Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Húsos-zöldséges tepsis krumpli recept

Húsos-zöldséges tepsis krumpli recept

Elkészítési idő 60 perc

A Húsos-zöldséges tepsis krumpli hozzávalói:
Kb fél kg krumpli
Zöldségek (uborka,paradocsom,paprika,ki mit szeret)
Kb. 10-15 dkg füstölt-főtt csásárszalona (vagy bacon)
Kb.5 dkg. kolbász
Egy nagy hagyma (én elhagyom)
reszelt sajt
2,5 dl tejföl
mustár

bors vaj


A Húsos-zöldséges tepsis krumpli elkészítési módja:
Meghámozom a krumplit és 7-8 percig sós vízben főzöm.Míg fő,addig felvágom a zöldséget,vagy zöldségeket,a bacont,és a szalonnát. Kivajazott tepsibe szépen sorban belepakolom a krumplikarikákat,majd rá a bacont,és a kolbászt.A tetejére kerülnek a zöldségek,majd a mustáros tejföl,amit ízlés szerint sózunk-borsozunk.A tetejét megszórom jó sok trappista sajtal.180 fokon kb 30 perc alatt elkészül.

Nem kell feltétlenül betartani a mennyiségeket,én is hol többet,hol kevesebbet teszek a hozzávalókból.

Könnyű,gyors,egyszerű,és nagyon finom.


Kategória: Egytálételek receptjei


A húsos-zöldséges tepsis krumpli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook