Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Arra fog válni =))
Neked meg mielőbbi gyógyulást =) Remélem, hamar rendbe jössz =)
Most ment el öreg barátnőm, hozott nekem cickafarkfüvet és citromfüvet, (mind kettő saját szedés)azt mondta, együtt főzzem a kettőt. Ricsinek meg kertből szedett mentát hozott. HA lehet, az antibiotikumot kihagynám!
Káposzta Myrad útnak indítva, a kenyeret is vadászd le hozzá:-)
Sziasztok, csak beköszöntem és rohanok tovább.
Siti! Jobbulást, kúráld magad, de ha be is lázasodsz, inkább menj orvoshoz, csináljanak egy vizelet tenyésztést és célzott antibiotikum kúrát, mert a vesédre is mehet, nem játék.
Köszi, hogy gondolsz ránk! :-)
Én most melegítettem megaz ebédet. Nem fér el a tiéd is mellette :-DDD
Nem is írtam: Ha esetleg Edina ma nem jelentkezik, aggodalomra semmi ok, valami vírust szedett össze a gépe, azt ápolgatja a lelkem!
Kértek ebédre egy kis toroskáposztát? Meg mellé fini csalánteát, most azt iszogatom, a vesémet jól tisztítja:-)
=DDDD
Igen, nálunk is én vagyok a "sportosabb", mert ugye a tánc az csak tánc, de bizony nagyon komoly testedzés az, attól, hogy "csak" tánc =)))
De viszont sajnos fájt is a térdem egy idő után =((( de remélem, helyrejön...
:-)
Nekünk is különleges alkalomnak számitott. Mert a párom, mindíg fut. Most véletlenül nem futott, hanem velem sétált :-)
Kérdeztem tőle: Hány kilométert szoktál itt futni?
5 km-t
Na akkor én most sétálok 400 métert és kész :-D
Én sem akarok lemaradni mögöttetek, le kellene mennünk ide a nem messze folydogáló Ér patak mellé andalogni:-))
NA jó, én egy hete sétálgattam a Tiszapartok!
Én is érzek valamit :-(
Nekem a forró víz szokott segíteni. Beleülök egy kád vízbe és átmelegszek. De mi lenne, ha elmennél a szoliba, vagy 10 percre!? Az is jó szokott lenni.
Akkor ott sem jobb az időjárás mint itt :-(
Tegnap sétáltam a párommal a Tiszaparton. Jó volt nagyon. Sütött a nap és kellemesen kézenfova andalogtunk :-)
Olyan nehéz elfogadni, hogy egyre kevesebbet lehetünk kint a természetbe. Korán besötétedik. 17 óra után, mikor vége a melónak, már nem lehet kóricálni sehová. Marad a hétvége. Na majd akkor :-D Séta séta kézenfogva :-)
Szia! Nem voltam mindíg ilyen lelkes sütögető, csak amióta Hoxázom, s az a poén, hogy csak nagyon ritkán eszem édességet:-))
Most viszont szerintem felfáztam, mert tíz percenként járok pisilni. Azt hiszem a múzeumfaluban nem kellett volna vagy tíz percet üldögélnek egy fa rúdon:-(Várom házi gyógyító javaslataitokat.
Szia Ildikó!
Itt sincs nagy meleg, de nem panaszkodom. Az este kimentünk sétálni, és bizony fáztunk kicsit. Nappal eléri a 20 fokot is de estére lehűl akár 9 fokra.
Most már nem süt a nap, mert sötét van, de egész nap sütött. :)))))
Kávét azért tudok küldeni. Figyelj! :))
Én is kaptam két hete felkérést. De nem válaszoltam.
A párkapcsolatomról szeretnénk írni, még fotóst is hozna a hölgy magával. Hát nem a válaszom. Megkellene neki írni: Köszönöm a lehetőséget, de nem élek vele.
Szia szia! Sütős barátnőm :-)
Kellemes napot kívánok neked is :-)
Szia Imola!
Itt olyan hűvös van, szinte már hideg :-(
Még nem tudtam ráhangolódni.
Nálatok milyen az idő? Süt a nap?
Küldj egy kicsit ha sűt a kávéval! :-D
Szia Siti! =)
Olvastam a naplód, örülök, hogy minden rendben van és nincs "baj"... =)))
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?