Hüvelygomba (beszélgetés)

❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯
2500. indi66 (válaszként erre: 2499. - Medizona)
2011. okt. 25. 18:08

Nekem is erődösnek a tünetek a mensi 2. 3. napján és mikor elmúlik borzalmas. Rengeteget melózom rajta h a napom elviselhetővé tegyem. Gondoltam rá h mensi allat kellene használni probiotikus tampont. Használtad már? Van a gyógyszertárban 14 darabos 3000.- körül, megelőzésre is jó és a tampon funkcióit is ellátja. Még nem próbáltam, aztán felírtam magamnak a gyhophilust, az mensi utánra, de előtte bórsav kúpot használnék. Na meg a dalacinon gondolkozom még.

Nekem mondta a doktor úr h ha úgy érzem h jön vissza (el sem múlik -.-) akkor használhatok több kúpot is. Megmondom őszintén már magam belátása szerint használom a kúpot, nem úgy h egy héten kettőt.

Pároddal óvszert használtok? vagy csak úgy natúrban?

És eszel csokit? vagy édességet? Mert én nem, de pár napja annyira kívánom az édeset, még a forró csokit is, tejszinhabot, de direkt nem ettem, csak most egy keveset sportszeletből :S:S

2499. medizona
2011. okt. 25. 17:41
Nekem az első 5 kúp borzalmas volt. Azután tünetmentes voltam mindaddig, amig a menzim 4. napján jártam. Most érzékeny, de nem olyan borzalmasan, mint amikor nem használtam semmit. Igen van párom, csak az első 5 kúp használata alatt nem javasolta a házaséletet a doktor úr, azután igen. És érdekes mód nem azután van probléma, hanem miután elmúlik a menzeszem. Nekem remélem jó lesz, mert a két év alatt most voltam először több mint egy hétig tünetmentes, se irritáció, se semmi. Nem is vettem észre, hogy van. Csakhogy nekem a heti egy kúpot javasolta, de szerintem hamarabb fel kell tennem, mert a vérzés előtt raktam fel és szerintem semmit nem használt. Én nagyon optimista vagyok, tudom lesznek hullámvölgyek de nekem ez az egy hét is akkora lökést adott, na meg másba nem tudok kapaszkodni. Jobbulást nektek is.
2498. indi66 (válaszként erre: 2497. - Medizona)
2011. okt. 25. 17:05

nekem naponta 2 is felmegy.

A kezelést egy hétig 2vel kezdtem. Mensi után is minimum a 2. de ha egy nap nem is, minden másnap. Érzékeny tőle, de legalább nem viszket annyira.

Amúgy ha nekem nem,de nektek beválik? Nekem egyáltalán nincs párom, de ti éltek nemi életet így is?

2497. medizona
2011. okt. 25. 16:11
Lányok ti be tudjátok tartani a heti 1 bórsav kúpot? Nekem vasárnap volt a heti 1 és mielőtt megjött feltettem csütörtökön még egyet, de szerintem nem tudott felszívódni és már megint érzékeny nem hiszem hogy kibirom vasárnapig.
2496. Zsófi26
2011. okt. 24. 20:55
Hali,en is nagyon el tudom hagyni magam,főleg amikor rosszabodik,nem tudom h lehet ezt meguszni anelkül,h beleőrüljünk. Csak arra lenne szabad gondolni h meg fogunk gyogyulni,de ez sajna nekem nem megy,mert eleg pesszimista vagyok.
2495. sweetscorpion (válaszként erre: 2492. - Indi66)
2011. okt. 24. 18:18

néha kell is sírni, kiadni magunkból a felgyülemlett érzelmeket, különben eléggé "életképtelenné" válunk.

remélem, hogy mielőbb megtalálod a kiutat (mert meg fogod ;)) és meggyógyulsz!

2494. sweetscorpion (válaszként erre: 2491. - Kisbaris)
2011. okt. 24. 18:15
örülök, hogy segíthettem, bár nem vagyok annyira a szavak embere.. :) kívánom, hogy mindannyian meggyógyuljatok, mert szerintem senki sem érdemli meg, hogy emiatt szenvedjen.
2493. sweetscorpion (válaszként erre: 2490. - Medizona)
2011. okt. 24. 18:14
olvastam róla, egyes szakemberek hírbe hozzák a gombával, de én inkább a gyógyszert hibáztatnám érte (nálam a gyógyszerezés után jött ki). a betegtájékoztató gyakori mellékhatásként említi a "bőrkiütéseket". nem egy laza, ártalmatlan anyag, ki tudja, mit művelhet az ember szervezetével.. szteroidos kenőcsöt kaptam én is a systemás allergiagyógyszer mellé, de utánaolvastam a neten, és inkább nem kezdtem el használni. sokan megvádoltak, hogy miért kontárkodom össze-vissza, inkább hallgatnék az orvosokra. sajnos a leghatásosabb módszer jelen állás szerint az antibiotikum. egy hónapos kezelés után (tavaly októberben) nem jött vissza soha többet.
2492. indi66 (válaszként erre: 2489. - Sweetscorpion)
2011. okt. 24. 15:52

Néha azt hittem csak én veszem ennyire rosszul a dolgot, de örülök h így leírtad. :):):)

Én is próbálkoztam már energiagyógyásznál, de nem hittem benne így abba hagytam. Meg nem is használt semmit.

Most jelenleg csak a gyógyszerekre, azokon belül is a kúpokra vagyok jobban rákattanva. Már kialakult bennem a adagolás meg minden féle gondolat is. Dalacint akarok feliratni magamnak, hátha bejönne. Meg most használgatom a bórsavat, azt fogom is. Ma vettem magamnak 200.- ért hidrofiles mosakodó krémet,naturlandos. írtak róla jókat, hogy azzal mossam odalent, hátha enyhülne a viszketés, de ha ott nem is válik be, a bőröm is kiskorom óta néhol ki van pörsögve, arra tuti jó lesz.

Írj ha van nálad valami változás. Engem gyakran elhagy a hitem, és teljesen elkeseredem, olyankor sírok és lefexem aludni. Jó volna ha lenne olyan aki engem is fel tud rántani hogy van ebből kiút. :)

Jobbulást:) puszi

2491. kisbaris (válaszként erre: 2489. - Sweetscorpion)
2011. okt. 24. 08:28
Én nagyon örülök, hogy leírtad ezt, másnak is biztatás, hogy a cselekvés az egyetlen megoldás, viszont az irányt jól kell megválasztani.. Én hiszek abban, hogy ami használ, azt igenis alkalmazni kell, akár testi, akár lelki gyógymódról van is szó. Csak így tovább!!! :D :D
2490. medizona (válaszként erre: 2488. - Sweetscorpion)
2011. okt. 24. 08:24
Szia! szerinted a periorális dermatitisz a gomba miatt lehet, mert nekem akkor jött ki igy utólag visszaemlékezem, amikor sorra kaptam a mycosyst-gynot. Nekem steroidot adtak rá, amitól még jobban belobbant, borzalmasan nézett ki. Azután egy magánorvos leszoktatott a szteroidról és még rondább lett. Ez kb 2 hónapig tartott. Jelenleg csak ha idegesebb vagyok, (na ez most majdnem állandó) vagy fluoros fogkrémmel mosom a fogam jön jobban elő.
2489. sweetscorpion (válaszként erre: 2487. - Indi66)
2011. okt. 23. 21:06
na ez kicsit hosszúra sikerült, bocsánat, csak segíteni szeretnék :) szóval sok a szkeptikus, de szerintem a lelki megerősítés igenis sokat segít a gyógyulásban, illetve az, hogy bízzunk abban, hogy lehet másként is. mert lehet. egyébként nekem is beletellett három hónapba, mire elértem odáig, hogy egy hétig tünetmentes voltam.
2488. sweetscorpion (válaszként erre: 2487. - Indi66)
2011. okt. 23. 21:02

az az igazság, teljesen együtt tudok érezni, én megközelítőleg másfél évig 'szorongattam magamban' ezt a problémát, mert hát ilyen vagyok, túl büszke, hogy elmenjek panaszkodni egy állítólagos szakembernek, meg persze nem is bízom bennük, hasonló okokból, amiért te sem. én is szégyelltem magam jó ideig, mire elhatároztam, hogy az önostorozás és -utálat nem vezet semmire, sőt, inkább ront a helyzeten.

tavaly nyáron kezdett eldurvulni az állapotom, akkor még a szülővárosomban laktam, egy ideig Canestennel kezelgettem, aztán mikor már nem használt, egy ottani jó hírű dokihoz mentem el, aki serényen írogatta fel nekem a Gynazol hüvelykrémet meg az egy szemes Mycosyst-Gyno-t. Egy ideig ezek is használtak, aztán a hüvelykrémre teljesen rezisztenssé váltak a kis dögök. Szeptemberben felköltöztem Pestre, persze a problémám rosszabbodott, de pénzem sem volt és nem igazán akartam elmenni random dokikhoz sem, úgyhogy megkértem az akkori barátomat, hogy szerezzen be nekem Mycosyst-Gynot (kinyomoztam, hogy anyukája barátnője gyógyszerész). Azzal tömtem magam, de egy idő után persze már semmit sem használt. Sőt. Kiütések jöttek ki az arcomon, saját magam diagnosztizáltam, periorális dermatitisz (száj körüli bőrgyulladás), de elmentem bőrgyógyászhoz és ő is megerősítette. adott valami allergiagyógyszert, nem ért semmit. utánaolvastam a neten, hogy erre az egyetlen hatásos szer a tetraciklin nevű antibiotikum, hát itt estem bele egy jó mély gödörbe, ugyanis hozattam belőle a barátommal. olyan beteg lettem egy hónap lóerős antibiotikum-szedés után, hogy azt leírni nem lehet. közben rájöttem egypár dologra a sráccal kapcsolatban, volt dráma bőven, majd' belepusztultam, ezek után nem csoda, hogy 'kiirthatatlanná' vált a gombám is. emberi ronccsá lettem, mondhatjuk.

mocskosnak és szégyellnivalónak, szerethetetlennek láttam önmagamat, aki segíteni merészelt, messze elküldtem nem éppen kedves hangnemben. közben hallgattam az ismerőseim foghegyről odavetett hozzászólásait, hogy csak beképzelem, nincs is semmi bajom, estébé, tehát nuku támogatás vagy ilyesmi.

szinte mindent kipróbáltam, semmi nem segített, de arra aztán nem pazaroltam egyetlen gondolatot sem, hogy esetleg lelkileg kellene magamat helyretennem először..

Idén nyáron fordultam az ezoterikához, lehet más nem hisz benne, de nekem nagyon sokat segített, hogy megismerjem magam, felismerjem, mi az, amit nem tudok elengedni, és méregként raktározom magamban már régóta..

ezekkel próbálok leszámolni mostanság, meg persze használom a bórsavas kúpot, hogy fizikai értelemben is elősegítsem a gyógyulást.

ja és.. amelyik orvos vagy asszisztens vagy egyéb egészségügyi dolgozó ferde szemmel néz rád emiatt, az nem érdemli meg, hogy az egészségügyben dolgozzon.. ez NEM nemi betegség.

2487. indi66 (válaszként erre: 2486. - Sweetscorpion)
2011. okt. 23. 19:48

de már szégyenlem magam h mindig hívogatom.

Még a szüleim előtt is. Apámnak azt hazudom h minden rendben. Ne tudjon már róla. Annyit én is tudok amit a doki elmond. Csak a tenyésztéshez kell meg a recept felíráshoz. Könyökömön jönnek ki a hatóanyagok meg a baktérium törzsek. -.- na ez a kínos.

Valamelyik héten a dm-ben vásároltunk bnőmmel, és meglátta a colpo cleaner hüvelyzuhanyát és odaszalad megnézni h mi az, mire való ő olyat még nem látott. Én is simán rámondtam h én sem tudom mi ez, pedig mennyit használtam. -.-

Olyan szégyen érzetem van már emiatt, mert amennyit járkálok kivizsgálásokra meg miegymásra, a házi dokim már ferde szemmel néz rám, biztos gondolja hogy nemi beteg vagyok, meg a legtöbb helyen ha megyek a problémámmal, büdös k.vának néznek, és ocsmányul beszélnek velem, vagy azt mondják hogy biztos nem tartom be a higiénés szabályokat, alig akarnak meghallgatni, az orromra zárják az ajtót, nekem ebből elegem van. Megvan az orvosokról meg a rendszerükről a véleményem. Nem igaz hogy 10 ezreket kell fizessünk azért h meghallgassák mit akarunk. -.-

Feladni nem adom fel, csak nem fizetek nekik fölöslegesen tovább.

2486. sweetscorpion (válaszként erre: 2485. - Indi66)
2011. okt. 23. 17:25
azért van a doki, hogy "zaklasd", ha bajod van.. hidd el, jobban jársz vele, minthogy mindenfélével kísérletezgess. nyugodtan hívd fel, hogy rosszul vagy, nem múlik, stb, azért doki, hogy segítsen. de a legfontosabb: nehogy feladd! őrült nagy türelem és kitartás kell hozzá, de sajnos mást nem nagyon tehetsz.
2485. indi66 (válaszként erre: 2484. - Medizona)
2011. okt. 23. 16:19

én? dehogy. lehet nekem is jobb lenne ha nemi beteg gondozóba mennék vagy valami hasonlóba. ezt a bacit nem tudom kiirtani. arra gondoltam hogy most jönne jól a dalcain, de a doki nem mondta. Lehet felíratom magamnak a házival, és elhasználom. Mikor gombám volt mindig azt kaptam. 5x is. Most mikor kéne senki nem írja fel. Kiírtam pár dolgot amit lehet megvennék, és utána olvastam h mikre jó meg mik a hatóanyagaik. Lehet belerondítok a dologba, de nem ülök itthon semmit sem téve.

A bórsav úgy néz ki jó a gombára, de nekem van mellette baci is, szoval... most az következik.

2484. medizona (válaszként erre: 2483. - Indi66)
2011. okt. 23. 16:03
Jelenleg jól vagyok , megjött és most nincs az a borzalmas érzés. A heti kúpozás jobb volt mint mikor az 5-t használtam egyszerre. Kicsit érzem hogy ég, de már közel sem olyan mint volt. Folyás az minimális és nem olyan durva mint korábban. Csak nekem is mikor felteszem ég még egy kicsit mindig. Amióta használom a kúpot most jött meg és félek mi lesz, ha elmúlik, akkor szokott kezdődni. Te jól vagy Indi?
2483. indi66
2011. okt. 23. 12:42
hogy vagytok? :)
2482. sweetscorpion (válaszként erre: 2479. - Medizona)
2011. okt. 22. 12:32

Szia! Tegnap reggel hívtam a dokit lelet-ügyben. Közölte velem, hogy teljesen negatív, a laktobacillus flórám is tökéletes. A kúp mellékhatásával kapcsolatban csak annyit kérdezett, hogy mennyire zavaró, mert ha nagyon, akkor nem folytatjuk tovább ezt a kezelést. Mondtam, ha hatásos, akkor inkább elviselem; a gondom főleg az volt, hogy nem tudtam, mitől is olyan furcsa pontosan. Egy hétig teljesen tünetmentes voltam (érdekes, pont akkorra lett a legjobb, mikor mentem vizsgálatra..), ma jött meg. Picit félek, mi lesz, ha elmúlik és kezdem a kúpozást megint, ráadásul most hetente egy-egy nappal később fogom felhelyezni, így beszéltük meg. Nekem a ciklusom elején (de főleg a közepén) a legrosszabb, talán azért, mert ilyenkor több a folyásom a peteérés miatt, ezért a kúp sem tud olyan jól felszívódni. No de majd meglátjuk. :)

Egyébként köszönöm a tippet, ki fogom próbálni :)

2481. medizona (válaszként erre: 2480. - Zsófi26)
2011. okt. 22. 10:30
Szia Zsófi nem lehet, hogy a túl sok tejsav marja neked is a nyálkahártyát? Nekem nem vérzett, de volt hogy a gynophilustol rózsaszín folyásom volt. De most eltiltottam magam a ph helyreállítóktól és csak a bórsav van, ami egy kicsit irritál, csak sav az is, de már közel sem annyira mint korábban. Csak meg kellene próbálnod, mert igy nem fogsz meggyógyulni. Ha az első is ilyen problémát okoz én csak azt javaslom keresd fel a dokit, ha teheted. A cikatridinát próbáltad már? Abban van teafaolaj és aloe vera, ami regenerálja az érzékeny hüvelyt. Nekem jó volt, de amikor gombám volt nem ért semmit.
2480. Zsófi26
2011. okt. 21. 22:31
Hali ti nem szoktatok vérezni a kupoktol? En most csak a protexin gymofiliust hasznaltam,de mar attol is verzek,nem tudom mi lesz velem.hasznalni akartam a gomba elleni kupot az antibioellett,de igy hogy?
2479. medizona (válaszként erre: 2471. - Sweetscorpion)
2011. okt. 21. 19:08
Hali! Mi újság veled? A borsav kúp mellékhatására az égő érzésre és a darabos folyásra nem mondott semmit, hogy mitől múlna el? Vagy végig elkisér ez a tünet. Nekem is az első 5 nap marta, csípte, égett. Most tartanék a heti 2. kúpnál, de megjött és ilyenkor minden ok. Még érzem azért másnap mikor felteszem, de nincs az a borzalmas érzés. Vettem homoktövis olajat, mert e vitamin van benne és azzal kenem 1-2 napig amíg felteszem a kúpot. Azt olvastam, hogy candidára belsőleg is jó. Lehet használni nyálkahártya gyulladásra, méhszájsebre. Hátha neked is segítene.
2478. krakler
2011. okt. 21. 12:03
Eladó egy új, használatlan, wc-re szerelhető bidé, hideg-meleg vizes, keverőcsapos, az összes szerelvénnyel együtt, az itthoni ár kb. negyedéért 15 000.- Ft. Ha érdekel, képet és méreteket is tudok küldeni. Nekem sajnos kicsi a vécémre ezért kell eladni. Érdeklődni a lacakrakler@citromail.hu email címen lehet.
2477. krakler
2011. okt. 21. 12:00

Sziasztok!

Most olvastam a beírásokat, egyébként azért mert van egy eladó wcre szerelhető bidém ha valakit érdekel!) szóval nekem is voltak hasonló gondjaim, évekig, előjött a viszketés, folyás stb és a nőgyógyászok mindenféle irrigálást meg kúpokat irkáltak, mígnem elküldött valamelyik áldott orvos a bőr és nemibeteg klinikán belül az STD klinikára, (elég ciki hely volt, sok egymás kezét fogó fiúval) ahol sikerült meggyógyítaniuk kb két hét alatt. Beutaló kell persze, nekünk a férjem urológusa írta fel, neki persze semmi baja sem volt csak azért ment el, hogy hátha ő a vírusgazda, az STD-n őt is megvizsgálták (semmit sem találtak) és nekem elmondták, hogy van gomba meg baktérium és adtak egy (úgy emlékszem) két tablettából álló gyógyszert ami simán megszüntette a panaszaimat. Elmondták, hogy a nőgyógyászok által imádott irrigálás simán megszünteti a normális hüvelyi bélflórát és aztán hajrá gomba! Szóval azóta már a lányomat is elvittem oda (melyik nőnek nincs egyszer-egyszer ilyen panasza...) és őt is simán kikezelték. Tulajdonképpen mindegy melyik orvoshoz kap az ember időpontot, (ami legalább két hét...) mert én már szinte mindegyiknél voltam és mindegyik nagyon precíz és kedves. Szóval fel a fejjel, van remény!

Üdv: Ági

2476. f3454b066e (válaszként erre: 2469. - Florina87)
2011. okt. 21. 11:58
köszi
2475. f3454b066e (válaszként erre: 2468. - Kisbaris)
2011. okt. 21. 11:58
köszönöm szépen a választ neked is! már rendben vagyok elmult a gombám, baci már nincs a vizeletemben már a tünetek is elmultak.
2474. f3454b066e (válaszként erre: 2472. - Zsófi26)
2011. okt. 21. 11:57
de elküldheted felirnám a neét a receptnek. hátha... és ez az ujházy dolog hogy müködik neten?
2473. f3454b066e (válaszként erre: 2472. - Zsófi26)
2011. okt. 21. 11:56
elmult a canestennel. ugy hogy nekem az ismét bevált:) a hólyaghyulladásra meg az augmentint vált be. már a tüneteim elmultak
2472. Zsófi26 (válaszként erre: 2462. - F3454b066e)
2011. okt. 19. 23:07
Szia,sztem probald ki az ujhazy fele kenetdiagnosztikat,postan bekuldod a kenetet,es megkuldik a leletet,erdemes lenne,legalabb megtudnad mi okozza a gondot.az antibio szedese alatt gomba elleni kupot kell hasznalni,utama pedig visszaallitani a huvelyflorat.sztem erdemes lenne egy jo orvost felkeresned,mert ha terhes vagy nem hasznalhatsz akarmit.ha gondolod atkuldom neked a gomba elleni kup receptemet,majd holnap,mert most csak telorol irok.
2011. okt. 19. 20:07

sziasztok! hát én ezt nem hiszem el :)

ma voltam a doktor úrnál, elmeséltem a panaszaimat (darabos folyásé és irritáció a bórsavas kúp felhelyezése után), azt mondta, hogy ezek mindenképpen a kúptól vannak. Vett kenetet és cytológiát, a leletemen az olvasható, hogy nem tapasztalható kóros folyás, tehát látszólag minden rendben. Péntek reggel tudom meg a kenetvétel eredményét, hát nagyon kíváncsian várom, még inkább meglepődnék, ha az is negatív..

Örülök nektek egyébként :)

így tovább!

❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook