Hoxa naplók (beszélgetés)
11. andilaci
dec. 17. 00:15
Van pár darab kedvenc naplóm kinek a naplóját rendszeresen olvasom.
10. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 15. 12:22
Ritkán, és hozzám is ritkán szoktak. Szerintem amúgy nem gáz, meg van itt a hoxán egy ilyen szokás, hogy írsz 1-2 mondatot a napló tulajdonosának, hogy érdekel és olvasnád, szerintem érdemes ezzel indítani. Aki nagyon nem akar, az nem fog beengedni, nekem is volt, hogy elutasítottam, mert a fórumhozzászólásai alapján biztos hogy nem szeretném, ha a személyesebb dolgaimat olvasná és hozzászólna. :D
9. globus
dec. 15. 07:34
Senkiét nem olvasom.
Egy nyíltban nézelődök néha, aminek témáját kedvelem. De ez sincs Kedvencek között, csak néha eszembe jut.
Tudtommal nincs ismerősöm a portálon. Vagy olyan, akinek életére annyira kíváncsi lennék...
8. Amaunet (válaszként erre: 7. - C33a6b7aee)
dec. 15. 01:37
Plusz mi a garancia arra, hogy aki elkéredzkedik egy zárt naplóba nem hoz ki egy-egy dolgot a fórumra?
7. c33a6b7aee (válaszként erre: 6. - Amaunet)
dec. 14. 23:26
Igy van. Gondolni kell arra is, hogy valaki például azért nem utasitja vissza a jelentkezést, mert azt hinné megbántaná ezzel az itteni ismerősét, vagyis őt.
6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 14. 23:06
A zárt naplók nem véletlenül zártak. Miért is érdekelne? Soha nem kopogtattam zárt naplóba.
Ha jobb oldalon a frissek közt megjelenik egy napló beleolvasok. Ha érdekesnek találom maradok is néhány bejegyzésig.
5. lolita2112
dec. 14. 22:48
ami megtetszik csatlakozom,s ha engedelyt kell kerni hozza sem hatralok meg!miert tennem?
4. c33a6b7aee (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 14. 22:42
Ha megkérnek rá. Okkal nem nyilvánosak. Amely nyilvános, oda nem kell jelentkezni.
3. bozsu55
dec. 14. 20:57
Soha sehova nem jelentkeztem naplót olvasni.
2. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 14. 20:43
Eddig még soha nem jelentkeztem. Habár volt 1-2 amin nagyon gondolkodtam.
dec. 14. 20:41
Ti milyen gyakran jelentkeztek (jelentkeztek egyáltalán) új napló olvasására vagy olyanra, ami számotokra ismeretlen?
Vagy mindenki csak a régieket olvassa vagy azokat, ahol ismeri valamennyire az íróját? Vagy csak a nyilvánosakhoz csatlakoztok?
További ajánlott fórumok:
- Olvassunk naplókat, kinek melyik miért teszett ...
- Így színezhetitek a naplókat és tehettek be hátteret!
- Hoxás naplók működése
- Hozzá lehet szólni a naplókhoz, ha a napló tulajdonosa engedélyezi!
- Te észrevetted, hogy a naplók címe alatt megjelent, mennyi felhasználónál "kedvenc"? Mit szólsz hozzá?
- Fogjunk össze az olyanok ellen, akik csak azért szörföznek itt a Hoxán a naplók között, hogy másokat megbántsanak!