Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Húsos-rizses rakott brokkoli recept

Húsos-rizses rakott brokkoli recept

A Húsos-rizses rakott brokkoli hozzávalói:
50 dkg darált hús
50 dkg brokkoli
20 dkg rizs
1 nagy pohár tejföl
pirospaprika
só,bors, olaj


A Húsos-rizses rakott brokkoli elkészítési módja:
A darált húst pár percig forró olajon pirítjuk, a tűzről lehúzva pirospaprikával megszórjuk, sózzuk, borsozzuk. A brokkolit rózsáira szedve 2-3 percig sós vízben főzzük (sütés közben teljesen megpuhul). A rizst szintén sós vízben puhára főzzük, majd a hússal összekeverjük. A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Egy jénait kivajazunk. Elterítjük a brokkoli felét, a rizses-húsos masszát ráhalmozzuk, erre rakjuk a maradék zöldséget. A simára kevert tejföllel megkenjük, és kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A húsos-rizses rakott brokkoli elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook