Hüvelygomba (beszélgetés)

❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
3160. indi66
2012. ápr. 11. 21:25
Sziasztok. Azon morfondíroztam az előbb, hogy nekem nincs semmi folyásom. Most még az a nyúlós is kevesebb volt mint ami szokott úgy a peteéréskor. :/ Viszont a viszketés meg van, ha fújom a first-el akkor csak szúr az egész hüvelyem, ha abba hagyom mint a multkor akkor teljesen bedepressziózok és elkezd vörösödni, kegyetlenül viszketni. szoval most én nem értem, ha gomba volna, akkor lenne folyás, darabos meg fehér meg mittudom én. De nekem nincs, alig van valami kis csíkocska a bugyimban, az is annyira régen folyhat ki hogy mire leveszem megszárad. :/ Régen meg már délben bugyit cseréltem mert már a betét is átázott a sok trutyitól. Bocs a kivesézésért :D
3159. Jeannee (válaszként erre: 3158. - Mokuspiskota1)
2012. ápr. 11. 21:24
Lehet a helyileg illetékes bőr és nemibeteg gondozókban, csak nagyon sokára tudnak időpontot adni :(
2012. ápr. 11. 21:19
ilyen STD vizsgálatot rendelőintézetben is lehet csináltatni? Vagy csak magán orvosnál?
3157. Jeannee (válaszként erre: 3155. - Moonlight13)
2012. ápr. 11. 21:13
Magánrendelés volt (bőr és nemi gyógyásznál) elég drága összegért és abban maradtunk, ha gombára nem tenyészik ki akkor meg lehet ejteni egy baktériumost, többféle panel van amibe megvannak a kórokozók és aszerint vannak árak, 20e felett kb pfff. Sztk alapon meg ki tud várni 3-4 hónapokat mire időpontot adnak. Vicc az egész. Meg az is, h tuti van valami baj és szerintem inkább gomba a tünete alapján (fehér, enyhe darabos, sűrűbb folyás majdnem krémes néha, bár ezek se mindig voltak nálam) és mégse tenyészett ki semmi :D :D Pedig akkor se használtam már előtte semmit kb 2-3 hétig :D De, hogy a pároméból se semmi, mikor milyen ronda volt neki és abból vett hámmintát.... Én már nem tudom, az a baj Bp nem a szomszédba van, de lehet a végén oda kell utaznom és talán ott megoldják a problémát!
3156. Zsófi26 (válaszként erre: 3152. - Jeannee)
2012. ápr. 11. 20:51
Igen,az is attol van,nalam is ugyanezek voltak a tünetek,ki is szaritott.
3155. moonlight13 (válaszként erre: 3153. - Jeannee)
2012. ápr. 11. 20:31
Furcsa, hogy nem csinálták meg teljes körűen egyszerre mindenre! Miből állt volna nekik?
3154. moonlight13 (válaszként erre: 3153. - Jeannee)
2012. ápr. 11. 20:30
Tudtommal az antibiotikum módosítja az eredményt. Annál 2 hetet kell kihagyni.
3153. Jeannee (válaszként erre: 3151. - Moonlight13)
2012. ápr. 11. 19:26
Voltunk STD-n, de csak gombára, most visszamegyek baktériumra szerintem, de lehet levetetem újra gombára is. Mennyi időt várjak szerintetek előtte, mert hétfő este még ittam grapefruit cseppet azóta semmit. Egy hét várakozás elég, vagy több idő kell, h ne befolyásolja az eredményt?
3152. Jeannee (válaszként erre: 3150. - Zsófi26)
2012. ápr. 11. 19:24
Nem tudom lehetséges... Sőt talán a bogyótól még a sexuális vágyam is csökkent :(
2012. ápr. 11. 19:03
Akkor menjetekv std-re, az körültekintőbb (talán).
3150. Zsófi26 (válaszként erre: 3149. - Jeannee)
2012. ápr. 11. 18:15
Szia,valoszinuleg a fogamzasgatlotol jott ki,az teljesen felboritja a szervezeted,sztem hagyd abba a szedeset,amint lehet.Sajat tapasztalatbol mondom,amig nem hagytam anba anno,semmi nem segitett. Vegyel a patikaban hüvelyi ph mérőt,nezd meg,ha lugos a ph,akkor nagy valoszinuseggel bacid van,ha jo akkor inkabb gomba. Ez alapjan tudod egy kicsit magad is kezelni.Jobbulast,remelem segitettem.
3149. Jeannee
2012. ápr. 11. 13:52

Sziasztok!

Írtam már párszor ide de most összefoglalva leírom a storyt. Múlt nyáron kezdődött a probléma, mikor párom nemi szervén apró piros hólyagok pöttyök jöttek ki. Védekezés nélkül majdnem minden aktus után kiújult. Sajnos elég soká fordultam orvoshoz, mivel rajtam különösebb tünet nem volt, néha esetleg kis viszketés vagy folyás de nem vészes. Ő Canestennel kenegette. Decemberben végre elszántam magam és elmentem orvoshoz. A keneteredményem normális lett P1 negatív. Szemrevételezés alapján az orvos egy kis gombát ill gyulladást látott írt is fel rá Dermyc-et 1-1 szemet kellett nekem és páromnak is bevenni. Egy hónapig jó is volt semmi nem jött elő. Majd utána ismét kijött a páromon. Ekkor fordult ő urológushoz, aki enyhe prosztatagyulladást állapított meg, írt fel neki antibiotikumot meg kenőcsöt (Pimafucort). A kenőcstől teljesen lemaródott a hám a nemi szervéről. Ekkor fordultunk mindketten STD vizsgálatra, ahol gombatenyésztést végeztek. Megjött az eredmény és mindkettőnké negatív. A tenyésztés ideje alatt voltunk védekezés nélkül együtt és nem jön ki rajt semmi. Sőt mindenféle kezelés nélkül eltűnt a nemi szervéről a kiütés. Nem értem akkor mi okozhatta? Baktérium? De ha meg az akkor mért nem jelentkezett egy ideig semmi? Én a tenyésztés idő alatt használtam jódos ill tejsavas irrigálást, utána helyreállító tejsavas hüvelykapszulát, néha ittam grapefruit cseppeket. Egy hónapja szedem a Stodette fogamzásgátlót,és most megint ég és viszket a hüvelyem. Páromon kijöttek a pöttyök újra. Egyszerűen nem értem mi ez, és miért lett negatív az eredmény. Most menjek el baktérium tenyésztésre is ami megint egy rakás pénz és majd az is negatív eredményt hoz? Elegem van nem tudom már mit csináljak. Most semmit nem merek használni, mert ha elmegyek vizsgálatra előtte legalább egy hétig nem lehet használni semmit. Még hány orvoshoz kell mennem meg mennyit költenem, h végre eredménye is legyen a dolognak :(

3148. zsanci79
2012. ápr. 11. 11:11
Egyébként én is szedtem lucernakapszulát tavaly, abban az időszakban. Igaz, nem erre kezdtem el szedni, de szerintem ez is tök jótékony hatású, és mint tudjuk lúgosító a lucerna.....szóval? Ki tudja mi a jó....most hogy így összeraktam magamban a dolgokat, nem is tudom, hogy mi segített leginkább......
3147. medizona (válaszként erre: 3136. - Moonlight13)
2012. ápr. 11. 09:30
Nekem állítólag a citolizis, amit most diagnosztizál a dr.úr elfedheti a valódi okot.Amit azért jó lenne megtalálni. Gombát 2x talált benne.De még csak gyulladást sem állapított meg egy orvos sem, pedig már annyinál voltam. Most arra gondoltam, megyek az stb-be. Talán ott mást is tudnak mondani. A citolizis a net szerint szétesett tejsavbaci, amit regenerálni kellene. Dr. úr szerint van flórám. Na most akkor mit csináljon az ember lánya. Teljesen tanácstalan vagyok.
3146. medizona (válaszként erre: 3137. - Indi66)
2012. ápr. 11. 09:11
Én ülőfürdőztem tavaly, fecskendővel irrigáltam, hogy lúgosítsak. Az ülőfürdő átmenetileg enyhítette a tüneteket, nálam ezt a gyulladt érzést, főleg, hogy a citolizisre is a videóban ezt ajánlotta Tisza Timea. De ha a flóra nem tökéletes ne háborgasd inkább, mert tényleg elszaporodik a baci, felborul a hüvelyflórád. Én most a hormonvizsgálaton gondolkodom. Az irrigátoromat én is kidobtam, mert én is pont attól tartottam, hogyha nagyon sz@ar lesz a helyzet elő fogom venni, és ugyebár emiatt jutottam idáig.
2012. ápr. 10. 18:50

Sziasztok! Régen jelentkeztem már. Sajnos semmi jó hírrel, biztató újdonsággal nem tudok szolgálni (pedig annyira szerettem volna erőt adni Nektek).. Ugyebár Ujházy doktor úrhoz járok még mindig, irogatja fel a bórsavas kúpokat, de semmi javulás, sőt, most azt is elmondhatom, hogy a kezdeti viszonylagos kedvező hatás már egyáltalán nem jelentkezik. Nagyon sokat idegeskedtem mostanában, a tünetek is sokkal erősebbek voltak, viszont nagy nehezen kezdem elfogadni a helyzetemet. Kérnék beutalót nemibeteg-gondozóba, viszont mivel későbbre adnának csak időpontot (1-2 hónap), nem vállalom be. Fogalmam sincs így előre, hogy akkor éppen mi dolgom lesz - másodéves vagyok az egyetemen, terepgyakorlatok, szakmai gyakorlat előtt állok. Legtöbbnek pontos idejét sem tudom még..

Gondoltam arra is, hogy diétázom, de a fentiekből következően ez sem lenne megoldás. Egyszer már belevágtam, egy kevésbé energiaigényes időszakomban, de azt is nehezen bírtam (inkább érzelmileg, mint fizikailag viselt meg).

Nem tudom, mennyire butaság a "véletlenre" hagyni, hátha a rengeteg orvosi beavatkozás nélkül rendbejövök, de már nem tudok mit kitalálni, amit egyeztethetnék az életmódommal és működik is.

Remélem, Ti jobban vagytok.

Szép estét!

3144. erszebet4
2012. ápr. 10. 12:17
Csillagvirágszáll ,hogy vagy ki probáltad az ecetest??
3143. Mokuspiskota1 (válaszként erre: 3094. - Indi66)
2012. ápr. 9. 01:22

Kedves indi!

Köszönöm szépen a válaszod! Megpróbálok minél előbb időpontot kérni az orvostól. Már annyi mindent próbáltam, nem tudom, hogy borsavval kezeltek-e már. Ami biztos, hogy eddig egyszer sem javasoltak nekem egy éves kezelést. Ezek a rendelőintézetes nőgyógyászok mindig csak felírtak valamit, hogy minél előbb le legyek tudva és nem érdekelte az őket, hogy miért ülök ott újból minden héten :(

Köszönöm az infókat és jobbulást kívánok Neked!

3142. moonlight13 (válaszként erre: 3140. - Indi66)
2012. ápr. 8. 10:17
A lúgosítás stimmel! Abban a diétában, amit én csináltam, az is benne van!
3141. moonlight13 (válaszként erre: 3140. - Indi66)
2012. ápr. 8. 10:16

A rákot tudtommal nem gomba okozza, a HPV vírust gyanusítják az egyik faja rákos állapot kialakulásáért.

Amit priviben leírtam Neked, az működik. Előtte a szervezetet méregteleníteni kell, attól is erősödik, utána pedig azokat a bogyókat szedni, amik még erősítik. Ezekhez jönnek a különböző teák. Mindent egyszerre kell megcsinálni, mert akkor lesz komplett a kezelés!

3140. indi66 (válaszként erre: 3139. - Moonlight13)
2012. ápr. 8. 09:27

Azon agyaltunk anyuval hogy hát hova erősítsem már az immunómat, annyi sz@rt szedek, a télen se voltam beteg, max fájt a torkom 1x egy kicsit és kész, de semmi komoly. Előtte való évben minden második héten ledöntött a láz meg ilyesmik. :/

Anya látott egy műsort miszerint a rákot is a gomba csinálja. Én ebben kételkedem, és abban a műsorban mondták hogy lúgosítani kell a szervezetet, azért mondta hogy nézzek utána.

3139. moonlight13 (válaszként erre: 3137. - Indi66)
2012. ápr. 7. 22:58
Mint már említettem, olyan esetben, amikor évek óta fennáll a probléma, nem lehet egy-egy dolgot kiragadni, és csak azt megcsinálni, pl. csak irrigálni! Egyik oldalról fel kell erősíteni az immunrendszert, másik oldalról pedig megkezdeni a gombák és bacik kiirtását. Több összetevője van a bacik és gombák kiirtásának, önmagában már egyik sem elég hatásos!
3138. Zsófi26 (válaszként erre: 3137. - Indi66)
2012. ápr. 7. 22:54
Szia,az irrigalas nagy hülyeség,jol tetted h kidobtad!A szodabikarbona lugosit,szoval attol elszabadulhatnak a bacik,sztem hülyeség.
3137. indi66
2012. ápr. 7. 22:36
anyu megemlítette a szódabikarbónás irrigálást. csinált valaki ilyet? Arra emlékszem h ülőfürdőbe rakta már valaki, de én már kihajítottam az irrigátoromat nehogy kitaláljak valami hülyeséget amikor épp elborul az agyam. :/
3136. moonlight13 (válaszként erre: 3120. - Medizona)
2012. ápr. 6. 22:09
Én ebben nem bíznék meg! Amíg szállítgatják ide-oda, van olyan baci,ami szépen közben megdöglik, és már nem is lehet kimutatni. Én is jártam már így, pedig nem is én küldözgettem, hanem a nőgyógyász. Minden negatív volt, én pedig baromi rosszul voltam.
3135. kisbaris (válaszként erre: 3108. - Indi66)
2012. ápr. 6. 13:15
Köszi!! :)
3134. zsanci79 (válaszként erre: 3130. - Medizona)
2012. ápr. 6. 13:11

én nagyon jól vagyok, lekopogom.

Valaki itt írta, hogy szex után canesten. ez nagy igazság!!!! kell! pimafucort-ot használtam így én.

és a gondolatok elterelése, a nem agyalás is roppant fontos! valamint a tisztasági betét elhagyása is fontos. tapasztalat. meg sok-sok c vitamin!

Na, összeszedtem egy párat :)

De úgylátszik, hogy én vagyok a kivétel, akit a teafaolaj, floragyn, meg a fent leírt apróságok helyretettek

Tudom, nektek hiába mondom, hogy türelem.....

3133. erszebet4 (válaszként erre: 3131. - Csillagvirágszál:))
2012. ápr. 6. 13:06

ha 20%-os van akkor 2liter vízhez!!!tuti jó...:)

tampon magába szívná nem?

3132. Csillagvirágszál:) (válaszként erre: 3121. - Medizona)
2012. ápr. 6. 13:03
Én úgy gondoltam hogy a tamponra csepegtetek pár cseppet és úgy használnám.. Azért majd kipróbálom és majd kiderül...
3131. Csillagvirágszál:) (válaszként erre: 3116. - Erszebet4)
2012. ápr. 6. 13:00
Köszönöm ezt ki próbálom :))) Lehet csak 20%os ecetünk van az is jó lehet?
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook