Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Húsleves raviolival recept

Húsleves raviolival recept

A Húsleves raviolival hozzávalói:
Hozzávalók 2 személyre:
50 dkg leveshús,
egy csomó leveszöldség,
1 fej vöröshagyma,
só,
2 evőkanál finomra aprított petrezselyem vagy tárkonylevél.

A levesbetéthez:
20 dkg hússal töltött ravioli


A Húsleves raviolival elkészítési módja:
Mossuk meg a húst, tisztítsuk meg a leveszöldséget. Tegyük valamennyit 1,5 - 2 liter hideg vízbe, és lefedve, kis lángon főzzük 1-1,5 órán keresztül. (idáig a leves előző nap elkészíthető!) A levest szűrjük le, a húst és a zöldségeket tegyük félre a másnapi ebédhez. A levet forraljuk fel, szórjuk meg a petrezselyem vagy a tárkonylevéllel. A raviolit külön edényben az előírás szerint főzzük ki, majd a levessel együtt tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A húsleves raviolival elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook