Hoxa Kávézó (beszélgetés)
én még mindig nem látom ...nálad sem , a Sitinél sem , és a Ritusnál sem ...:-((((
Csak egy négyzetet....
Mennem kellene szemészetre :-))))
Tilli! Nem te szúrtad el. Vannak olyan formátumok, amiket a Hoxa nem tud használni. Én úgy szoktam nektek képeket küldeni, hogy elsőzör a saját naplómba beteszem, ott megnézem minden oké e vele, és csak akkor küldöm nektek tovább, a naplómból meg kitörlöm!
Képzeljétek! Egy hét után ma ettem először szilárd kaját! Fini volt, csak nagyon kifáradtam közben:-)
Ritusom! Én már túlkoros vagyok ahhoz, hogy a lányod legyek, de azért a tesóm maradsz ugye?
Myrad! Bence is kér csokit!
Szia Tilli!
Nálam látszik!Ritánál is Sitinél is láttam!
Akkor kinél nem látod?
Alföldi fel a fejjel én tegnap tejbedarát akartam vacsorára és búzadara helyett réteslisztet öntöttem a tejbe!Nem tragédia finom hatlapos sütit sütöttem és ment a töltelékbe!:-))))Küldöm,egyétek!:-))))
Szia Tilli!
Ne izgasdd magad ezen,én meg csak itt próbálkozom,hogy ezt hogyan is kell csinálni,de egyenlőre még a szerencsétlenkedésnél tartok:-)))))
Lányok ...bocsika... de amit képet küldtem nektek reggel az nem jó :-( Nem látható a naplókban :-(
Valamit elszúrhattam :-(((
Küldtem a kávét mindenkinek, remélem nem szólók túl későn.
Ritus elolvastam. Örülök, hogy elkezdted, és én is várom a folytatást. Csak igy tovább.
Ritus, ha létezik a dolog, mostmár még büszkébb vagyok rád. Számomra nagyon sokat jelent, hogy ismerlek.
Olvastam a naplód, és nagyon izgatottan várom a folytatást! =)
Sziasztok!
Itt vagyok. Egy kávét?
Köszi Myrad!
Kénytelen voltam sajnos ezeket a dolgokat megtanulni,mert akkor már nem itt lennék,és tudom a családomnak szükségük van rám,és nekem is Rájuk!
Most kaptam a hirt, hogy a sved unokatesom, akinek nyaron volt az eskuvoje, varandos!!!
:-D Nagyon orulok neki :-)
(en is szeretnek majd a jovoben egy kedves,egeszseges,szep.... babat ;-)
Most mennem kell....
dolgozni...
Sziasztok!
Sokkal több benned a kitartás és az akaraterő, mint bennem, emiatt sokkal többet érsz nálam.
Felnézek rád, és tisztellek, mint jó pár embert még itt a kávézóban, kit ezért, kit azért. És ezt nem azért mondom, mert mondanom kell valamit. Ezt azért mondom, mert így is érzem =)
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?