Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Húsvét utáni húspástétom recept

Húsvét utáni húspástétom recept

Elkészítési idő 15 perc

A Húsvét utáni húspástétom hozzávalói:
Pörkölt-maradék
Sonka-maradék
Hagyma
Fokhagyma
Tejföl
Mustár
Vaj


A Húsvét utáni húspástétom elkészítési módja:
A pörköltmaradékot, és sonkamaradékot ledarálom, 1 fej hagymát, 3 gerzd fokhagymát hozzádarálok. Hozzákeverek 1 dl tejfölt, 3 ek mustárt, vajat csak akkor, ha a sonkán nincs háj. Hűtőbe vele, és bármikor kenyérre, pirítósra kenhető.

A megmaradt, nem túl ínycsiklandozó sonkacafatok így tuti elfogynak!!
Ajánlott, de nem kötelező arány:
Pörkölt : Sonka
3 : 1


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A húsvét utáni húspástétom elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook