Hoxa Kávézó (beszélgetés)
:-)))
Szia Anyuci :-)
Szia Mami! Holnap mi finomat főzöl?
Én készítek valami leveskét,rántott húsikát és hagymás tört krumplit.
Ti is :-)
Millió puszika :-)
Szia!
Össze-visszabóklásztam,festegettem is,az teljesen ki tud kapcsolni.:-))) Persze itthon is tevékenykedtem.
Irigyellek, hogy mentek, mi sajna nem tudjuk mikor, teljesen felborult a programunk:-(((((((
Lehet már csak a párom ugrik le téliesíteni,és egy-két munkát elvégezni. Majd meglátjuk, hogy én megyek-e. Jó pihenést,kikapcsolódást Nektek!
Puszika
Igen , tudom , és ezt nagyon köszönöm .
A párom nagyon nehezen viseli ...de én erősnek mutatom magam. (kivülről )
De reménykedünk , hogy hamar talál egy normális megbízható melóhelyet , amit a mai világban nagyon nehéz. :-(
Látom Senki,úgyhogy megyek és készítem a holnapi kajacsomagokat meg a vacsorát és a többi esti ceremuri!:-)))
Mindenkinek jó pihenést éjszaka és aludjatok jól,aki meg teheti a keze a paplanalá!:-DDD
Szia Ritám!
Hát nem sokat láttalak ma!:-((
Képzeld el hétvégén megyünk Öcsödre!:-)))
Szia Tilli!
Nincs mit tudod Veled vagyunk meg Ritával!
Milyen napotok volt ma?Párod,hogy éli meg a helyzetet?
Vigyázzatok egymásra!!!!!!!
Én is sokszor puszillak!
Ritus: Kitartás !!!!
Sitikém : pénteken szoritok neked !
Mindenkit milliószor pusszantok :-)
Sziasztok!
Csak bekukkoltam és olvastam,hogy nemaradjak le nagyon de már rohanok is!
Siti,finom és szép lett a sajtostallér!:-))
Katinkámnak elfelejtettem az előbb gratulálni a vizsgához,bocsánat érte:Nagy gratula repül feléd!:-DD
Köszönöm a biztatást!
Elkezdek szedelőzködni, kikapcsolom a gépet.
Mindenkinek szép délutánt/szép estét!
Egy kicsi höri itt ül a tenyerembe, s szemmel láthatóan neki is ízlik a sajtos.:-))
Imola! benéztem az oldalra, fantasztikus dolgokat láttam, majd kicsit mélyebben beleásom magam.
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?