Hoxa Kávézó (beszélgetés)
Szia :-)
Mi a baj ????
tessék aludni egy órácskát!! vagy legalábbis pihenni, aromaterápia :) jó könyv, esetleg film :)) ami relaxál :) az jót tesz mindig :)
én most úgy aludnék egyet itt a kandalló mellett, de nem lehet, mert akkor a már félkész csatatérből egész lesz :((
Szia!
Nem tudtam,így megvártam a férjem még hazaér,olvastam 3-ig.
Reggel kínkeservesen megfőztem,és most szenvedek:-((((((
Oké! Tényleg nem szoktam tolakodni!
Szia Ritus! Nagyon sokáig fent voltál éjjel, nem tudtál aludni?
Sziasztok!
Visszaolvaok,sajna szarul vagyok:-(((((((
Remélem Ti jól vagytok?
Puszika
32 voltam idén - tehát tényleg csak picit több :))
van 2 lányom
olaszban élek
:))) dióhéjban ennyi :))
ja és a párom olasz :)
majdnem :)) picit több, de tényleg csak picit :))
miért?
:))) ez aranyos :))
aztán meg jön a változókor és az ember lánya kapkodhat, mert azok a kilók bizony nehezen mocorognak lefelé, inkább felfelé :((
A lányom mondta most ebéd közben, hogy apa ajándékozhatna nekünk (kettőnknek) egy wellnes hétvégét. Mondom: halasszuk el kicsim tavaszra, hátha addig sikerül néhány kilótól megszabadulnom, hogy én is jól érezzem magam. Most írja az edzés terveket!
De nagyon bízom benne, hogy sikerül a fogyi is, hiszen a cigileszokáson most vagyok túl, és azzal is minden rendben ment. Nagyon akartam a leszokást, és nagyon akarom a fogyást is, mert nem érzem így jól magam.
:)))))))) ez nagyon ismerős :)) :DD :SS
aztán eldöntöm, hogy fogyok :) és mindig közbe jön valami, amiért nem teszem :((
Húsi leves , és oldalas! :-)
ÍNálatok ?
:)) az jó, én lassan nekikezdek a rendrakásnak :))
mi volt a vasárnapi menü??
Én is utálom ezt a ramaty időt...
Pont kaja után vagyunk , most emésztek :-)))
További ajánlott fórumok:
- 60 éven felüliek retró kávézója
- Kávé Kedvelők Kávézója
- Kitilthatnak kávézóból életkor szerint?
- Szerintetek egy kapcsolat elején meddig/milyen gyakran hagyhatja a nő, hogy a férfi állja az egész számlát, pl. kávézóban?
- Majdnem 6 órakor érdemes-e kávét inni, ha 9-10 körül szeretnék lefeküdni aludni? (Egy kezdő kávézó)
- Budapestieknek: Jó kávézót ismertek a Deák Ferenc tér környékén?