Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Húsleves ördögszekér-laskával és zöldspárgával recept

Húsleves ördögszekér-laskával és zöldspárgával recept

A Húsleves ördögszekér-laskával és zöldspárgával hozzávalói:
1.5 l csirke alaplé
300 g zöldspárga
400 g laskagomba (királylaska vagy más néven ördögszekér-laska)


A Húsleves ördögszekér-laskával és zöldspárgával elkészítési módja:
1,5 liter leszűrt leves alaplébe tegyük a feldarabolt, zöld spárgát és a csíkokra vágott ördögszekér-laskagombát. Alacsony lángon kb. 8-10 perc alatt főzzük készre.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A húsleves ördögszekér-laskával és zöldspárgával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook