Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat (beszélgetés)
russodebby, de szép babócád van! :)
terek, gratulálok a kisfiadhoz! :)
Örülök neki! :)
Én ma jöttem haza a koliból. Holnap megyek Pestre Hozzá. :) Jó lesz. Már vár nagyon! Viszek neki meglepit is.
Nagyon jól sikerült,bár én beteg voltam előtte való nap(elrontottam a gyomromat).A tortából én nem ettem,de neki nagyon ízlett és ennek nagyon örülök.
Te hogy vagy?
sziasztok! köszönöm :))) kis tündér gyerkőc :)))
Zanzi boldog évfordulót! :) tortát ide is küldhetnél :P
hogy vagytok?
Nekem mondjuk rá laza lesz a jövő hetem,ugyanis sajnos nem tudtam egy zh anyagát időben megtanulni,így most halasztanom kell egy vizsgát.Csak azért mondjuk rá,mert a rá következő héten lesz egy nagyon nehéz vizsga és arra fogok tanulni.Valamennyire meggyógyultam,de nem egészen.
Fáradt vagyok,mert reggel mentem dolgozni.Most meg tortát sütök úgyhogy megyek is vissza a konyhába.
:) akkor mondhatni jól el is fáradtál gondolom.
Holnap hétfő... és ismét egy Zh.. :( Neked milyen lesz a jövő heted?
Mi is beültünk egy helyre, aztán végül discoba is mentünk. Én nem akartam, de a párom kedvéért mentem.
Neked milyen volt az este?
Gratulálok!
Nekem is sikerültek a vizsgáim. Egész jól, kb. úgy ahogy vártam. De még jövő héten is lesz egy, meg utána is egy. Aztán már csak januárban a vizsgák.
Neked sok lesz még?
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Ha vagytok itt Budaörsről beszélgessünk, ismerkedjünk!