Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D (beszélgetés)
Ertem.:)
Errol tudtam csak hirtelen nem ugrott be.
Az egyik gyermekünk, előbb munkát keresett Angliába, majd ezt követően kérdezte meg, hogy UGYE...ugye addig vigyázunk a 3 1/2 éves unokánkra.
Valamirol lemaradtam.
Es miert a duzzogas?
Nem art meg neki a pihi.:)
Ket eve mutve volt leszakadt gerincservel.:(
Én inkább a készülődést!:DDD
Az több odafigyelést igényel, de nem is tudom, hogy miért töröm magam ezerrel, hisz mindig itthon marad valami, ami hiányzik, és abban a pillanatban az a legfontosabb.:DDD
Néma csend és duzzogás a másik féltől.:) Valószínű, hogy nem ugrottunk rögtön elég magasat!:DDD
Köpködjetek meg nyugodtan, de nem erről álmodtam 53-ik évesen.:(
En a kipakolast utalom.:(
Én meg azt hittem, hogy igazi nyaralni mentél...1-2 hét.:) Na, ennyire nem vagyok képben, bocsi, de sok a privi gondom...:(
Mi a helyzet unoka ügyben?
de jóóóóóó! Majd hazajön karácsonykor jó kipihenten :)))
Hiányoztok is rendesen.:(
Szia Kedves Ili.♥♥♥
Hallod! én csak egy napot voltam, de már a második adagot mosom :))))
Akkor a sivatag kizárva!:DDD
Jó ez a nyaralás...olyan fáradtan jön meg az ember, hogy nem győzi magát utolérni...kipihenni.
Egy kedves barátom azt mondta, hogy a nyaralásban a bepakolás és a kipakolás a legszörnyűbb.
:DDD Pedig férfiből van, vagyis nem mossa a cumókat.:DDD
Strandon voltam :) a Jászságban :))
Ne aggodj,en sem szeretem.:)
Erikám! El vagy veszve!
Nem szabad! :(
Vizbe,gondolom.:)))
Most meg kidolt.:DDD
Nem tudom, hogy miért van bennem olyan negatív érzés az oldallal szemben, de annyira....talán mert olyan erőszakosan tolja magát, mintha az oldalon keresztül akarna népszámlálni...:)
Puszim.:) Annyira nem vagyok, hogy azt sem tudom, hogy hol pancsolt Ilink.:D...., de hogy nyarazott, azt azért tudom.:DDD
Én is mert az Fb-n lógok !
Mostanaban keveset voltunk mi is.:(
én meg nem szoktam, jövök és kész :)
Szia Ery!
Juli az kicsivel is.:)))
További ajánlott fórumok: