értem most.Kezelést ilyenkor mit?
Tampont nem használok mert brr az ilyenkor csak ronthat.Asszem.
Canesten krémmel kenem,de hát az csak kívül van,de nekem belül ég. :S
Az ecetes sós víz ilyenkor árt? :O
Canestennel keni a párom is, rákerestem a lactadyd-ra, szerencsés vagy, hogy ennyivel megúsztad, nem kell több napos kúp-kúrát végigcsinálnod. Én is úgy vagyok, hogy ha egy kicsit is megérzem, már teszek valamit, de néha nem elég, mert akkor is kijön. Most a grapefruit-csepp kúrát csinálom végig, hátha belülről is kipucol...
Ennyire még nem csípett és fájt a Canesten kenőcs, most azért mert gyógyít, vagy azért, mert már nem kéne használni. Most egy gyógynövényes olajjal kenegetem, az legalább nem irritál. Csak múlna már el!
Sziasztok sorstársak!
Nekem is hasonló problémáim vannak, már lánykorom óta küzdök, volt már minden, borax-os kezelés, klion d-100, canesten, teafaolajos-kamillás ülőfürdő, joghurtos-teafaolajos-grapefruitos tampon, betadin hüvelykúp, pevaryl. Szájon át még egyik doki sem adott semmit a 15 év alatt, sem a páromat nem kezelték (egy párom van a kezdetektől). Nekem szülések után kevesebbszer jött elő, de évente 2-3 alkalommal így is szenvedek. Dokihoz már csak a legvégső esetben megyek, mert úgyis azt mondja, amit már úgyis tudok, azt írja, amit recept nélkül is megkapok, akkor minek töltsem ott az időmet. Újat nem mondott még soha. Most az ecetes vízben üldögélést próbáltam (nem sok sikerrel) használom a betadin-kúpot, canesten kenőcsöt- de ha bekenem, a falat le tudnám kaparni, sokkal rosszabb. Miért van az, hogy aki fűvel-fával bújik ágyba, annak semmi baja, (ismerősöm) azt sem tudja, miről beszélek, én meg egy partnerrel mindig belekerülök, akárhogy vigyázok. A saforell intim mosakodót használtam, akkor nem jött elő, de most az sem előzte meg. Annyira depis tudok lenni, mikor előjön, a páromnak semmi tünete, nem érti miért, mitől van.
Köszönöm :) nekem főleg az a problémám, hogy sokat járok pisilni. ja és sajnos nagyon kevés folyadékot iszom.. mindig megfeledkezem róla.
most beszéltem a doktor úrral és be is jelentkeztem, jövő hét szerdán megyek vissza kenetvételre. hát majd kiderül, mi lesz..
jobbulást neked/nektek is:)
:)
Egy ideig megint türelmes leszek.
Ma megyek megnézetni a vizeletemet. Tegnap este megint rossz volt, fájt a húgycsövem. Tudjátok mikor nagyon fel vagytok fázva. Tuti h nem felfázás, mert ilyenkor nekem már a vizeletem is véres, de ennek semmi baja úgymond, sőt csak akkor észlelem ha este zuhanyzok és meleg víz éri, akkor órákig lüktet, de reggel nem fáj, se pisiléskor, csak érzem h többször kell mennem mint általában, és akkor kicsit fura.
Majd meglátjuk hogy mi lesz, remélem találunk megoldást rá.
Jobbulást!
Indi! Kísértetiesen hasonló helyzetben vagyok, mint te. A bórsav nekem sem használ, úgy tűnik.. Holnap hívom fel a dokit. Reméljük minden rendben lesz, csak attól tartok, hogy egyéb vizsgálatokra fog elküldeni, ami sajnos időhiány miatt elég gázos lenne..
Egy dolgot ne felejts: kitartás :)
Szia.
Hát én is eléggé ideges vagyok, vagy inkább elkeseredett. :S
Most hívtam a dr urat, azt tanácsolta h nézessek vizelet üledéket, aztán ha megvan az eredmény hívjam fel, és addig átgondolja hogy mi legyen.
Nagyon aranyos volt, emlékezett rám.
Biztos lesz valami a vizeletemben mert tegnap este úgy fájt a húgycsövem, nem mertem pisilni. Nehezen elmúlt, reggel meg semmi baja nem volt. :O
Nekem egyik sem ment. Nem lettem tünetmentes, és most a hüvely is és a szemérem test is és a húgycsövem is szúr ég mar viszket. Sőt legutóbb teljesen átlátszó ilyen műanyagszerű folyásom volt. Most meg néha olyan világos sárgás szinű, de kitudja mi volt az mert bórsavas kúpot használtam tegnap de csak rosszabb lett tőle. JA meg lactofeelt is de az se volt az igazi, inkább csak kibirtam a napot. mint mindig.
elegem van. Leszarnám, de mikor a buszon azon vagyok h hogy vakarásszam úgy h senki ne vegye észre eléggé fel tudom bosszantani magam. -.-