Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Húsgombóc mártással recept

Húsgombóc mártással recept

A Húsgombóc mártással hozzávalói:
fél kg darált hús
maradék párolt rizs
2 tojás
só, bors, borsikafű
aprított petrezselyem
fél reszelt hagyma
2-3 gerezd fokhagyma reszelve


Húsgombóc mártással

A Húsgombóc mártással elkészítési módja:
A hozzávalókat egy tálban összekeverjük, ha kell még fűszerezzük, nem baj, ha kicsit fűszeresebb. Lobogó vízbe gombócokat formálunk vizes kézzel, ha újra forrni kezd, 15-20 percig főzzük, a gázt lehalkítva. A gombócokat szűrőkanállal kiszedjük egy tálba.

Tetszés szerinti mártással és főtt krumplival tálaljuk.
Én most kapormártást készítettem mellé.


Kategória: Húsételek receptjei


A húsgombóc mártással elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook