Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D (beszélgetés)
Még egy nyalókát sem?
Én a múltkor két fűzfánfügyülőért is kaptam!:)
(aztán lehet hogy rézfánfügyülő volt a tarsolyomban ...)
"1 fabatka akkor ér valamit,ha több millió van belőle"
Ez nem ellentmondásos?:))
A hajítófát tudnám hova kellene hajítani.:))
1 fabatka akkor ér valamit,ha több millió van belőle,100 hajítófa,önmagában is ér valamit,ha a megfelelő helyre célzod:)
A pénzt a benne fürdőzőknek lett kitalálva.
Én maradtam volna az egyszerű termék cserénél.
Speciel én nem, halvány dunsztom sincs róla! :))
Hátha az "éjszakai műszak" tudja majd! :)
De azért kellemes, szép hétvégét Mindenkinek!
:)))))))))))))))
Minden szavad értem!:)
A biszbasz nem fizetőeszköz ezt nem tudtad? Azt kilóra, literre vagy négyzetméterre lehet vásárolni.:))))
Esett a forint a kanyihoz képest az biztos, de a tőzsde nevét nem tudnám megmondani. Viszonyítottam csak a fityinghez képest.:))
Szerintem nem igaz, de Te tudod jobban.:)))
Dominó ügyben mindig igazam van. Régóta ott vagyok már és sokan ismernek. Azt is tudják szerintem a régiek, hogy csak vicceltem.:)
Jaaa!
Olvastam lentebb, biszbasz, kanyi, kopejka, peták, garas, fitying, guba nevű pénznemekről!
Melyik tőzsdén szerepelnek a fentiek, vagy ennyit esett a forint?! :))
Azért írtam "időt", és nem "lehetőséget", mert akkor miről is "beszélgettünk" volna??!! :)))
Nem igaz, vagy mégis, vagy mégsem?! :)
("Dominós ügyben", igazságod van, a "rossz fát tett a tűzre...", jót rötyögtem!) :)
Ha puskáztam volna akkor azt írtam volna én is, hogy nincs idejük megszárítani, de ez baromság. Nem idejük hanem lehetőségük nincs. A halaknak rengeteg idejük van nem úgy mint nekünk. Nekünk nincs időnk, mégis van hajunk.:))) Mondjuk vannak akiknek nincs, de azoknak sem azért mert kevesebb az idejük mint a hajasoknak.:))
Az jó ha ennyi jokered van. Lehet ott attól dicsekedni, hogy néha vitáznak. Dóra is dicsekedett pedig miatta indult.:))
Tényleg nem puskáztál?!
Na, jól van, elhiszem!
Az őszinteség, az élet megrontója! :))
(Jó kedvem van, képzeld, a harmadik Joker dominót kaptam! De a dominó fórumon nem dicsekszem, mert látom, "vita" van, minden apró hülyeség miatt, mint mindenhol, és azt úúútálom!):)
Idejük nincs?
Nem puskáztam azért adtam ezt a választ. Ilyen okos vagyok. okosabb mint aki ezt a választ adta.:)))
Bravó, így is jó, jutalom egy baráti ölelés!
("Eredeti válasz":
- Nincs idejük, megszárítani! :)
De jól esett a csoki, köszönöm! :)
Sziasztok!
Képzeld Pista, azt hiszem tudom a választ!
A lábad a legkisebb sakktábla, mert.......
(nem folytatom, mert az a gyanúm, hogy akkor nem kapok több csokit Tőled!) :)))))
De!
Miért nincs hajuk a halaknak?!
Pedig nagyon érdekes mértékegység. Ha kiváncsi vagy rá, itt megnézheted, és meg is határozhatod a magad adagját.
Őő..ha csak lém van kinél kell váltanom?
Mert a Change exe nem mondta meg, pedig Forgatos azt mondta, ott megtudjuk.
Pár lé van nálam és kellene a vitrinbe még egy-két csesztreget vennem. :)
Nem szokásom. :D
Szót fogadtam.Gömbölyödöm.
Biztosan hideg telünk lesz, állandóan csokit ennék!:)
Attól függ!!!
Ha olyan guba kell, amit viselhetsz, és melegít a hidegben, sok stex. Ha mákos gubára vágyódsz, kevés stex.
Nektek hány hemina az adagotok?