Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Kenyerek, péksütemények receptjei » Húsos krémes rétes recept

Húsos krémes rétes recept

A Húsos krémes rétes hozzávalói:
liszt
vaj
tej
sajt
tojás
só bors

kukorica
főtt füstölt tarja

vaj
réteslap


A Húsos krémes rétes elkészítési módja:
A vajból, tejből besamell mártást készítünk. Ízesítjük, fűszerezzük, belereszeljük a sajtot, hozzáadjuk a kukoricát, a kockázott tarját. Átforraljuk, és dobunk bele egy tojást.

A réteslapokat szétszedjük, minden lap közé bőven rakunk olvasztott vajat, a lapokat egymásra rakjuk.
3 csíkra vágjuk, majd a tölteléket háromszög alakra felhajtogatjuk.

Tojással megkenjük, 180 fokon aranysárgára sütjük.


Leveles tésztával is finom.

Kukorica helyett rakhatunk bele borsót, gombát, stb.

Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei

A receptet beküldte: , 2017. nov. 5. 18:14

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook