Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D (beszélgetés)
Ahol van valami ami megeszi, ott nem dobnak ki ennivalót.Valamit mást azért biztosan találnak benne különben nem turkálnák.Városban azért rakják mellé zacskóban, hogy felhasználható legyen.Legalább nem a szemétbe megy, mert az ennivaló azért csak ennivaló.
nálunk is turkálják a kukákat,de nem sok mindent találnak benne.
Nem akartam pedig rád erőltetni a pihenést. Mehettél volna kertészkedni is.:)))
Nem teheted meg, hogy aludj?
Jobbulást!
Pihenés után már könnyebben megy a munka. Azért azt mondom jobb aludni, persze attól függ mi az a munka. Nekem komposztot kell lapátolnom, de sokat.
akkor most nagyon pihent lehetsz:)
Rábeszéltél.Szundítottam egyet:))
köszönöm!!!!!!!!
én használom a népi gyógymódokat, sőt a párom csak annak a híve.
fülre - meleg só
gyomorfájásra - kamilla (mondjuk én minden héten iszom kammilát!)
szem - szintén kamilla
emlékszem volt vidéken egy bácsika, aki elvágta valamivel az ujját és csalánt tépett majd azzal tekerte be.
Jobbulát! Remélem kamila teát/főzetet azért inhalálsz!
Miért mennek ki a jó és orvos által is ajált népi gyógyodok a divatból? - jó tudom, ezért hülye a kérdés.
hát aludnék egésznap, tiszta takonykór vagyok:((((
én is csak könyvben olvastam,de ökörsütést sok helyen vállalnak,képzelem,milyen drága.
Olyat még tényleg nem láttam, nem hogy ettem volna.
Kívül látszik szikkadtnak, ahogy ott elterül a tálcán.
nem voltál te még jó helyen velem együtt,a marhába tettek egy disznót,abba egy kappant.aztán forgatták vagy egy napig nyárson,talán Bonfini írta le.aztán kenegették mindenféle finom pácokkal.
azt hittem,csak a kenyér lehet szikkadt.
Ha nem is jobb, de kényelmesebb.Jó pihenést!!!
De igen.Forgatják.Pont az a bajom vele, hogy egészben van.Nem úgy mint a gyros, vékonyra szeletelve és megtörve a rostja.
Szoktatok aludni délután? Én most lefekszem egy kicsit mert szerintem jobb aludni mint dolgozni.:))
Nem úgy csinálják, hogy sütik és a sült részt folyamatosan darabolják le róla aztán sütik tovább?
Hallgass nyugodtan a megérzésedre.Én is úgy szoktam:))
Amíg borjú.Azért nem is vonzott a dolog, mert ha ökörsütés az már marha korú.Az meg vagy meg van sülve eléggé, vagy nem.
Utána nézhetnék, de szándékosan nem teszem mert néha jobb a tudatlanság.:)))
Most eszembe jutott, hogy írtad. Tanulj tinó ökör lesz belőled. Lehet, hogy mikor megnő akkor lesz ökör, nem?
További ajánlott fórumok: