Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Várom!
Te is vigyázz Magadra!
Áááááá, nálam a megkeveredés nem köthető napszakhoz, ez veleszületett! hi-hi
Dani már régóta nem alszik délben, most Mazsola és Tádét nézi a Tv-ben. Dávid 20 perc helyett ma 1 órát aludt, így még tanulni is tudtam.
Neked jól telt a napod? Látom találkoztál a féltesóddal. Jó volt?
Neked is szép napot,majd írok!
Vigyázzatok magatokra!!!!!!
:-(((Ez nem jó,sajnálom azt hittem eddig túl van rajta!:-(((
Mennem kell a szomszéd asszonyom itt ül a konyhában,csak pörgök közte a gép és a ruhaterítés között,azt mondja már szédül üljek le!:-)))
További szép napot Mindenkinek!:-)))
Holnap nem tudok jönni!!!!Sajna,de a priviket olvasom,ha nem is rögtön írok rá!:-)))
Hazaengedték,nem műthető egyenlőre a füle,sok-sok vizsgálat után így döntöttek.
Állítólag valami érdekes ciszta,de lehet Kata majd megírom privin,és hátha tudsz segíteni,mert nincs kedvem kutakodni a neten.
Most nőveszteni kell......Röviden ennyi,és ahogy megnő azonnal be,és altatással műtik:-((((((
Szia Rita!
Mi a helyzet a fiaddal?
Gyorsan írj,mert jött valaki vendég.....nesze neked kert rendezés!
Még megvárom a válaszod!
Hát, sokszor örülök, hogy a főnökök nem látják a fejemet... =DDDDDDDDDD csak most itt lesz az itteni főnököm is... mint hátamba a kés...
Na, tényleg lépek lassan, mert meglincselnek... bár már 3 óra... nem tudom, mi van, de ez olyan dolog, amit nem kell elkapkodni =DDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?